Skocz do zawartości

Partner docelowy...

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, :)

Zapytałam kart, kim jest obecnie dla mnie mój partner docelowy...

Głupiec (odpowiedź), tło: 2 Kielichów, Królowa Kielichów

Wygląda na to, że jest to ktoś, kogo znam... Albo jest to nowa znajomość, osoba, w której się zauroczyłam...albo pan, z którym dzielę zainteresowania, pasje itp. I w tej Kielichowej chyba emocjonalnie podchodzę do tej znajomości...

EDIT: Kiedy wejdę z nim w związek? Wisielec (odpowiedź), tło: Królowa Mieczy, 2 Denarów - Oj, nieprędko... Raz, muszę jakby do tego dojrzeć, coś zrozumieć, dwa - będę musiała wybierać...nie będzie to dla mnie łatwe... Niektóre źródła podają, że Wisielec to okres 20.02.-20.03... Hmmm... Jak dla mnie to nawet rok...

Jak myślicie?

Pozdrawiam wszystkich, :papa2:

Maddie

Edytowane przez maddie88
Napisano

kurde :P ja bym sie bala tych pytan kim jest teraz bo mnei sie wydaje,ze ona wbrew pozorom neiwiele mowia :> tzn no...ze jest ktos i zgaduj lepiej moze kim bedzie alb cos takiego:>

Napisano
kurde :P ja bym sie bala tych pytan kim jest teraz bo mnei sie wydaje,ze ona wbrew pozorom neiwiele mowia :> tzn no...ze jest ktos i zgaduj lepiej moze kim bedzie alb cos takiego:>

Ja jakis czasu też wolałabym nie wiedzieć... Ale teraz w obliczu pewnych rozterek i wątpliwości...eh...już mi to jedno... ;)

Napisano

to mozxe zapytaj kim bedzie ten nowy dla Ciebie bo i tak wszyscy wiemy,ze oto chodzi :lol:

• Maestro
Napisano

jeszcze się nie pojawił, ale to będzie ktoś kogo obdarzysz prawdziwym uczuciem;)

Napisano
to mozxe zapytaj kim bedzie ten nowy dla Ciebie bo i tak wszyscy wiemy,ze oto chodzi :lol:

;) Hehe, też tak można :) Ale mi chodzi o tego docelowego... Wiem, że po drodze jeszcze ten na dzisiaj "docelowy" może być "przejściowy"... Ale ciekawość wygrywa :D

Napisano
jeszcze się nie pojawił, ale to będzie ktoś kogo obdarzysz prawdziwym uczuciem;)

O :) Czyli ten Głupiec pokazuje, że pan mi jest nieznany? :) To nawet lepiej :D Dziękuję, Inez. :uscisk::buziak:

Napisano

Głupiec (odpowiedź), tło: 2 Kielichów, Królowa Kielichów- to ktos z kim ci się bardzo przyjemnie pędza czas, moze byc jak ten głupiec- pojawił się i wprawił w stan ekscytacji uczuciowej :)

EDIT: Kiedy wejdę z nim w związek? Wisielec (odpowiedź), tło: Królowa Mieczy, 2 Denarów -

wiesielec nie dział szybko- wisi, bo tak mu dobrze, tło pokazuje, że bedziesz nad tym myślała i się zastanawiała, wybierała .......... oby do wiosny :) hm... tak mi wpadło do głowy- wisieec to tez stan zakochania, który jednak stawia wszystko na głowie- jak dojdziesz do wniosku że tak własnie sie stało- wtedy dokonasz ostatecznego cięcia i wyboru :)

Napisano

Głupiec (odpowiedź), tło: 2 Kielichów, Królowa Kielichów- to ktos z kim ci się bardzo przyjemnie pędza czas, moze byc jak ten głupiec- pojawił się i wprawił w stan ekscytacji uczuciowej :)

EDIT: Kiedy wejdę z nim w związek? Wisielec (odpowiedź), tło: Królowa Mieczy, 2 Denarów -

wiesielec nie dział szybko- wisi, bo tak mu dobrze, tło pokazuje, że bedziesz nad tym myślała i się zastanawiała, wybierała .......... oby do wiosny :) hm... tak mi wpadło do głowy- wisieec to tez stan zakochania, który jednak stawia wszystko na głowie- jak dojdziesz do wniosku że tak własnie sie stało- wtedy dokonasz ostatecznego cięcia i wyboru :)

Osoba, z którą mile spędza mi się czas - hmm...no, znalazłaby się... :) Chociaż to będzie ciężka sprawa :D Właśnie to jest zagadka, czy tego pana już znam... :))) Też tak myślę, że kiedy będę pewna nowego uczucia, zrobię sobie rachunek sumienia i dokonam wyboru... Dziękuję, rogi :uscisk: :uscisk: :uscisk::kwiatek:

Napisano
Maddi a on jest docelowy??

Tzn? Ten o którego pytałam? Tak sformułowałam pytanie...

Napisano
no tak tak ten o którego pytasz, czy docelowy??

Tak, tak - ten, z którym teoretycznie mam być do końca życia :D

Napisano (edytowane)

Bo jestem ciekawa, kim jest... ;) Ostatnio zakradły się do mojego serducha pewne wątpliwości...

Edytowane przez maddie88