maddie88 Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Witam, Chodzi o penwego znajomomego, z którym obecnie nie mam kontaktu... Pan wykazywał zaintersowanie, ale z mojej strony nie doczekał się bardziej konkretnych ruchów...i wszystko się jakoś rozeszło po kościach... Możliwe, że niebawem znów się spotkamy (karty to potwierdzają) w ramach pewnej imprezy... Dziękuję Inez za postawienie kart i niiwie za pomysł na podejście do problemu... :uscisk: 1. Jakie pan ma wspomnienia związane ze mną? 5 mieczy, Królowa Kielichów, 7 denarów, Świat - Pan widzi tę relację jako porażkę... Jego zdaniem jego wysiłki, starania, by z tego coś mogło być, były na nic... Widzi mnie jako osobę wrażliwą, może i utalentowaną (łączył nas projekt muzyczny) z którą jednak za wiele go dzieli... 2. Co się wydarzy, kiedy się spotkamy - zakładam, że dojdzie do spotkania, tak jak pokazały karty... Paź Kielichów, Słońce, 4 kielichów (dociągnięte do 4 Kielichów: 6 Mieczy, 10 Kielichów)- Powinno być miło W tym Paziu mogłam wyjść ja, jako osoba z inicjatywą, gestem... Trochę sobie pogadamy Proszę, pomóżcie Pozdrawiam, Maddie Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 On uwaza, ze sie staral, a Ty taka nieco mamela, sama nie wiedzaca czego chcesz, nie umialas tego docenic. Wiec on zrezygnowal i poszedl w swiat. Spotkac spotkacie sie, ale ktores pusci focha. Jezeli chodzi Ci o to, czy znajomosc jakos ruszy do przodu to nie ruszy. W 10 Kielichach widac, ze pozostanie, jak jest. Takze nic lepiej nie bedzie. Cytuj
maddie88 Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 On uwaza, ze sie staral, a Ty taka nieco mamela, sama nie wiedzaca czego chcesz, nie umialas tego docenic. Wiec on zrezygnowal i poszedl w swiat. Spotkac spotkacie sie, ale ktores pusci focha. Jezeli chodzi Ci o to, czy znajomosc jakos ruszy do przodu to nie ruszy. W 10 Kielichach widac, ze pozostanie, jak jest. Takze nic lepiej nie bedzie. Ja pana ciut hamowałam, może i pan wiedział, że sytuacja była jaka była i nie było co tracić czasu , ale moim zdaniem powinno to wyglądać trochę inaczej... Te zachowania pana ignorowałam, bo nie wiedziałam wtedy, jak zachować się inaczej... Nie twierdzę, że nie mogłam zachować się w inny sposób, ale czlowiek uczy się na błędach. Też uważam, że z tego nic nie będzie...w międzyczasie dużo się zapewne pozmieniało... Tylko mam wrażenie, że ta sprawa została bez wyjaśnienia...i chciałabym to wyprostować... Chociaż panu zapewne już nie zależy. Dziękuję, SacralNirvana Cytuj
niiwa Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 1. Jakie pan ma wspomnienia związane ze mną? 5 mieczy, Królowa Kielichów, 7 denarów, Świat - mógł zapomnieć/Świat/- w sensie nie myśleć o tobie przez ten czas, gdy nie macie ze sobą kontaktu, to raczej ty się pokazujesz jako ta, która wspomina go i o nim myśli/QKielichów/ 2. Co się wydarzy, kiedy się spotkamy - zakładam, że dojdzie do spotkania, tak jak pokazały karty... Paź Kielichów, Słońce, 4 kielichów (dociągnięte do 4 Kielichów: 6 Mieczy, 10 Kielichów) No, przyjemne, cieplusie klimaty, w tobie chyba drgnie serduszko w paziku, on Słońce ciepło i przyjacielsko nastawiony, ale jakiegoś ciągu dalszego nie widać. W 6 mieczy możliwe, że wrócisz/albo i nie/4 puch - do wyjaśnień, możesz dojść do wniosku, że to już nie ma znaczenia. będą Cytuj
maddie88 Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 1. Jakie pan ma wspomnienia związane ze mną?5 mieczy, Królowa Kielichów, 7 denarów, Świat - mógł zapomnieć/Świat/- w sensie nie myśleć o tobie przez ten czas, gdy nie macie ze sobą kontaktu, to raczej ty się pokazujesz jako ta, która wspomina go i o nim myśli/QKielichów/ 2. Co się wydarzy, kiedy się spotkamy - zakładam, że dojdzie do spotkania, tak jak pokazały karty... Paź Kielichów, Słońce, 4 kielichów (dociągnięte do 4 Kielichów: 6 Mieczy, 10 Kielichów) No, przyjemne, cieplusie klimaty, w tobie chyba drgnie serduszko w paziku, on Słońce ciepło i przyjacielsko nastawiony, ale jakiegoś ciągu dalszego nie widać. W 6 mieczy możliwe, że wrócisz/albo i nie/4 puch - do wyjaśnień, możesz dojść do wniosku, że to już nie ma znaczenia. będą Tak jakos ostatnio wzięło mnie na wspomnienia Nie wiem, czemu... Bardzo możliwe, że dojdę do wniosku, że wyjaśnienia nie mają już znaczenia...dużo zależy od pana... Dziękuję, niiwa Cytuj
Gość SooYoung Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 1. Jakie pan ma wspomnienia związane ze mną? 5 mieczy, Królowa Kielichów, 7 denarów, Świat - że poniósł porażkę z kobietą na której mu zależało. Gotów był długo czekać aż zdecydujesz się na związek z nim, aż zbudujecie swój świat Bardzo mu zależało bo uważał Cie za odpowiednią partnerkę a teraz zostały mu tylko wspomnienia i poczucie żalu za tym czego nie zdobył..co stracił. 2. Co się wydarzy, kiedy się spotkamy - zakładam, że dojdzie do spotkania, tak jak pokazały karty... Paź Kielichów, Słońce, 4 kielichów (dociągnięte do 4 Kielichów: 6 Mieczy, 10 Kielichów) Ktoś musi zaproponować spotkanie, bo samo się nie wydarzy W paziku widać miłe gesty i chęć kontaktu. A kiedy się spotkacie na początku czeka was miłą rozmowa - śmiechy,wspominanie tego co było fajne tylko że z czasem pojawi się smutek, myślę że po stronie Pana, że z waszej relacji nic nie wyszło. Na koniec każde z was pójdzie w swoja stronę, ale dacie sobie nadzieje i zapewnienia że będziecie utrzymywać ze sobą kontakt. Co z tego wyniknie -> na pewno takie spotkanie wam się przyda, bo oczyści atmosferę, a może spojrzysz na Pana inaczej albo on na Ciebie i żal minie Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Chodzi o penwego znajomomego, z którym obecnie nie mam kontaktu... Pan wykazywał zaintersowanie, ale z mojej strony nie doczekał się bardziej konkretnych ruchów...i wszystko się jakoś rozeszło po kościach... Możliwe, że niebawem znów się spotkamy (karty to potwierdzają) w ramach pewnej imprezy... Dziękuję Inez za postawienie kart i niiwie za pomysł na podejście do problemu... :uscisk: 1. Jakie pan ma wspomnienia związane ze mną? 5 mieczy, Królowa Kielichów, 7 denarów, Świat - wspomnienia sa takie, że mogło byc fajnie a skonczyło sie tak .... 2. Co się wydarzy, kiedy się spotkamy [/b]- zakładam, że dojdzie do spotkania, tak jak pokazały karty... Paź Kielichów, Słońce, 4 kielichów (dociągnięte do 4 Kielichów: 6 Mieczy, 10 Kielichów)- on sie ucieszy z tego spotkania, serce mu drgnie ale nic poza tym... 4 kielichy odbieram jako taki troche zal , po imprezie i ze dalej nic z tego ......... Proszę, pomóżcie Pozdrawiam, Maddie Cytuj
maddie88 Napisano 22 Listopada 2012 Autor Napisano 22 Listopada 2012 1. Jakie pan ma wspomnienia związane ze mną?5 mieczy, Królowa Kielichów, 7 denarów, Świat - że poniósł porażkę z kobietą na której mu zależało. Gotów był długo czekać aż zdecydujesz się na związek z nim, aż zbudujecie swój świat Bardzo mu zależało bo uważał Cie za odpowiednią partnerkę a teraz zostały mu tylko wspomnienia i poczucie żalu za tym czego nie zdobył..co stracił. 2. Co się wydarzy, kiedy się spotkamy - zakładam, że dojdzie do spotkania, tak jak pokazały karty... Paź Kielichów, Słońce, 4 kielichów (dociągnięte do 4 Kielichów: 6 Mieczy, 10 Kielichów) Ktoś musi zaproponować spotkanie, bo samo się nie wydarzy W paziku widać miłe gesty i chęć kontaktu. A kiedy się spotkacie na początku czeka was miłą rozmowa - śmiechy,wspominanie tego co było fajne tylko że z czasem pojawi się smutek, myślę że po stronie Pana, że z waszej relacji nic nie wyszło. Na koniec każde z was pójdzie w swoja stronę, ale dacie sobie nadzieje i zapewnienia że będziecie utrzymywać ze sobą kontakt. Co z tego wyniknie -> na pewno takie spotkanie wam się przyda, bo oczyści atmosferę, a może spojrzysz na Pana inaczej albo on na Ciebie i żal minie Też tak czułam, że był gotowy długo czekać...na kolejne spotkanie, okazję... Dla mnie to też łatwe nie było i z perspektywy czasu wiem, że mogłam postąpić inaczej, być bardziej otwarta w tej sprawie... Impreza będzie organizowana przez stronę trzecią i pan, jeśli się na niej pojawi, to po linii zawodowej Nie mam na to wpływu niestety... I bardzo zależy mi teraz na wyjaśnieniu, a nawet bardziej na oczyszczeniu atmosfery - tak, jak to ujęłaś... Dziękuję, arachnea za interpretację. :uscisk: Cytuj
maddie88 Napisano 22 Listopada 2012 Autor Napisano 22 Listopada 2012 Chodzi o penwego znajomomego, z którym obecnie nie mam kontaktu... Pan wykazywał zaintersowanie, ale z mojej strony nie doczekał się bardziej konkretnych ruchów...i wszystko się jakoś rozeszło po kościach... Możliwe, że niebawem znów się spotkamy (karty to potwierdzają) w ramach pewnej imprezy...Dziękuję Inez za postawienie kart i niiwie za pomysł na podejście do problemu... :uscisk: 1. Jakie pan ma wspomnienia związane ze mną? 5 mieczy, Królowa Kielichów, 7 denarów, Świat - wspomnienia sa takie, że mogło byc fajnie a skonczyło sie tak .... 2. Co się wydarzy, kiedy się spotkamy [/b]- zakładam, że dojdzie do spotkania, tak jak pokazały karty... Paź Kielichów, Słońce, 4 kielichów (dociągnięte do 4 Kielichów: 6 Mieczy, 10 Kielichów)- on sie ucieszy z tego spotkania, serce mu drgnie ale nic poza tym... 4 kielichy odbieram jako taki troche zal , po imprezie i ze dalej nic z tego ......... Proszę, pomóżcie Pozdrawiam, Maddie Najprawdopodobniej po imprezie i tak nic z tego nie będzie... Dużo by gadać Mam nadzieję, że przynajmniej uda się pogadać na spokojnie... Dzięki, rogi. Cytuj
LasMeninas Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 1. Jakie pan ma wspomnienia związane ze mną? 5 mieczy, Królowa Kielichów, 7 denarów, Świat - dotychczasowe działania Pana nie przyniosły rezultatu i Pan czuje sie trochę pzregrany a może i zawstydzony , jego zdaniem jesteś ciepłą miłą być moze bardzo opiekuńczo nastawiona do ludzi kobietą na którą jednak trzeba by jego zdaniem czekac czekac i czekac taki inny świat odległy od niego 2. Co się wydarzy, kiedy się spotkamy [/b]- zakładam, że dojdzie do spotkania, tak jak pokazały karty... Paź Kielichów, Słońce, 4 kielichów (dociągnięte do 4 Kielichów: 6 Mieczy, 10 Kielichów)- na pewno miła wymiana zdań, ciepłe nastawienie do siebie, będziesz się dobrze czuła w jego twoarzystwie i pozwolisz mu błyszczeć a potem co? poczujesz że było fajnie i miłe ale czar pryśnie, dostaniesz to czego chciałaś i okaże się ze Ci się odechce brnięcia w to dalej stąd 6 mieczy Twoje odejscie od temmt i 10 kieli czyli tutaj pełna która w konsekwencji daje wypalenie 1 Cytuj
maddie88 Napisano 22 Listopada 2012 Autor Napisano 22 Listopada 2012 1. Jakie pan ma wspomnienia związane ze mną?5 mieczy, Królowa Kielichów, 7 denarów, Świat - dotychczasowe działania Pana nie przyniosły rezultatu i Pan czuje sie trochę pzregrany a może i zawstydzony , jego zdaniem jesteś ciepłą miłą być moze bardzo opiekuńczo nastawiona do ludzi kobietą na którą jednak trzeba by jego zdaniem czekac czekac i czekac taki inny świat odległy od niego 2. Co się wydarzy, kiedy się spotkamy [/b]- zakładam, że dojdzie do spotkania, tak jak pokazały karty... Paź Kielichów, Słońce, 4 kielichów (dociągnięte do 4 Kielichów: 6 Mieczy, 10 Kielichów)- na pewno miła wymiana zdań, ciepłe nastawienie do siebie, będziesz się dobrze czuła w jego twoarzystwie i pozwolisz mu błyszczeć a potem co? poczujesz że było fajnie i miłe ale czar pryśnie, dostaniesz to czego chciałaś i okaże się ze Ci się odechce brnięcia w to dalej stąd 6 mieczy Twoje odejscie od temmt i 10 kieli czyli tutaj pełna która w konsekwencji daje wypalenie Zgadza się, tutaj trzeba by było włożyć trochę pracy w tę relację i tak... Piszesz, że mi się odechce brnięcia w to dalej... Dużo zapewne się zmieniło, oboje możemy podchodzić już inaczej do tej znajomości... Ale mimo to, cieszę się, że najprawdopodobniej uda się sprowadzić tę relację na trochę inny tor... Dziękuję, LasMeninas. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi