Skocz do zawartości

Odzew za Sacral:)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Kiedy X się do mnie odezwie?

odp. 6 mieczy

tło Mag Królowa Buław Rycerz Mieczy suma Koło

chyba jakoś do 6 dni,albo w podrózy,w tle widać ruch z jego strony i moją energiczność, może on coś zaryzykuje w tym Rycerzu?

Napisano
baaa a jak się odezwie to jeszcze go opierd...

To samo pomyslalam. Postawisz go pod sciana, zeby sie tlumaczyl :D.

Napisano

Może odezwie się drogą internetową... Wg Kolosowa to Wodnik...ale coś mało prawdopodobne jest, żebyś tyle musiała czekać...

• Maestro
Napisano
Może odezwie się drogą internetową... Wg Kolosowa to Wodnik...ale coś mało prawdopodobne jest, żebyś tyle musiała czekać...

Licho go wie...On mi zazwyczaj jako Rycerz Demarów wychodzi,powolny w działaniu..

Napisano
Licho go wie...On mi zazwyczaj jako Rycerz Demarów wychodzi,powolny w działaniu..

Ale trzy miesiące to, tak na moje oko, nawet za długo, jak na denarowego... ;)

• Maestro
Napisano
Ale trzy miesiące to, tak na moje oko, nawet za długo, jak na denarowego... ;)

Cholera ich wszystkich wie....:lol::lol:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Szybko się odezwie, bo 6 Mieczy to jakby nie było ruch...Rycek Mieczowy to też symbol nagłych zdarzeń...przyjedzie po Ciebie z zaskoczenia..:):P

Napisano

No Monetowy zawsze zdarzy...

• Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

Odzew dzisiaj - telefon:) Chciał się spotkać,ale hahahaha udaremniłam jego zamiary, niech nie myśli, że bedzie mnie miał w każdej chwili:) Czekałam zatem 4 dni...