agaMAJ Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 czy z którymś z trzech panów mogłoby mnie połączyć coś cieplejszego? 1) jakie szanse na relacje : Kapłanka, słońce, Moc jakie uczucia mogły by się zrozwwinąć?Moc,Cesarzowa, paż buław 2) jakie szanse na relacje :Głupiec sprawiedliwość diabeł jakie uczucia Królowa denarów, 2 miecze królowabuław 3)jkie szanse na relacje:Mag wisielec Pustelnik jakie uczucia Król Monet 3 miecze Wieża 1) Bierność z mojej strony, ale jakies szanse są,gdybym wykazała się inicjatywą. W uczuciach również głównie moja inicjatywa ale ogólnie byłoby to raczej coś przelotnego. 2) Szansa jest i to całkiem spora, mogłoby być miło i całkiem gorąco. Z tym że facet czułby się stale rozerwany między mną ( pewnie ta buławowa) a tą denarową (wciąż aktualna żona) 3) Jakieś szanse są ale raczej nic z tego nie będzie za dużo tu dystansu, zastanawiania się. W uczuciach by się ode mnie odciął, niszcząc wszystko między nami. Więc albo jedynka i decyzja na szybki ognisty romansik, albo dać sobie spokój i poczekać, aż poznam kogoś nowego. Cytuj
Arshi Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 1. przyjazn zamieniona w namietnosc... doprowdzic moze do milosci 2. relacja mogla by zamienic sie w zwiazke ktory okazalby sie dosc toksyczny... mialasby problem sie z niego uwlonic 3. nic 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 1. przyjazn zamieniona w namietnosc... doprowdzic moze do milosci2. relacja mogla by zamienic sie w zwiazke ktory okazalby sie dosc toksyczny... mialasby problem sie z niego uwlonic 3. nic kurczę ten pierwszy raczej nie, bo on to taki,chłopiec reklamówka jednorazowego użytku... bym na zbyt wiele musiała przymykać oka... ogólnie to znak, że powinnam zostawić karty w spokoju... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi