Arshi Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Moze krytykowac lub nie wrzucam partnerki z przed jakiegos czasu(nie odelglego) na osobe wazna dla mnie lecz juz raczje nie osiaglna. A powdem publikacji tego rozkladu jest to ze ona zaczyna uzywac swoich wplywow wsrod znajomych i dopytuje i sledzi bacznie moje kroki lecz nic oficjalnie sie nie dzieje...A raczej publicznie, tylko pocichu. Ale najwidoczniej nie za cicho bo do mnie doszlo Przez nia jakos nie ingeruje a raczje nie dzialam za mocno w strone tamtej starej znajomej z tego rozkladu --> http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/63345-partnerski-na-6miesiecy.html bo postrzgam ja tylko przez pryzmat fizycznosci Ona: Co Ona wnosi do relacji z Panem?-as denarow - nie wiem szanse na nowy poczatek niby podpytuje sie znajomych co tam umnie itp. Co Ona ma w myślach, głowie?-6bulaw - skupiona jest na sobie Co Ona ma w sercu?-10 denarow - radosc, ma wszystko co potrzebuje Co Ona pokazuje Panu na zewnątrz?-wisielec -ze czeka na jakas interwencje Ja: Co ja wnosi do relacji z Panią? -rydwan - rozjazd, uciekam od tamtej relacji zeby ogarnac sie Co ja mam w myślach, głowie?-sprawiedliwosc - sprawiedliwosc, czyli skoro nie chce to nie nic na sile i szanuje to... Co ja mam w sercu?-krolowa denarow - jest tu ona denarowka;p taka blokada dla tamtej starej znajomej ;p Co ja pokazuje na zewnątrz?-paz mieczy - hmm moze ze nie dokonca jestem usatysfakcjonowany... karta wspolna-gwiazda - jakies nadzieje ze cos da sie, ze bedzie tylko lepiej ale to tylko zludne nadzieje przyszlosc: kochankowie-2bulawy-5kielichow-4denary=diabel Nadejdzie jeszcze jakies spotkanie , ktore doprowadzi do podjecia decyzji, moze jakas rozmowa sie szykuje ale widac ze to tylko utwierdzenie w swoich decyzjach i rozczarowanie bo nadzieja bywa zludna... Cytuj
alathea Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 to bylo sprzed tej decydujacej rozmowy z nia czy juz po? -> wazne dla kart na przyszlosc Cytuj
Arshi Napisano 22 Listopada 2012 Autor Napisano 22 Listopada 2012 Po, rozklad z czasu jak na ezo bylo wlamanie... Cytuj
Arshi Napisano 22 Listopada 2012 Autor Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) Kur...... ile tych bab masz?? 3/2 - widac nie jestes na topie... na jednej tylko mi zalezy, a tamte traktuje jako urozmaicenie czasu... Zalezy mi na tej z tego rozkladu,lecz rozmawialismy jakis czas temu i mielismy rozne oczekiwania co do znajomosci naszej... Wie juz jest skreslina jest tylko MA i KA(ta najmniej istotna) PO PRZEMYSLENIACH: przyszlosc to raczej konsekwentne trwanie w ustaleniach. Edytowane 22 Listopada 2012 przez Arshi Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Listopada 2012 Maestro Napisano 22 Listopada 2012 Ona chce tylko przyjaźni, skupiona jest na osiaganiu codziennych życiowych sukcesów, a Tobie to ona pokazuje, ze jest wyluzowana. Ty natomiast masz ją na poziomie serca, ale oceniasz realnie sytuację, chyba ją trochę zagadujesz, zaczepiasz? Paź mieczy to dla mnie gówniarz (sorry), więc zaczepki na poziomie gówniarza, trochę bez klasy. Wspólna karta daje nadzieję, a co do przyszłości, to na pewno spotkanie będzie, ale któreś z Was się rozczaruje i poprzestaniecie na tym, na czym staliście.. Cytuj
Arshi Napisano 22 Listopada 2012 Autor Napisano 22 Listopada 2012 Ona chce tylko przyjaźni, skupiona jest na osiaganiu codziennych życiowych sukcesów, a Tobie to ona pokazuje, ze jest wyluzowana. Ty natomiast masz ją na poziomie serca, ale oceniasz realnie sytuację, chyba ją trochę zagadujesz, zaczepiasz? Paź mieczy to dla mnie gówniarz (sorry), więc zaczepki na poziomie gówniarza, trochę bez klasy. Wspólna karta daje nadzieję, a co do przyszłości, to na pewno spotkanie będzie, ale któreś z Was się rozczaruje i poprzestaniecie na tym, na czym staliście.. Ona nie pisze ja nie pisze taki dystans Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Listopada 2012 Maestro Napisano 22 Listopada 2012 Ona nie pisze ja nie pisze taki dystans Chyba ten paź mieczy pokazuje takiego obrazonego chłopczyka zatem;) Przynajmniej tak jest na mojej karcie (Boski Tarot).. Cytuj
iridos Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 ona dojrzewa ale nie widać żeby to miało się zmienić no chyba że ciężarna jest:z_jezorem_na: Cytuj
Arshi Napisano 22 Listopada 2012 Autor Napisano 22 Listopada 2012 ona dojrzewa ale nie widać żeby to miało się zmienić no chyba że ciężarna jest:z_jezorem_na: Ciezarna chyba nie jest, a z reszta wiele moglo sie zmienic bo nie jestem na bierzaco z nia Hah moze kiedys dojrzeje do jakiegos zwiazku...bo jeszcze w nie byla... Cytuj
alathea Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) Ona: Co Ona wnosi do relacji z Panem?-as denarow - o dziwo, drzwi wciaz otwarte... ona ma poczucie, ze gdzies, kiedys by cos z tego moglo byc Co Ona ma w myślach, głowie?-6bulaw - takie male zwyciestwo - pytanie cz nad Toba, czy nad soba..? a moze jakos spodobalo jej sie Twoje wyznanie :S metna sprawa Co Ona ma w sercu?-10 denarow - hmm... w sercu ma spokoj... ale na razie to nie jest milosc, to taka oaza, ale nie Wyspy Szczesliwe Co Ona pokazuje Panu na zewnątrz?-wisielec -ze czeka... dojrzewa... przemysliwa... Ja: Co ja wnosi do relacji z Panią? -rydwan - ja wnosi, ze ja chcialoby, zeby sie cos wreszcie ruszylo a nie smedzilo po katach nie wiadomo czemu, jakby ja mogl, toby cos przyspieszyl - ale ja zaklada (moze i slusznie), ze co mial zrobic, to zrobil Co ja mam w myślach, głowie?-sprawiedliwosc - w szachach jest jeden ruch Ty, jeden przeciwnik - Twoj ruch juz byl, oczekujesz na rewanz a moze liczysz na to, ze Twoje uczucie spotka sie z odzewem... ze oceniajac pani zachowanie, sadzisz, ze cos-tam jej siedzi w serduchu i moze wreszcie wylezie na wierzch Co ja mam w sercu?-krolowa denarow - pani utkwila na dluzej, Q monetowa jest taka zasiedziala, ale i pewna siebie; tyle ze zastanawiam sie dlaczego nie wyszla w Q kijow albo w pucharowej - bo taka troszke chlodna jest i ma swoje zdanie? Co ja pokazuje na zewnątrz?-paz mieczy - ja nie bardzo przyjmuje do wiadomosci to, ze pani nie odpowiedziala mu tak, jakby tego pragnal jezscze nie przekresliles tej pani, co zreszta widac - bo walkujesz temat karta wspolna-gwiazda - jest nadzieja, ale nieco odlegla - niekoniecznie musi sie zrealizowac przyszlosc: kochankowie-2bulawy-5kielichow-4denary=diabel byc moze bedzie jeszcze szansa, zeby przemyslec swoj wybor -troche sie boje, ze to bedzie oferta "badz moim przyjacielem" Diabel moze byc po Twojej stronie - ta znajomosc Cie dreczy, bo chcialbys ja widziec inaczej i jakies dziwne zagiecie u pani, ktora jakby chciala i nie chciala wejsc w te relacje (chciala na pogawedki, ale nie chciala sie przytulac - czyli milosc platoniczna bardziej) i przez to nie mozesz sobie odpuscic, bo wciaz masz nadzieje Edytowane 22 Listopada 2012 przez alathea literowki Cytuj
Arshi Napisano 22 Listopada 2012 Autor Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) Haha ja wnosi fakt na latwizne poszedlem, dobrze ze nie zostawilem ON i pisalbym o sobie Ale wiele tu prawdy, a ona zawsze wychodzila w krolowej denarow i wyszla w sercu tez... A oferte przyjazni odrzuce, bo nie bede tkwil w malo satysfakcjonujacych ukladach... Edytowane 22 Listopada 2012 przez Arshi Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Moze krytykowac lub nie wrzucam partnerki z przed jakiegos czasu(nie odelglego) na osobe wazna dla mnie lecz juz raczje nie osiaglna. A powdem publikacji tego rozkladu jest to ze ona zaczyna uzywac swoich wplywow wsrod znajomych i dopytuje i sledzi bacznie moje kroki lecz nic oficjalnie sie nie dzieje...A raczej publicznie, tylko pocichu. Ale najwidoczniej nie za cicho bo do mnie doszlo Przez nia jakos nie ingeruje a raczje nie dzialam za mocno w strone tamtej starej znajomej z tego rozkladu --> http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/63345-partnerski-na-6miesiecy.html bo postrzgam ja tylko przez pryzmat fizycznosci Ona: Co Ona wnosi do relacji z Panem?-as denarow - szanse na zwiazek Co Ona ma w myślach, głowie?-6bulaw - ze musi sama podzialac zeby cos było....... Co Ona ma w sercu?-10 denarow - jest zadowolona z tego co ma Co Ona pokazuje Panu na zewnątrz?-wisielec -ze mysli, zastanawia się, oczekuje twojego ruchu..... Ja: Co ja wnosi do relacji z Panią? -rydwan - chyba jednak rozjazd relacji Co ja mam w myślach, głowie?-sprawiedliwosc -starasz sie odciac od tego co było Co ja mam w sercu?-krolowa denarow -no nadal podoba sie Co ja pokazuje na zewnątrz?-paz mieczy - trochę złośliwości i uszczypliwości, niby "jak nie to nie..nie zalezy mi az tak bardzo..." karta wspolna-gwiazda - hm... wyglada to tak jakbyscie oboje sie cieszyli, że z tego moze/mogłoby cos byc a guzik jest niestety przyszlosc: kochankowie-2bulawy-5kielichow-4denary=diabel hm... spotkania nic nie wnoszące - jedynie żal i złośc, zamknięcie na drugą osobe.......... Cytuj
Arshi Napisano 22 Listopada 2012 Autor Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) Raczej rozjazd, fakt bo przyjazni nie chce a ona tylko tyle chciala zaoferowac. A nie spotkam sie z nia bo nie mam powodow juz Edytowane 22 Listopada 2012 przez Arshi Cytuj
bridaa Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 tu takie przygladanie sie sobie, podglądanie i przyszłość tego nie zmienia, sytuacja bez zmian, raczej z poczuciem straty przy tej 5tce moze byc tu jakis kontakt i to wlasnie Ty go zainicjujesz Cytuj
Arshi Napisano 23 Grudnia 2012 Autor Napisano 23 Grudnia 2012 Ona chce tylko przyjaźni, skupiona jest na osiaganiu codziennych życiowych sukcesów, a Tobie to ona pokazuje, ze jest wyluzowana. Ty natomiast masz ją na poziomie serca, ale oceniasz realnie sytuację, chyba ją trochę zagadujesz, zaczepiasz? Paź mieczy to dla mnie gówniarz (sorry), więc zaczepki na poziomie gówniarza, trochę bez klasy. Wspólna karta daje nadzieję, a co do przyszłości, to na pewno spotkanie będzie, ale któreś z Was się rozczaruje i poprzestaniecie na tym, na czym staliście.. No raczej trafione... Znajoma zorganizowala wyjazd i ona tez tam byla na maksa sie zdziwilem... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi