Skocz do zawartości

Odpuścić sobie? Czy może jednak nie :D

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie wiem czy sobie odpuścić tą znajomość czy nie..

Czy Pan X podejmie jakieś działania wobec mnie do końca 2012 roku?

Królowa Buław, Wieża, Mag -> Słońce

Wygląda na to że trochę jeszcze minie.. no ale jakiś upór w końcu może się zburzy jego w tej wierzy.. i będzie się jeszcze więcej działo niż teraz? :)

Może dostanie oświecenia ahaha i zacznie działać.. ale w tej Królowej Buław, jakbym ja miała go zachęcać cały czas..

Napisano

To wyglada tak, jakbys to Ty swoim dzialaniem i zaangazowaniem miala go dopiero ruszyc. Potrzasnac nim nawet. Tak, zeby sie w nim ten Mag obudzil.

• Lubię to! 1
Napisano
nie wiem czy sobie odpuścić tą znajomość czy nie..

Możliwe działanie jeśli skończysz z postawą buławowej, daj mu działać on moze Cię widzieć jako zbyt aktywną, gorącą ..... Jak to zmieniasz Pan może wyjść z inicjatywą

• Lubię to! 1
Napisano

Ty nie zdzierżysz, jakaś awantura się szykuje i dopiero wtedy pan się ogarnie...

• Lubię to! 1
Napisano

Ja też bym obstawała za tym byś troszkę odpuściła,jak on to zauważy to zacznie się obawiać przed ewentualną utratą Ciebie , co powinno go pobudzić to działania w Twoim kierunku ;)

• Lubię to! 1
Napisano

Moim zdaniem to Pan nie za bardzo umie sobie radzic z wyzwaniami i tu powinnaś pojawić się Ty. Zmobilizowac go do dzialania. Myslę, że w fajną relacje powoli wchodzisz.

• Lubię to! 1
Napisano
Moim zdaniem to Pan nie za bardzo umie sobie radzic z wyzwaniami i tu powinnaś pojawić się Ty. Zmobilizowac go do dzialania. Myslę, że w fajną relacje powoli wchodzisz.

zmobilizować mogłoby właśnie to "pozorne' odpuszczenie ;) Pan poczułby że jego pozycja w jej życiu jest zagrożona i dostał by takiego powera do działania typu "teraz albo nigdy" :D

oczywiście z pozytywnym rezultatem :)

Napisano

O Lenka Ty dobrze mówisz :D On nie słyszy mnie pół dnia, ja się nie odzywam.. to ciągle do mnie dzwoni "gdzie jesteś?!" hahahah.. - są też takie sytuacje że czasem myśli że się na niego pogniewałam to sam się odzywa i że co jest ze mną itd.. łee masakra :D Ale kontakt codziennie mamy ze sobą nie ma takiego dnia co ze sobą byśmy nie gadali i zawsze z jego inicjatywy, tak samo on spotkania proponuje to jednak mu zależy.. ale za cholerę się nie przyzna TERAZ że widz we mnie coś więcej niż koleżankę hah :) Miesiąc minął jak się znamy.. Udaje też często przy mnie takiego twardziela że co to nie on, najważniejszy najzimniejszy xD ... Ale widać że go ciągnie do mnie, bo po co by to wszystko było.. Jakby miał mnie w t y ł k u to by nawet gadać ze mną nie chciał i się nie interesował co się ze mną dzieje.

Napisano

To zalezy kogo czym zmoblilizowac mozna. Niektorymi panami trzeba potrzasnac porzadnie. Czasem, jak sie odposci to pan usnie na dobre... bo mysli, ze jak pani nie dzala, to wszystko w najlepszym porzadeczku i milczenie pani swiadczy o jej zadowoleniu.

Zalezy od typu pana. Np. Monetowy nie ma pedu do dzialania i brak dzialania ze strony pani bylby znakiem, ze wszystko ok. Natomiast Bulawowego mogloby to rzeczywiscie zmobilizowac. Tu trzeba z rozeznaniem... wyczuciem. :)

Napisano

dokładnie ,ale Veroniczka wie już czego może się spodziewać po p.X a karty to potwierdziły ;)

więc nie będzie to z jej strony ryzykowne zagranie :)

Napisano

Przyjaźń będzie się pogłębiała, ale ten ostatni mur między Wami "nie runie nagle" trzeba go będzie chyba z wolna po cegiełce rozbierać. Coś w rodzaju razem w przygodę ale jeszcze nie za rączkę. Do końca roku tylko miesiąc z górką.

Ps. Nie wiem dlaczego, uzasadnić nie umiem, ale pierwsza moja myśl była, że Pan czuje przy Tobie wielkie pobudzenie. Może nie chce czegoś schrzanić w tym napięciu?

• Lubię to! 1
Gość SooYoung
Napisano

Widzę że kiedy sobie "odpuścisz", to Pan zacznie działać. Pan chyba lubi gonić króliczka, ale nie chce go złapać :D Lubi się się wykazać.

Za to Ty jesteś tu stroną aktywną i rozdajesz karty. Tak więc jeśli znasz Pana na tyle, że wiesz jak się zachowa to odpuszczaj.