Skocz do zawartości

Zdarzenie ;) - ZAKOŃCZONE

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Pomyślałam, że to co mnie spotkało w środę fajnie nada się na ćwiczenie. Udałam się na starówkę, a tam...

1. Co się stało?

2. Co dostałam?

3. Jakie miałam wrażenia?

4. Kto mi towarzyszył?

Weryfikacja w czwartek ;)

• Maestro
Napisano

1. Co się stało? Rydwan Wieża 7 monet - mam wrażenie, że jakis pojazd tam nagle wjechał, co sprawiło, że doznałas szoku, z którego długo się otrząsałaś, jesli nie samochód, to na pewno zdarzenie było nagłe i niespodziewane

2. Co dostałam? Śmierć 5 monet 7 buław - ktoś wyciągnął rękę w Twoim kierunku, co przyprawiło Cie o zawrót głowy, nie wiem, może to TY wyciągnełaś rękę po autograf??

3. Jakie miałam wrażenia? Wisielec Król Buław Moc - szok, totalny szok, ale i fajne poczucie pewności siebie, atrakcyjności, sexappealu, w każdym razie wrażenia bardzo mocne

4. Kto mi towarzyszył? Kapłanka 4 buław 9 buław - przyjaciółka, ew. jakaś bliska osoba z rodziny (matka, siostra), z którą mieszkasz

Napisano

1. Co się stało? Pustelnik, Mag, Siła Zdarzenie było silne, niespodziewane. Kojarzy mi sie to z wtargnięciem na jezdnie pod nadjeżdżający samochód.

2. Co dostałam?Głupiec, Rycerz Mieczy, Król Buław- Głupawki :D, Całkowicie sie zamyśliłaś, zapatrzyłaś, dałaś sie ponieść myśli i fantazji :] A wszystko to za sprawą mężyczny/

3. Jakie miałam wrażenia? 2 Kielichów, Sąd, 5 Buław -miło spędzonego czasu, podbudowanie siebie. To zdarzenie sprawiło, że czułaś sie taka nowo narodzona :]

4. Kto mi towarzyszył Rycerz buław, 2 Mieczy, Król Monet -Mężczyzna, osoba silna, lubiąca działać, obrotna.

Pozdrawiam :)

Napisano

Co się stało?Paz kielichów,7 buław,4 mieczy - ktoś zasłabł,młoda osoba i trzba było udzielić jej pomocy.

2.Co dostałam?Świat4 buław Paz mieczy Cesarzowa - podziękowania od kobiety i jakby zaproszenie związanez wyjazdem.

3.Jakie miałam wrazenie?3 buław,Wisielec,Koło fortunyDiabeł - byłaś zaskoczona wręcz zaniemówiłaś i poczułaś się szczęsliwa.

4.Kto mi towarzyszył?As kielichów,Królowa pucharów,Królowa buław - byłaś w towarzystwie dwóch kobiet bardzo możliwe że z rodziny.

Gość Linkinia
Napisano (edytowane)

Już prezentuję odpowiedzi.

1. Co się stało? - podeszła do nas grupka trzech osób (dziewczyny i chłopak), spytali, czy zrobimy sobie zdjęcie z tabliczką ''Jestem życzliwy'', bo jest Dzień Życzliwości. Zdjęcia będą potem w internecie. Zgodziłyśmy się.

2. Co dostałam? - karteczkę z adresem strony internetowej i duże, soczyste i pyszne jabłko ;)

3. Jakie miałam wrażenia? - byłam zaskoczona, z chęcia się zgodziłam na foto i poprawiło mi to zdarzenie znacznie humor, było miłe, spontaniczne, energia i radość wolontariuszy udzieliła się i mi.

4. Kto mi towarzyszył? - dwie koleżanki.

1. Co się stało? Rydwan Wieża 7 monet - mam wrażenie, że jakis pojazd tam nagle wjechał, co sprawiło, że doznałas szoku, z którego długo się otrząsałaś, jesli nie samochód, to na pewno zdarzenie było nagłe i niespodziewane

2. Co dostałam? Śmierć 5 monet 7 buław - ktoś wyciągnął rękę w Twoim kierunku, co przyprawiło Cie o zawrót głowy, nie wiem, może to TY wyciągnełaś rękę po autograf??

3. Jakie miałam wrażenia? Wisielec Król Buław Moc - szok, totalny szok, ale i fajne poczucie pewności siebie, atrakcyjności, sexappealu, w każdym razie wrażenia bardzo mocne

4. Kto mi towarzyszył? Kapłanka 4 buław 9 buław - przyjaciółka, ew. jakaś bliska osoba z rodziny (matka, siostra), z którą mieszkasz

co prawda, nie jest to moja przyjaciółka, ale płeć trafnie rozpoznana ;)

1. Co się stało? Pustelnik, Mag, Siła Zdarzenie było silne, niespodziewane. Kojarzy mi sie to z wtargnięciem na jezdnie pod nadjeżdżający samochód.

2. Co dostałam?Głupiec, Rycerz Mieczy, Król Buław- Głupawki :D, Całkowicie sie zamyśliłaś, zapatrzyłaś, dałaś sie ponieść myśli i fantazji :] A wszystko to za sprawą mężyczny/ pośmiałyśmy się z koleżankami

3. Jakie miałam wrażenia? 2 Kielichów, Sąd, 5 Buław -miło spędzonego czasu, podbudowanie siebie. To zdarzenie sprawiło, że czułaś sie taka nowo narodzona :] przegnało senność na pewno

4. Kto mi towarzyszył Rycerz buław, 2 Mieczy, Król Monet -Mężczyzna, osoba silna, lubiąca działać, obrotna. jedna z koleżanek jest obrotna, druga silna i lubiąca działać

Pozdrawiam :)

Co się stało?Paz kielichów,7 buław,4 mieczy - ktoś zasłabł,młoda osoba i trzba było udzielić jej pomocy.

2.Co dostałam?Świat4 buław Paz mieczy Cesarzowa - podziękowania od kobiety i jakby zaproszenie związanez wyjazdem.

3.Jakie miałam wrazenie?3 buław,Wisielec,Koło fortunyDiabeł - byłaś zaskoczona wręcz zaniemówiłaś i poczułaś się szczęsliwa.

4.Kto mi towarzyszył?As kielichów,Królowa pucharów,Królowa buław - byłaś w towarzystwie dwóch kobiet bardzo możliwe że z rodziny.

Już lecą do Was punkciki ;) bardzo dziękuję za udział w ćwiczeniu ;)

Edytowane przez Linkinia
  • Maestro
Napisano
Już prezentuję odpowiedzi.

1. Co się stało? - podeszła do nas grupka trzech osób (dziewczyny i chłopak), spytali, czy zrobimy sobie zdjęcie z tabliczką ''Jestem życzliwy'', bo jest Dzień Życzliwości. Zdjęcia będą potem w internecie. Zgodziłyśmy się.

2. Co dostałam? - karteczkę z adresem strony internetowej i duże, soczyste i pyszne jabłko ;)

3. Jakie miałam wrażenia? - byłam zaskoczona, z chęcia się zgodziłam na foto i poprawiło mi to zdarzenie znacznie humor, było miłe, spontaniczne, energia i radość wolontariuszy udzieliła się i mi.

4. Kto mi towarzyszył? - dwie koleżanki.

co prawda, nie jest to moja przyjaciółka, ale płeć trafnie rozpoznana ;)

Już lecą do Was punkciki ;) bardzo dziękuję za udział w ćwiczeniu ;)

Przyznam, ze karty kładłam w pracy z internetu, co kolejny raz potwierdziło mi fakt, ze mimo, iż to tylko internet, to jednak coś można wyczytać:)