kellymaja10014 Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Witam! sniłam dziś całą noc o wężach byly bardzo duże,czarne lsniące i agresywne uciekalam przed nimi w domu i w jakims lesie byly wszedzie ... moj szwagier schowal sie z moja corka w jakims garazu i tam ten Waz ja zjadl gdy wbieglam wiedzialam ze on juz zjadl moje dziecko-male .podbieglam i wielkim kijem podnioslam go z gniazda i wyżucilam zostaly tylko kawalki ciala i flaki...-straszne zlapalam sie za twarz i przerazliwie krzyczalam bieglam na urwisko i chcialam popelnic samobojstwo i...sie obudzilam .STRASZNE to bylo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 kellymaja10014, ten sen oznacza, że w najbliższym czasie ktoś bardzo utrudni Ci życie (prawdopodobnie w sferze zawodowej). Twoje plany niespodziewanie spełzną na niczym i zamiast cieszyć się sukcesem, przeżyjesz upokorzenie związane z niepowodzeniem. Nawet rozprawienie się z tym, kto wpędził Cię w te kłopoty nie przyniesie satysfakcji, bo desperacko będziesz musiała znaleźć wyjście z sytuacji. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts