neshama Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Witam, Czy Ktoś mógłby mi odpowiedzieć jak właściwie liczy się karmiczność relacji? Z tego co do tej pory udało mi wyczytać to sumujemy po prostu Liczby Drogi życia wraz z podliczbami - nie wiem jednak jak to interpretować. Znalazłam interpretację związków partnerskich ale chodzi mi o szersze spojrzenie - na związki międzyludzkie a nie tylko partnerskie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arabika Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 oj nie tylko po prostu sumujemy drogi życia, ale tez... jeśli droga życia jednej osoby pokrywa się z dniem urodzenia drugiej, albo z kluczem wcielenia, I PZ to są to też relacje karmiczne. Szczególnie jest to trudne zadanie jeśli liczbami tymi jest np. 2 z 11, 7 z 16, 9 z 18. Dług karmiczny może zaistnieć w formie dnia urodzenia, drogi życia, cyklu życia, albo jako warunki życia. Może też "być" w imionach i nazwiskach. relacje karmiczne jest to zobowiązanie jakie zaciągaliśmy w kolejnych życiach, musimy odpracować to, oddać komuś ten dług. W świecie nie ma przypadkowych spotkań, ani związków, czy relacji. Wszystko jest po coś, na coś... czemuś służy. Na swojej drodze życia spotykamy ludzi, po coś i dlatego. Może żeby zapłacić im za coś, albo żeby oni nam oddali dług. Można powiedzieć, że praktycznie każdy związek jest "karmiczny", tylko że każdy inną karmę z sobą niesie. aaa... i karmiczny związek wcale też nie znaczy, że będzie trwały (chodzi o te partnerskie). Często dzieci są powiązane z rodzicami karmą. Przyszły one na świat, żeby rodzic mógł się czegoś nauczyć i odwrotnie... itd. o liczbach karmicznych poczytasz: http://www.ezoforum.pl/numerologia/8928-liczby-karmiczne.html 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neshama Posted November 29, 2012 Author Share Posted November 29, 2012 Dziękuję nie mogłam znaleźć właśnie na co trzeba zwracać uwage żeby Sprawdzić jaką karme niesie za sobą relacja... wiem ze nie zawsze są to trwałe zwiazki a czasem nawet nie ma szans na to aby to bylo trwałe... bardzo dziękuję za odpowiedź! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts