Guest madzia_k6 Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Witam serdecznie co sądzicie o Pan panna Pani rak?? czy jest mozliwe zeby sie dogadac?? bo ostatnimi czasy to jest ponizzej normy;/ pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 On nie zawsze okaże zrozumienie dla zmienności Twoich nastrojów. Może reagować zniecierpliwieniem albo wręcz gniewem. Czasem urazi Cię ostrym słowem lub dotknie do żywego. To nie zmienia jednak faktu, że połączy Was głębokie przywiązanie i wzajemna troska. Bardzo dobrana para. Na początku mogą się w ogóle nie zauważyć. Jeśli jednak coś między nimi zaiskrzy, warto kontynuować znajomość. Pan Panna otoczy Raka czułością i zapewni jej bezpieczeństwo. Zapobiegliwy i opiekuńczy, nigdy nie zawiedzie swojej partnerki. Pani Rak da partnerowi wiele ciepła i będzie mu wyjątkowo oddana. Oboje biorą pod uwagę względy i potrzeby partnera i nie są egoistami w miłości. Mają podobny temperament i potrzeby seksualne. Poważnie podchodzą do obowiązków i wzajemnych obietnic. Oboje będą dbali o siebie, wspólny dom i swoje dzieci. Będą wiernymi sobie domatorami. Aby po pewnym czasie nie znudzić się sobą, powinni od czasu do czasu pozwolić sobie na odrobinę fantazji i szaleństwa. Źródło - Horoskop partnerski i Horoskop dla Ciebie - Horoskop partnerski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest madzia_k6 Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Dziękuje bardzo:) pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Nie ma za co. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raczyca Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Ja jestem rak, a mój chłopak to panna- ten opis bardzo do nas pasuje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts