KubaLublin Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Jakiś czas temu śniło się mi, że w dzwiach mojego pokoju stał Jezus, patrzył się na mnie przez chwile, po czym wyciagnął rekę w moim kierunku i zaczą podchodzić, i gdzy był juz blisko mnie, nagle się obudziłem, strasznie dziwnie się czułem nie wiem jak to opisać, niby byłem spokojny, ale z drugiej strony odczuwałem mały lęk. czy Chciał mi coś przekazać, ostrzeć przed czym się ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rastar Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 (edited) Też w swoim zyciu miałem sen o Jezusie powiedziałbym że był to jeden z tych snów które się pamieta do końca życia. Przyszedł do mnie pewnej nocy,dotknął swoim czołem mego czoła spojrzał w oczy, nie zamienił ani słowa ale wszystkie jego gesty były bardziej wymowne niż potok słów. Gdy się zbudziłem pamiętałem wszystko z tego spotkania głównie to że powiedział choć nie usłyszałem ani słowa że wszystko będzie dobrze, i poczułem mimo tego że spałem ogromna miłość szczęście i spokój . Od tego czasu mineło ok dwóch lat i pewnie na początku w jednym z postów opisywałem to z większym dystansem, ale po tych dwóch latach spojrzenie na pewne sprawy się u mnie zmieniło, potrafię pisać o tym co czuje i doświadczam bardzo otwarcie. Myślę ..to do autora tematu że twoje spotkanie to coś dobrego i znak na to aby otworzyć swoje serce. Edited November 22, 2012 by Lilith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts