anais_33 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 zadałam 2 pytania chodzi znajomość z pewnym Panem 1/ jak będzie wygladać nasza znjaomość jak przestanę o nią zabiegać ? kapłanka, 7 mieczy, as buław, rycek mieczy suma gwiazda Pan zacznie kombinować i zacznie się bardziej starać 2/ jak będzie wyglądać znajomość jak będę zabiegać ? diabeł, as monet, 8 mieczy, 2 pucharów suma kapłanka będzie miło i fajnie ale będę czułą zmęczenie i wewnętrzne ograniczenia wychodzi z tego że lepiej sobie odpuścić ... a jak inni to widzą ? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Listopada 2012 Maestro Napisano 22 Listopada 2012 Wg mnie pierwszy rozkład mówi, ze będziesz kombinować i karty na niego kłaść nadal, i możliwe, ze go delikatnie jednak pobudzisz, co spowoduje zryw. A jak będziesz zabiegać, to najpierw pojawią się ograniczenia z jego strony i to takie dość spore, bo on będzie wolał jednak decydować, kiedy chce i jak, ale z czasem dojdzie do miłego spotkania...Karty są podobne jak dla mnie... Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Mam bardzo podobne odczucia jak Inez... Mam wrażenie, że jak przestaniesz zabiegać o znajomość, to raczej ona pozostanie na tym etapie na jakim jest teraz... to niczego nie zmieni.... A w drugim pytaniu, to dla mnie jakieś takie uzależnienie się pokazuje, może od rozkładania kart (tak jak Inez napisała), a może od prób zdobycia partnera? generalnie uważam, że koniec końców posłuchasz swojej intuicji i zobaczysz, że ta znajomość nie ma sensu.... Cytuj
niiwa Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 mam podobne odczucia jak dziewczyny 1. czekasz w Kapłance łudząc się, kombinujesz w 7 mieczy i się zadręczasz, nie daje ci ta sprawa spokoju, możliwe, że on by się odezwał/byłby jakiś kontakt, ale nic nie wnoszący na przyszłość 2. w Diable przejmiesz inicjatywę, ale w efekcie czujesz się z tym źle/8 mieczy/, nadal jesteś bezradna bo nie uzyskałabyś tego, czego byś oczekiwała, takie działania wbrew samej sobie niestety, z czasem sama byś doszła do wniosku, że nie jest to wszystko warte, aby to na siłę ciągnąć Cytuj
anais_33 Napisano 22 Listopada 2012 Autor Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) kontakt jest cały czas ... może żle ujełam że zabiegam w sensie jestem otwarta na propozycje ze strony Pana a one są ale nie tak cżęsto jak ja bym chciała , relacja też jest ale nie taka na chwile obecną jaką ja bym chciała/ oczekiwała Edytowane 22 Listopada 2012 przez anais_33 Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Tzn. w pierwszym rozkladzie to widac, ze jak Ty przestaniesz zabiegac o pana to on zacznie dociekac, czemu tak jest. To tak wyglada, jakby on sie przyzwyczail, ze to Ty ciagle o niego zabiegasz. W tym Rycku Mieczy widac nawet takie miotanie sie, jakby nie za bardzo rozumial, co sie dzieje. On przeciez do tego nie przyzwyczajony. Kobieta mu sie popsula. A... w podsumie (HB) jest Kolo Fortuny i Mag. Ogolnie zacheta, aby sprawe obserwowac i dzialac tylko wtedy, jezeli zobaczysz, ze jest konkretnie pole dla Ciebie do popisu. A tak to nie szarzowac. Niech pan sie takze wykaze. Jezeli natomiast nadal bedziesz zabiegac to sama sobie zarzucisz tylko petle na szyje (w tym Diable to Twoje wlasne kajdany). Niby szansa bedzie, ale sama nie bedziesz potrafila pewnych granic przeskoczyc. Po prostu to bedzie pchanie drzwi w niewlasciwa strone... jeszcze bardziej je zamykajac. Mozliwe, ze bedzie sympatycznie, ale to przeciez nie o to chodzi. Nie chcesz znajomego a faceta do zwiazku. W podsumie (HB) masz VIII Sprawiedliwosc. Zdystansuj sie do sprawy, dzialaj roztropnie i z rozmyslem, nie pochopnie, bo Twoje dzisiejsze dzialania beda mialy swoje konsekwencje jutro. Cytuj
anais_33 Napisano 22 Listopada 2012 Autor Napisano 22 Listopada 2012 Tzn. w pierwszym rozkladzie to widac, ze jak Ty przestaniesz zabiegac o pana to on zacznie dociekac, czemu tak jest. To tak wyglada, jakby on sie przyzwyczail, ze to Ty ciagle o niego zabiegasz. W tym Rycku Mieczy widac nawet takie miotanie sie, jakby nie za bardzo rozumial, co sie dzieje. On przeciez do tego nie przyzwyczajony. Kobieta mu sie popsula.A... w podsumie (HB) jest Kolo Fortuny i Mag. Ogolnie zacheta, aby sprawe obserwowac i dzialac tylko wtedy, jezeli zobaczysz, ze jest konkretnie pole dla Ciebie do popisu. A tak to nie szarzowac. Niech pan sie takze wykaze. Jezeli natomiast nadal bedziesz zabiegac to sama sobie zarzucisz tylko petle na szyje (w tym Diable to Twoje wlasne kajdany). Niby szansa bedzie, ale sama nie bedziesz potrafila pewnych granic przeskoczyc. Po prostu to bedzie pchanie drzwi w niewlasciwa strone... jeszcze bardziej je zamykajac. Mozliwe, ze bedzie sympatycznie, ale to przeciez nie o to chodzi. Nie chcesz znajomego a faceta do zwiazku. W podsumie (HB) masz VIII Sprawiedliwosc. Zdystansuj sie do sprawy, dzialaj roztropnie i z rozmyslem, nie pochopnie, bo Twoje dzisiejsze dzialania beda mialy swoje konsekwencje jutro. Jestem pod wrażeniem Twoich interpretacji , super ... tak własnie jest ujełaś to idalnie Sacralko buziaki wielkie Cytuj
Selenit666 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 1/ jak będzie wygladać nasza znjaomość jak przestanę o nią zabiegać ? kapłanka, 7 mieczy, as buław, rycek mieczy suma gwiazda Pan zacznie kombinować i zacznie się bardziej starać tylko to ci powiem: 1. kapłanka zaczyna rozkład co znaczy przewrózenie inna rzecz Anais karty idealnie ukazały, ze nie przestaniesz "zabiegać" tylko się oszukujesz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi