JagodowaTruskawka Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Rozkład cygański numer 2 opisujący stan duszy:)) 1) Stan duszy. - As mieczy - Zdolność przewidywania i zdania się na intuicję. Pracuje na pełnych obrotach i daje sobie radę.. 2) Co ( lub kto ) ciebie kocha. 6 Denarow - haha pomaganie innym:) 3) Co ( lub kto ) ciebie niszczy. 3 Bulaw - nieudane relacje w zwiazkach 4) Co ( lub kto ) ciebie uczy.3 Kielichy - Dobre relacje z ludzmi 5) Co ( lub kto ) ciebie męczy. Krol mieczy - Dominacja kogos na mojej osobie 6) Co cię czeka. 9 Kielichow - Spelnienie,osiagniecie zamierzonego celu i stabilizacja uczuciowa. 7) Co jest nieuniknione. 2 Kielichy hmm... Praktycznie to samo co wyzej ale bardziej namiętnie Cytuj
Selenit666 Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 tylko 3 bym zmieniła, ze poszukiwania i wyczekiwania ) Cytuj
Gość SooYoung Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 3) Co ( lub kto ) ciebie niszczy. 3 Bulaw -> Dodałabym -> tylko czekanie i planowanie, za to zero realizacji Zadaje się że nie za bardzo wierzysz w siebie i szukasz wsparcia, wskazówek -> a to szukasz pomocy Anioła, to sprawdzasz swoja duszę, a może po porostu zbierz się w sobie i działaj. Spełniaj swoje marzeń ( a nie tylko myśl o nich.) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 Hmm nie do konca jets tak jak napisalas. Temat jest szeroki i szkoda pisac:p Cytuj
Gość SooYoung Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Ok. Napisałam "Zdaje się że...". bo wiem, że internet nie zastąpi kontaktu face to face i dlatego wiele rzeczy możemy tylko przypuszczać. Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 1) Stan duszy. - As mieczy Jasnosc, klarownosc, przejrzystosc, zrozumienie. Czystosc. 2) Co ( lub kto ) ciebie kocha. 6 Denarow Niesienie pomocy innym, wspieranie ich. Dawanie z siebie bez oczekiwania czegos w zamian. Bezinteresownosc. 3) Co ( lub kto ) ciebie niszczy. 3 Bulaw Spoczywanie na laurach bez uprzedniego postawienia podstaw. 3 Bulawy to tylko wtedy dobre, jezeli sie jest pewnym, ze zrobilo sie wszystko, absolutnie wszystko w danej sprawie. Bo ogolnie to mozna tylko czekac. Zbierze sie potem plony swoich dzialan. No ale, jezeli spoczelo sie na laurach juz u podstaw to plonow raczej nie ma i nie bedzie. Takze to moze byc Twoim problemem. Biernosc, wyczekiwanie na cos, co nie ma szans sie pojawic, bo uprzednio nie zadbalas o to odpowiednio. 4) Co ( lub kto ) ciebie uczy.3 Kielichy Do 6 Monet ladnie to wyglada. Dajac dostajesz w zamian. Ladna wymiana nastepuje. Czegokolwiek to dotyczy. Dajesz i uczysz sie brac. Bierzesz i uczysz sie dawac. Pieknie. 5) Co ( lub kto ) ciebie męczy. Krol mieczy Ludzie, ktorzy koncentruja sie tylko na efektach pracy, efektach dzialan, pomijajac przy tym calego czlowieka. Cos jak Japonczycy slawni. Norma musi byc wyrobiona, ale co bedzie z czlowiekiem... a co mnie to? Tacy ludzie, ale tez takie podejscie do sprawy... nie sluzac Ci. 6) Co cię czeka. 9 Kielichow - Uporzadkowanie wewnetrzne i otwarcie na ludzi, na otoczenie. Bedziesz wychodzic na zewnatrz, byc moze spotkasz te druga polowke. Tu jest gotowosc do wejscia w powazny zwiazek. 7) Co jest nieuniknione. 2 Kielichy Nieunikniona jest Twoja otwartosc na otoczenie. Same 2 Kielichy nie oznaczaja jeszcze milosci w zwiazku. Jedynie, ze czlowiek zaczyna promieniowac miloscia i kochac praktycznie wszystkich dookola. Zaczyna dostrzegac, ze w ludziach widzi swoje odbicie. Po drodze w ten sposob mozna trafic na swoja droga polowice. Ostatnio czytalam, ze jezeli sie spojrzy drugiemu czlowiekowie w oczy dluzej niz 5 sekund to sie zako****e w nim, bez wzgledu na to, jakiej plci jest. Chodzi o to, ze nasze dusze spotykaja sie wtedy i rozpoznaja, ze jestesmy tym samym, ze niema oddzielenia. I to obrazuje karta 2 Kielichow. Taka wlasnie otwartosc. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 22 Listopada 2012 Autor Napisano 22 Listopada 2012 Bardzo Ci dziekuje sakra za wypowiedzenie sie w tym temacie. Odczytalas te symbole, ktorych ja nie dostrzeglam:) Bardzo mi pomoglas:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi