Gość madzia_k6 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 w jaki sposób zrealizuje się znajomość z Panem X Po uwagach do pytania: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/63512-czy-pan-x-podejmnie-jakies-dzialania-wobec-pani-y.html królowa kielichów+król buław+mag dociągnięte 9 buław królowa to ja król to On? może i by fciał coś ten teges ale człowiek chyba dostał w przeszłości w kość. Kurcze nie wiem.. ;/ Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Listopada 2012 Maestro Napisano 23 Listopada 2012 Ty zauroczona, on pewny siebie będzie czarował, az dostanie to czego chce Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 w jaki sposób zrealizuje się znajomość z Panem X królowa kielichów+król buław+mag dociągnięte 9 buław hm Pani widać, że Pan obojętny nie jest.., no chyba, że z natury ma dobre serducho...ale ze strony Pani widać tu bierność, gdyż Królowa kielichów symbolizuje Wisielec, z kolei Pan widać, że należy do mężczyzn, którzy lubią zdobywać, przejmować inicjatywę. Myślę, że z czasem Pan zacznie podejmować kroki w stronę Pani, mogą być rozmowy, miłe słowa ze strony Pana, ale widać blokadę by pójść dalej (9 buław). Pan może mimo rozmowy blokować się emocjonalnie z powodu obaw albo Pani swoim postępowanie Pana będzie skutecznie dystansować. Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 jak się zrealizowała znajomość z Panem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi