Skocz do zawartości

Celt na najbliższe 2 lat ile będę miła dzieci

anais_33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja - 2 kielichów

2- skrzyżowanie 5 monet

3- podstawa giermek mieczy

4-przeszłość sprawiedliwość

5- terazniejszość- wieża

6- przyszłość 7 mieczy

7- moja osoba krolowa monet

8- otoczenie krol mieczy

9- nadziej i leki 6 buław

10- wynik 4 kielichów as buław sad

jak będzie to jedno i to wpadkowe :)

a jak inni to widzą ?

Napisano

Masz w sobie ogromne poklady milosci. Milosci masz tyle w sobie, ze moglabys obdarowac nia niejedno dziecko. W zasadzie juz masz dla niego miejsce w swoim sercu. Teraz tylko czekasz, zeby sie pojawilo.

A tu niestety nie idzie tak, jakbys chciala. Jeszcze nie czas, jeszcze nie to. Chociaz juz tak bardzo bys chciala.

Podstawa - to Twoje duze checi i takie zywiolowe rzucanie sie na spelnienie. Chcialabys juz, teraz osiagnac swoj cel.

W przeszlosci bardzo logicznie podchodzlas do tematu. Bralas pod uwage wszystkie za i przeci i odsuwalas emocje na bok.

W tej chwili burzysz wszelkie ograniczenia, przygotowujesz grunt pod nowe zycie, nowego czlonka rodziny.

W przyszlosci nadejdzie czas jakby takich plonnych nadziei. Nie bedzie szlo tak, jakbys tego chciala, a jednak bedziesz sie tego trzymala i robila sobie nadzieje.

Sama w sobie jestes kobieta, ktora wie czego chce. Pragnie stabilizacji, rodziny, pragnie byc nie tylko kobieta ukochana dla ukochanego mezczyzny, ale pragnie sie takze spelnic jako matka.

Otoczenie jakos tak chlodno reaguje na ten pomysl. Nie wiem, albo jest zajete wylacznie soba... albo jakos nie podziela Twojego entuzjazmu co do dziecka.

Na co masz nadzieje. Ze Twoje dzialania powioda sie i przyniosa sukces.

Wynik... bedzie dziecko. Sad to m.in. wzbogacenie zwiazku o dziecko. As Bulaw... synka. :) Podsum (HB) to VII Rydwan. Dzialac. Nie wahac sie tylko konkretnie dzialac.

Napisano

Ja to widzę jedynie mega spinanie się o dziecko albo i podstęp z Twojej strony zeby to dziecko miec. natomiast sukcesów nie widze w tym, zeby to dziecko miec :(

Może się mylę ale mnie tu karty na ciąże nie wskazują. Jest przeszkoda w postaci pana, ktorego prawdopodomnie trzeba sobie odpuscić.

Napisano

Ty, sama pokazujesz się ładnie w kartach, jako osoba dająca miłość (2 puchary), ale przyznam szczerze, że cała reszta rozkładu zupełnie mi nie pasuje...

Mam wrażenie, że nie dogadujesz się z partnerem i to w związku z tą relacją burzysz swoje schematy.... Chyba oboje chcecie zupełnie czegoś innego...

• Maestro
Napisano

ja - 2 kielichów

2- skrzyżowanie 5 monet

3- podstawa giermek mieczy

4-przeszłość sprawiedliwość

5- terazniejszość- wieża

6- przyszłość 7 mieczy

7- moja osoba krolowa monet

8- otoczenie krol mieczy

9- nadziej i leki 6 buław

10- wynik 4 kielichów as buław sad

chcesz, ale nie masz z kim, o czym mówią mi pierwsze dwie karty, w otoczeniu facet sceptyczny, po rozwodzie, boisz się chwilowego podboju..W wyniku masz zmęczenie materiału i być może jakis jednorazowy seks, ale dzieci tu nie ma

Napisano

widzę Twoje pragnienie spełnienia się w miłości (2 kielichy), u każdej kobiety przychodzi czas...kiedy zaczyna odczuwać taką potrzebę...ważne jednak by potencjalny kandydat na tatusia był odpowiedni. Odpowiedni czyli taki, który wiesz, że da Ci wsparcie...otoczy opieką Ciebie i dziecię. Tylko to da Ci szczęście i do tego winnaś dążyć...nie chodząc na ustępstwa. Patrząc na karty widzę Pana, który dystansuje się, unika odpowiedzialności, zobowiązań...niedojrzały...czasem chłodny...zdystansowany...

Karty nawołują by zastanowić się czy aby faktycznie to czego aktualnie pragniesz da Ci szczęście jakiego potrzebujesz?

wynik 4 kielichy... Twa podświadomość mówi...nie to nie to czego pragnę...nie w takiej formie jak jest... bo pragnę być Kochana. Pan może się nie zmienić...co wtedy? Może się zdarzyć tak, że otworzysz się po roku czasu na coś co aktualnie wydaje Ci się nieprawdopodobne. Czasu tu trzeba :) Szansa na dziecię będzie za około 1,5 roku wg kart i życzę by się spełniło :przytul: