KubaLublin Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Jakiś czas temu śniło się mi, że w dzwiach mojego pokoju stał Jezus, patrzył się na mnie przez chwile, po czym wyciagnął rekę w moim kierunku i zaczą podchodzić, i gdzy był juz blisko mnie, nagle się obudziłem, strasznie dziwnie się czułem nie wiem jak to opisać, niby byłem spokojny, ale z drugiej strony odczuwałem mały lęk. czy Chciał mi coś przekazać, ostrzeć przed czym się ?? Cytuj
Gość rastar Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) Też w swoim zyciu miałem sen o Jezusie powiedziałbym że był to jeden z tych snów które się pamieta do końca życia. Przyszedł do mnie pewnej nocy,dotknął swoim czołem mego czoła spojrzał w oczy, nie zamienił ani słowa ale wszystkie jego gesty były bardziej wymowne niż potok słów. Gdy się zbudziłem pamiętałem wszystko z tego spotkania głównie to że powiedział choć nie usłyszałem ani słowa że wszystko będzie dobrze, i poczułem mimo tego że spałem ogromna miłość szczęście i spokój . Od tego czasu mineło ok dwóch lat i pewnie na początku w jednym z postów opisywałem to z większym dystansem, ale po tych dwóch latach spojrzenie na pewne sprawy się u mnie zmieniło, potrafię pisać o tym co czuje i doświadczam bardzo otwarcie. Myślę ..to do autora tematu że twoje spotkanie to coś dobrego i znak na to aby otworzyć swoje serce. Edytowane 22 Listopada 2012 przez Lilith Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi