Gość madzia_k6 Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 CZy Pan X podejmnie jakieś działania wobec Pani Y? losowane z całej talii 6 kielichów+sprawiedliwość+umiarkowanie+6 buław Pan to raczej będzie czekał na rozwój sytuacji z Pani strony i na to co przyniesie los. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Trochę opisz sytuację - Czy to początek związku czy to może relacja koleżeńska ? A może są po rozstaniu ? Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 nie myśle juz dzisiaj początek znajomości i to taki baaaardzo duży początek znajomości. rozkład tyczy sie tego samego Pana co w tym przypadku http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/63424-co-pan-x-pomyslal-sobie-o-pani-y.html Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Szału nie będzie z Pana natarczywością, ale są bardzo duże szanse, że Pan zdecyduje się po wielu rozważaniach jakoś ruszyć naprzód. Może okazac się, ze na poczatku będziecie sobie podawać piłkę. Więc warto byłoby zaangażowac się jakimś ruchem a nie postawić na oczekiwanie. Pozdrawiam ciepło Cytuj
Gość SooYoung Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Ok Po tamtych kartach widać ze Pani się Panu bardzo spodobała, tylko Pan nie wie jak zadziałać żeby wszystko było po jego myśli i trochę się tym stresuje. 6 kielichów+sprawiedliwość+umiarkowanie+6 buław Początkowo miłe nastawienie, miłe gesty i widać chęć kontaktu. Będzie chciał ustalić warunki, wyjaśnić jak ma wyglądać wasza znajomość i co z wami dalej. Myślę że relacja się ustabilizuje i Pan X zdobędzie Panią Y Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Mi sie kojarzy to tak, jakby pan jeszcze musial zamknac przeszlosc i pewne sprawy ze soba pogodzic, moze znalesc jakies kompromisy, zeby moc w ogole zaczac dzialac konkretnie w strone pani. Ostatecznie jest jednak dzialanie i to skuteczne w 6 Bulawach. No i w podsumie (HB) VII Rydwa, takze tez mowa o konkretnych dzialaniach. Cytuj
Selenit666 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Ten konkretny Pan to nie koniecznie. Nie wiem jaka jest Twoja sytuacja, wiec sa dwie wersje 1. on wróci do kogos z poprzedniej relacji, bo ciągle te osobę bardzo kocha 2. Twoja przeszłość nie została zamknięta na dobre i powróci ze zdwoją siłą )) Wibracja kart nie łapie WAS ale przeszłość, którego z was i to jest ważniejsze. Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Ten konkretny Pan to nie koniecznie. Nie wiem jaka jest Twoja sytuacja, wiec sa dwie wersje1. on wróci do kogos z poprzedniej relacji, bo ciągle te osobę bardzo kocha 2. Twoja przeszłość nie została zamknięta na dobre i powróci ze zdwoją siłą )) Wibracja kart nie łapie WAS ale przeszłość, którego z was i to jest ważniejsze. Jak to z pytaniami na CZY bywa... Zawsze lepiej zapytac... jak sie zrealizuje np. to czy tamto... ew. ostatecznie o te szanse zapytac. CZY to i Hajo Banzhaf uznawal za pytanie... nie do Tarota. Cytuj
Selenit666 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 dokładnie tak własnie pytanie na Czy... Cytuj
niiwa Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Myślę jak Sacral, że Pan musi się uporać z przeszłością, 6 puch ze Sprawiedliwością, Umiar to karty, które mi to sugerują, dalej 6 buław odebrałabym jako dopiero dojście do dobrej kondycji, a więc wymaga to czasu wszystko, na twoje pytanie czy podejmie działania to uważam, że na razie nie. Może spotkacie się na jakiejś imprezie. Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) Ten konkretny Pan to nie koniecznie. Nie wiem jaka jest Twoja sytuacja, wiec sa dwie wersje1. on wróci do kogos z poprzedniej relacji, bo ciągle te osobę bardzo kocha 2. Twoja przeszłość nie została zamknięta na dobre i powróci ze zdwoją siłą )) Tutaj chyba rozchodzi sie o moją przeszłość gdzie pare spraw jest niestety niep ozamykanych... Jestem wdzięczna za odpowiedzi postaram sie w jakiśsposób zweryfikować w miarę czasu. Pozdrawiam ciepło Edytowane 22 Listopada 2012 przez madzia_k6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi