Vivere Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Jaka zareaguje Pan gdy wyślę (sms) informację negatywną? Miałam się pojawić z wizytą u Niego ale mi się zwyczajnie nie chce tyłka z domu ruszyć... 6 kielichów Słońce Rydwan ano tylko pomyśli coś w stylu "nie, to nie.." najwyżej sobie słówko "szkoda" doda ? No chyba, że w tym Rydwanie sam się ruszy? Cytuj
Arshi Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Mozliwe ze przypomni Ci ze mialas sie z nimi spotkac , mozliwe ze bedzie chcial sam przyjechac bo od dluzszego czasu w glowie ma spotkanie z toba... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Listopada 2012 Maestro Napisano 21 Listopada 2012 Generalnie przyjmie to na luzie, ale dla świętego spokoju przyjedzie do Ciebie, mam wrażenie,że to nie pierwszy raz, gdy nie chciało Ci się tyłka do niego ruszyć?? 1 Cytuj
Vivere Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 Otóż właśnie, ostatnio jestem tam, bodajże, każdego dnia. Więc dziś chcę pomieszkać u siebie. Mając na uwadze nieustanną mą bytność tam może nawet sobie pomysleć "O jak fajnie, jaka cisze, spokój,luz" ot egoista!! Wrr :icon_smile2: Cytuj
Gość gość5 Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Jaka zareaguje Pan gdy wyślę (sms) informację negatywną? Miałam się pojawić z wizytą u Niego ale mi się zwyczajnie nie chce tyłka z domu ruszyć... 6 kielichów Słońce Rydwan wróciłas tak mi sie skojarzyło, że to on przybędzie... na białym rumaku Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 6 kielichów Słońce Rydwan oj przyjdzie góra do Mahometa, sam przyjedzie do Ciebie Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Ucieszy sie, ze wreszcie to on moze do Ciebie przyjechac. 1 Cytuj
Vivere Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 Weryfikacja; Długo nie było reakcji na mojego sms'a. Już myślałam, ze się zafochał. Okazało się, że- jak to prawdziwy mężczyzna, przysnął przy gazecie. Już nie pierwszy raz 6 kielichów pokazały mi się w kontekście popołudniowej, niekontrolowanej drzemki - bo ów Pan często się im poddaje. Jak zadzwonił, trzeba było mi sie jakoś sensownie wytłumaczyć. No to zwaliłam na złe samopoczucie. Fakt, że czuje się jakby mnie grypa łamała. Za niespełna pól godziny przyjechał z ziółkami i innymi suplementami co by mnie cudownie ozdrowić. Zioła, fuuuj, niesmaczne! ale mnie rozgrzały Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Hoho... z ziolkami przybierzal... niezle... Czyli karty ladnie to pokazaly, ze pan nie wytrzymie i sam do Ciebie pogalopuje. Cytuj
niiwa Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 No tylko pozazdrościć takiego faceta, który tak dba o swoją kobitkę - nie dość, że migusiem pod drzwiami, to jeszcze z ziółkami Cytuj
Vivere Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 (edytowane) Taki pro-ekologiczny jest. Raz mnie nabierze na jabłka innym razem na ziółka. Ale ...zaleźć za skórę też umie, oj bardzo! Edytowane 21 Listopada 2012 przez Vivere Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 elegancko, dobry człowiek trzymaj go i nie puszczaj^^ dzięki za weryfikacje:) Cytuj
Vivere Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 Trzeba się przyjrzeć czy 6 kielichów + Słońce to nie są właśnie suszone ziółka w kartach?:mysli: Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Taki pro-ekologiczny jest. Raz mnie nabierze na jabłka innym razem na ziółka. Ale ...zaleźć za skórę też umie, oj bardzo! A... to ten od jablek. Cytuj
bridaa Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 ładnie karty z Toba gadają,tak wyraźnie sytuację pokazały Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Trzeba się przyjrzeć czy 6 kielichów + Słońce to nie są właśnie suszone ziółka w kartach?:mysli: hmm.... moze byc , bo na karcie RW sa dzbanki z kwiatami co prawda- ale badyle to badyle.... no i słońce do tego - suszki gotowe Cytuj
Vivere Napisano 22 Listopada 2012 Autor Napisano 22 Listopada 2012 hmm.... moze byc , bo na karcie RW sa dzbanki z kwiatami co prawda- ale badyle to badyle.... no i słońce do tego - suszki gotowe Ja Boskiego Tarota kładłam. Ale spójrz np. na Avalon Tarot, mężczyzna pośród kwiecistej polany i w dłoni trzyma kwiat lub Gilden Tarot Barbara Moore... No i tematyka karty ( 6 pucharów), jakby przygiąć się da Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Tzn. czy sa ziola czy badyle to 6 Kielichow pokazuje cos, co jest z przeszlosci. Ziola, to rosliny, ktore zostaly zerwane (przeszlosc) i utrwalone dzialaniem cieplego powietrza (Slonce). Takze obojetnie jaka karta... tu dobrze pasuje. Po co sie suszy rosliny? Zeby zatrzymac ich potencjal na dluzej. Swieze mozna uzyc, ale swieze dlugo nie potrzymaja, bo zwiedna. Wiec sie suszy. Utrwala przeszlosc. Plus dzialanie sloneczka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi