maddie88 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 Witam, Zapytałam kart, w jakim celu ja i pewien pan sie poznaliśmy... Pan okazywał zainteresowanie, były spotkania, ale relacja się urwała (ma ona charakter bardziej zadaniowy)...tzn. już długo nie mieliśmy ze sobą kontaktu... Jest to relacja karmiczna i mam wrażenie, że jeszcze nie wszytko zostało przerobione Niedługo mamy się spotkać (karty to potwierdzają). W jakim celu ja i pan się spotkaliśmy? 9 Denarów(odpowiedź), tło: 7 Kielichów, Paź Buław, Wieża, 4 Buław, Król Kielichów - Hmmm...żeby marzyć o sobie? W 9 Denarów widać nasze zadowolenie z tego jak, jest...ale może do momentu spotkania...jest okres marzeń, iluzji, złudzeń...który udaje się ostatecznie przełamać... Jaka będzie nasza relacja docelowa? Mag (odpowiedź), tło: Słońce, 8 Kielichów, Król Denarów - Fascynacja sobą nawzajem...przyjaźń, ciepłe relacje...które zostaną zerwane wyjazdem pana. I tak jeszcze z ciekawości... Czy pan mnie wspomina? 6 Buław (odpowiedź), tło: 6 Kielichów, Paź Denarów Tak...wraca myślami do przełości... A waszym zdaniem? Dziękuję za wszelkie pomysły. Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi