Skocz do zawartości

Trochę kontrowersyjnie...

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Znalazłam rozkład, którego miałam nie pokazywać, ale... nadal mam problem z jego interpretacją. A jest jak najbardziej do zweryfikowania, więc... (zawsze wyszukam sobie zajęcie, by odwlec naukę)

Pytałam o konkretną osobę... Jakie są szanse na seks?

Rydwan, 9 mieczy, Kapłan

O ile Rydwan odpowiada pozytywnie na pytanie, bo to nowa miłość, zaangażowanie, rozpoczęcie nowego etapu w życiu, dynamika itp., to 9 mieczy i Kapłan są dla mnie mniej klarowni. 9 mieczy to lęki, obawy, bezsenność, ale też jak przeczytałam chęć wolności. A Kapłan to konserwatyzm, moralność, troszczenie się o siebie, zaufanie, miłość duchowa, ale też jakiś ślub czy zaręczyny... I już sama nie wiem:

a) szanse jak najbardziej są, ale stanie się to, gdy będziemy pewni swoich uczuć i to umocni nas. W pełni przemyślana, dojrzała decyzja.

B) będę chciała, a on ze względu na swoje poglądy i przekonania będzie to odwlekał?

Gość Linkinia
Napisano (edytowane)

Oboje pełnoletni i to już troszkę czasu. Jestem ciekawa, czy taki kontakt intymny jest możliwy. Bo to już poważna sprawa, więc mi dużo powie o znajomości.

Edytowane przez Linkinia
Napisano

tak mi sie skojarzyło, że moze byc całkiem jak w american pie- chłopak nie wytrzymał presji.. a tak naprawde to róznie moze byc- bo np. moze sie okazac ze pan bedzie bardzo aktywny (rydwan) a ty sie wycofasz.........

poza tym pytanie było o szanse - te zawsze sa - o ile jedno z was nie zwatpi........

Napisano

Rydwan, 9 mieczy, Kapłan

jak dla mnie to te karty mało seksualne są. Zwłaszcza ta 9 mieczy izoluje. Ja jestem na nie... coś tu zostanie źle rozegrane.

Napisano

Dzialania beda podjete, ale seksu byc nie bedzie. :) W 9 Mieczach to jest tak, ze siedzisz przed bogato nakrytym stolem i glodujesz siedzac pod stolem i zbierajac okruszki. To czesto tez taka sytuacja, gdy cos sie nie udaje i obwiniamy o to druga osobe. Potem masz Papieza i ten jest taki niewzruszony, no raczej niezbyt seksualny. Wydaje mi sie, tak patrzac na te karty, ze pan tak sie tym wszystkim przejmie, ze mu po prostu nie wyjdzie. Moze np. za szybko czy jakos tak sie sytuacja rozwinie i bedzie niewypal jednym slowem, przynajmniej na pierwszy rzut oka. W podsumie (HB) jest XXI Swiat i III Cesarzowa. Takze jak najbardziej seks moze byc udany i przyjemny dla obojga. Wazne, zeby dac sobie wiecej czasu i jak sie cos nie uda to probowac jeszcze raz. No nie szukac juz gdzie indziej, tylko tu, gdzie sie jest, czyli u boku tego konkretnego partnera. ;)

Napisano

będzie znienacka na szybko/Rydwan/, potem jednak wyrzuty i ochłodzenie w relacji

Napisano

Rumaki będa zaprzęgniete, ale seks pierwszy będzie dość stresujacy dla kogoś. Nie będzie wiedział czy się sprawdzil.

Napisano (edytowane)

nie dojdzie do seksu

beda przygotowania, dazenie, moze nawet taka randka - a potem ktores z Was zatka sie na zasadach albo wpadnie ktos w gosci hehe, bliski znajomy albo z rodzinki

suma Swiat

albo wezwanie do obowiazkow lub rodziny przerwie randke czy tez przygotowania do niej, zepsuje ja

Edytowane przez alathea
Gość SooYoung
Napisano

Rydwan, 9 mieczy, Kapłan -> Ktoś tu się może wycofać, no i kontakt na pana warunkach i według jego upodobań.

I chyba o te upodobanie pójdzie. Chociaż na początku wystartujecie dobrze, z chęcią do działania, to jak usłyszysz o co Panu "chodzi", może pojawić się zwątpienie i niepokój.

Najpierw wybadaj Pana, co lubi ;)

Gość madzia_k6
Napisano

Dla mnie to kiedy zostanie zaplanowane nie wyjdzie, następnym razem..

Gość Linkinia
Napisano

O rany... chybiłam zupełnie. Widzę różne, mniej i bardziej optymistyczne wersje, ale bez problemów się nie obędzie... oby tylko interptetacja Niiwy się nie sprawdziła ;)

Dziękuję Wam bardzo i zweryfikuję w odpowiednim czasie :bukiet:

PS American Pie i zaprzęgnięte rumaki zrobiły mi wieczór ;))

Napisano

Wiesz szanse są ale co do realizacji to trudno powiedzieć lepiej zapytać nie jakie są szanse tylko jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na sex z .....

Napisano

będę przygotowania i chęci bardzo duże, ale chyba raczej nic z tego nie będzie...

wydaje mi się, że jesteście jeszcze za mało otwarci na siebie na wzajem...

Napisano
Wiesz szanse są ale co do realizacji to trudno powiedzieć lepiej zapytać nie jakie są szanse tylko jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na sex z .....

Racja. Szanse zawsze jakies sa. :) Natomiast realizacja planu to juz inna sprawa.

Gość Linkinia
Napisano

Mhm... tylko pytanie o realizację kojarzy mi się z wnikaniem, jak miałoby to przebiec, gdy się już ma ku temu. A ja chciałam się zorientować, czy w ogóle może być mowa o seksie ;)

Napisano

szanse sa zawsze mniejsze większe ale szanse i kart lepiej na działania a nie szanse stawiać a sexu w nich nie widać jakby nie patrzeć

Napisano

Przeciez nie pytasz jak będzie tylko jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na sex...no chyba, że masz swoje oczekiwania jakby miało to wyglądać to wówczas nie ma sensu wogole pytać

Gość Linkinia
Napisano (edytowane)

Okej, macie rację :bukiet:

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na seks z...?

Wisielec, Gwiazda, Królowa Pucharów

Coś nas albo jedno z nas będzie blokowało, zawieszenie, przeszkody, zwlekanie. W Gwieździe widać chyba koniec tego czekania i spełnienie nadziei. I chyba coś będzie, ale nie wiem... Tylko Gwiazda mi tu wygląda na seksualną karte.

Edytowane przez Linkinia
Napisano

Z tego tu rozkladu to raczej widac, ze sprawa przesunieta w czasie. Na razie seksu niet...