Madlen_88 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Moja relacja z Panem X do końca roku (co się między nami przez ten czas wydarzy?) Śmierć+ 10 kijów+ Papież --> Kochankowie Relacja umrze, zmęczenie nią. Cytuj
Lenka10 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 a na jakim etapie jesteście teraz ? Cytuj
maddie88 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Moja relacja z Panem X do końca roku (co się między nami przez ten czas wydarzy?) Śmierć+ 10 kijów+ Papież --> Kochankowie Jest przełom...ale dla mnie pozytywny Widać, że pzrechodzicie przez ciężki okres, problemy Was przytłaczają...uważacie, że długo już tego ciężaru nie uniesiecie... Staniecie przed poważną dla Was decyzją, ale moim zdaniem podniesiecie się jeszcze ten jeden raz, dacie sobie szansę, co wzmocni Waszą relację (Papież). 1 Cytuj
Madlen_88 Napisano 22 Listopada 2012 Autor Napisano 22 Listopada 2012 a na jakim etapie jesteście teraz ? http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/63292-jak-bedzie-jego-reakcja-na-moje-wyznanie.html w tym poście to co się dzieje ostatnio Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Tzn. nastapi konkretna zmiana, ale w 10 Bulawach + V Papiezu nadal widac, ze bedziecie tkwic w ramach, ktore TYLKO WY SAMI mozecie zburzyc. 10 Bulaw to OGROMNY potencjal. Ale ta zatwardzialosc do tego w V Papiezu. Podsum (HB) to (13+10+5=28=2+8=10 i 10=1+0=1) to X Kolo Fortuny i I Mag. Sprawa nie jest stracona. Trzeba wykorzystac tylko spryt i potencjal, jaki niesie za soba karta I Maga i wykorzystywac wszystko to, co pozytywne pojawi sie na wierzuch X Kola Fortuny. Tu niby nie do konca ma sie wplyw, ale Kolo stale sie kreci... i co jakis czas na wierzch wyplywa to, co nam na dana chwile moze sie przydac. Uwaznosc... i dzialac w tym Magu. Nie poddawac sie. Nie bedzie latwo, ale podsum zacheca do nie poddawania sie. Tu trzeba uwaznosci i sprytu. A mozna osiagnac, co sie chce. Mag spryciarz, Mag wie czego chce i Mag umie to osiagnac, jezeli zechce. Mag nie zdaje sie na los. Mag aktywnie ksztaltuje swoje przeznaczenie. 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 czyli te karty są bardzo podobne do tamtych,one jakby są ich potwierdzeniem. Według mnie związek jest w przełomowej sytuacji tzw. istnej transformacji ,Problemy między wami mogą dotyczyć tego że być może oboje macie wątpliwości że jedno angażuje się w tą relację dużo bardziej niż drugie, ale tak na prawdę obojgu zależy tak samo. Ja te chwilowe niepowodzenia,nieporozumienia widzę jako taką próbę waszego związku z której oczywiście wyjdziecie na plus. To was bardzo umocni w uczuciach względem siebie. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Śmierć+ 10 kijów+ Papież --> Kochankowie Przyjdzie czas zmian. Pan przejmie ster w tym związku. Ty "zmęczysz" się sytuacją i żeby w ogóle przetrwać pozwolisz mu decydować - Kochankowie w podsumie. Chyba teraz macie czas na zastanowienie się co z wami dalej w które stronę pójść, ale żadne z was nie chce podjąć ostatecznej decyzji. Chcecie zmian, przynajmniej Ty, ale jest też asekurowanie się, bo zmiana będzie wymagała poświecenia czegoś - tu jest coś za coś. Pytanie które z was się na to zdecyduje. Dlatego sytuacja będzie dość stresująca i jedno z was się podda, na zasadzie -> teraz Ty zadecyduj za nas dwoje. Tak to widzę Cytuj
Madlen_88 Napisano 22 Listopada 2012 Autor Napisano 22 Listopada 2012 Chcecie zmian, przynajmniej Ty, ale jest też asekurowanie się, bo zmiana będzie wymagała poświecenia czegoś - tu jest coś za coś. Zmiana wymaga ogromnego poświęcenia... z jego strony, powrotu z zagranicy do Polski. To jedyny powód przez który nie jesteśmy razem. Więc brawo arachnea, bardzo trafne spostrzeżenie Cytuj
Madlen_88 Napisano 3 Marca 2013 Autor Napisano 3 Marca 2013 Stare, ale zauważyłam, że nie zweryfikowane. W relacji nic się szczególnego do końca roku nie wydarzyło. Spotkaliśmy się po raz kolejny bo przyjechał do domu na święta, ale nie było tak jak kiedyś. Lekkie moje rozczarowanie tym spotkaniem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi