Gość Linkinia Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Znalazłam rozkład, którego miałam nie pokazywać, ale... nadal mam problem z jego interpretacją. A jest jak najbardziej do zweryfikowania, więc... (zawsze wyszukam sobie zajęcie, by odwlec naukę) Pytałam o konkretną osobę... Jakie są szanse na seks? Rydwan, 9 mieczy, Kapłan O ile Rydwan odpowiada pozytywnie na pytanie, bo to nowa miłość, zaangażowanie, rozpoczęcie nowego etapu w życiu, dynamika itp., to 9 mieczy i Kapłan są dla mnie mniej klarowni. 9 mieczy to lęki, obawy, bezsenność, ale też jak przeczytałam chęć wolności. A Kapłan to konserwatyzm, moralność, troszczenie się o siebie, zaufanie, miłość duchowa, ale też jakiś ślub czy zaręczyny... I już sama nie wiem: a) szanse jak najbardziej są, ale stanie się to, gdy będziemy pewni swoich uczuć i to umocni nas. W pełni przemyślana, dojrzała decyzja. będę chciała, a on ze względu na swoje poglądy i przekonania będzie to odwlekał? Cytuj
Ewitta Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Interpretacja zależy od tego ile macie lat... To ma być pierwszy raz? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 (edytowane) Oboje pełnoletni i to już troszkę czasu. Jestem ciekawa, czy taki kontakt intymny jest możliwy. Bo to już poważna sprawa, więc mi dużo powie o znajomości. Edytowane 21 Listopada 2012 przez Linkinia Cytuj
Gość gość5 Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 tak mi sie skojarzyło, że moze byc całkiem jak w american pie- chłopak nie wytrzymał presji.. a tak naprawde to róznie moze byc- bo np. moze sie okazac ze pan bedzie bardzo aktywny (rydwan) a ty sie wycofasz......... poza tym pytanie było o szanse - te zawsze sa - o ile jedno z was nie zwatpi........ Cytuj
Vivere Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Rydwan, 9 mieczy, Kapłan jak dla mnie to te karty mało seksualne są. Zwłaszcza ta 9 mieczy izoluje. Ja jestem na nie... coś tu zostanie źle rozegrane. Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Dzialania beda podjete, ale seksu byc nie bedzie. W 9 Mieczach to jest tak, ze siedzisz przed bogato nakrytym stolem i glodujesz siedzac pod stolem i zbierajac okruszki. To czesto tez taka sytuacja, gdy cos sie nie udaje i obwiniamy o to druga osobe. Potem masz Papieza i ten jest taki niewzruszony, no raczej niezbyt seksualny. Wydaje mi sie, tak patrzac na te karty, ze pan tak sie tym wszystkim przejmie, ze mu po prostu nie wyjdzie. Moze np. za szybko czy jakos tak sie sytuacja rozwinie i bedzie niewypal jednym slowem, przynajmniej na pierwszy rzut oka. W podsumie (HB) jest XXI Swiat i III Cesarzowa. Takze jak najbardziej seks moze byc udany i przyjemny dla obojga. Wazne, zeby dac sobie wiecej czasu i jak sie cos nie uda to probowac jeszcze raz. No nie szukac juz gdzie indziej, tylko tu, gdzie sie jest, czyli u boku tego konkretnego partnera. Cytuj
niiwa Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 będzie znienacka na szybko/Rydwan/, potem jednak wyrzuty i ochłodzenie w relacji Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Rumaki będa zaprzęgniete, ale seks pierwszy będzie dość stresujacy dla kogoś. Nie będzie wiedział czy się sprawdzil. Cytuj
alathea Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 (edytowane) nie dojdzie do seksu beda przygotowania, dazenie, moze nawet taka randka - a potem ktores z Was zatka sie na zasadach albo wpadnie ktos w gosci hehe, bliski znajomy albo z rodzinki suma Swiat albo wezwanie do obowiazkow lub rodziny przerwie randke czy tez przygotowania do niej, zepsuje ja Edytowane 21 Listopada 2012 przez alathea Cytuj
Gość SooYoung Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Rydwan, 9 mieczy, Kapłan -> Ktoś tu się może wycofać, no i kontakt na pana warunkach i według jego upodobań. I chyba o te upodobanie pójdzie. Chociaż na początku wystartujecie dobrze, z chęcią do działania, to jak usłyszysz o co Panu "chodzi", może pojawić się zwątpienie i niepokój. Najpierw wybadaj Pana, co lubi Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Dla mnie to kiedy zostanie zaplanowane nie wyjdzie, następnym razem.. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 O rany... chybiłam zupełnie. Widzę różne, mniej i bardziej optymistyczne wersje, ale bez problemów się nie obędzie... oby tylko interptetacja Niiwy się nie sprawdziła Dziękuję Wam bardzo i zweryfikuję w odpowiednim czasie PS American Pie i zaprzęgnięte rumaki zrobiły mi wieczór ) Cytuj
Selenit666 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Wiesz szanse są ale co do realizacji to trudno powiedzieć lepiej zapytać nie jakie są szanse tylko jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na sex z ..... Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 będę przygotowania i chęci bardzo duże, ale chyba raczej nic z tego nie będzie... wydaje mi się, że jesteście jeszcze za mało otwarci na siebie na wzajem... Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Wiesz szanse są ale co do realizacji to trudno powiedzieć lepiej zapytać nie jakie są szanse tylko jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na sex z ..... Racja. Szanse zawsze jakies sa. Natomiast realizacja planu to juz inna sprawa. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Mhm... tylko pytanie o realizację kojarzy mi się z wnikaniem, jak miałoby to przebiec, gdy się już ma ku temu. A ja chciałam się zorientować, czy w ogóle może być mowa o seksie Cytuj
iridos Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 szanse sa zawsze mniejsze większe ale szanse i kart lepiej na działania a nie szanse stawiać a sexu w nich nie widać jakby nie patrzeć Cytuj
Selenit666 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Przeciez nie pytasz jak będzie tylko jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na sex...no chyba, że masz swoje oczekiwania jakby miało to wyglądać to wówczas nie ma sensu wogole pytać Cytuj
Gość Linkinia Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) Okej, macie rację Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na seks z...? Wisielec, Gwiazda, Królowa Pucharów Coś nas albo jedno z nas będzie blokowało, zawieszenie, przeszkody, zwlekanie. W Gwieździe widać chyba koniec tego czekania i spełnienie nadziei. I chyba coś będzie, ale nie wiem... Tylko Gwiazda mi tu wygląda na seksualną karte. Edytowane 22 Listopada 2012 przez Linkinia Cytuj
iridos Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 z tym w czasie jaki założyłaś sexu nie bedzie Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Z tego tu rozkladu to raczej widac, ze sprawa przesunieta w czasie. Na razie seksu niet... Cytuj
Selenit666 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 dokładnie jak Iridos nie w tym czasie moze za jakis czas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi