maddie88 Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) Witam, Zapytałam kart, kim jest obecnie dla mnie mój partner docelowy... Głupiec (odpowiedź), tło: 2 Kielichów, Królowa Kielichów Wygląda na to, że jest to ktoś, kogo znam... Albo jest to nowa znajomość, osoba, w której się zauroczyłam...albo pan, z którym dzielę zainteresowania, pasje itp. I w tej Kielichowej chyba emocjonalnie podchodzę do tej znajomości... EDIT: Kiedy wejdę z nim w związek? Wisielec (odpowiedź), tło: Królowa Mieczy, 2 Denarów - Oj, nieprędko... Raz, muszę jakby do tego dojrzeć, coś zrozumieć, dwa - będę musiała wybierać...nie będzie to dla mnie łatwe... Niektóre źródła podają, że Wisielec to okres 20.02.-20.03... Hmmm... Jak dla mnie to nawet rok... Jak myślicie? Pozdrawiam wszystkich, Maddie Edytowane 23 Listopada 2012 przez maddie88 Cytuj
iridos Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 docelowy to dworzec jest:hahahaha: 1 Cytuj
Gość sheina Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 kurde ja bym sie bala tych pytan kim jest teraz bo mnei sie wydaje,ze ona wbrew pozorom neiwiele mowia :> tzn no...ze jest ktos i zgaduj lepiej moze kim bedzie alb cos takiego:> Cytuj
maddie88 Napisano 23 Listopada 2012 Autor Napisano 23 Listopada 2012 kurde ja bym sie bala tych pytan kim jest teraz bo mnei sie wydaje,ze ona wbrew pozorom neiwiele mowia :> tzn no...ze jest ktos i zgaduj lepiej moze kim bedzie alb cos takiego:> Ja jakis czasu też wolałabym nie wiedzieć... Ale teraz w obliczu pewnych rozterek i wątpliwości...eh...już mi to jedno... Cytuj
Gość sheina Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 to mozxe zapytaj kim bedzie ten nowy dla Ciebie bo i tak wszyscy wiemy,ze oto chodzi Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Listopada 2012 Maestro Napisano 23 Listopada 2012 jeszcze się nie pojawił, ale to będzie ktoś kogo obdarzysz prawdziwym uczuciem;) Cytuj
maddie88 Napisano 23 Listopada 2012 Autor Napisano 23 Listopada 2012 to mozxe zapytaj kim bedzie ten nowy dla Ciebie bo i tak wszyscy wiemy,ze oto chodzi Hehe, też tak można Ale mi chodzi o tego docelowego... Wiem, że po drodze jeszcze ten na dzisiaj "docelowy" może być "przejściowy"... Ale ciekawość wygrywa Cytuj
maddie88 Napisano 23 Listopada 2012 Autor Napisano 23 Listopada 2012 jeszcze się nie pojawił, ale to będzie ktoś kogo obdarzysz prawdziwym uczuciem;) O Czyli ten Głupiec pokazuje, że pan mi jest nieznany? To nawet lepiej Dziękuję, Inez. Cytuj
Gość gość5 Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 Zapytałam kart, kim jest obecnie dla mnie mój partner docelowy... Głupiec (odpowiedź), tło: 2 Kielichów, Królowa Kielichów- to ktos z kim ci się bardzo przyjemnie pędza czas, moze byc jak ten głupiec- pojawił się i wprawił w stan ekscytacji uczuciowej EDIT: Kiedy wejdę z nim w związek? Wisielec (odpowiedź), tło: Królowa Mieczy, 2 Denarów - wiesielec nie dział szybko- wisi, bo tak mu dobrze, tło pokazuje, że bedziesz nad tym myślała i się zastanawiała, wybierała .......... oby do wiosny hm... tak mi wpadło do głowy- wisieec to tez stan zakochania, który jednak stawia wszystko na głowie- jak dojdziesz do wniosku że tak własnie sie stało- wtedy dokonasz ostatecznego cięcia i wyboru Cytuj
maddie88 Napisano 23 Listopada 2012 Autor Napisano 23 Listopada 2012 Zapytałam kart, kim jest obecnie dla mnie mój partner docelowy... Głupiec (odpowiedź), tło: 2 Kielichów, Królowa Kielichów- to ktos z kim ci się bardzo przyjemnie pędza czas, moze byc jak ten głupiec- pojawił się i wprawił w stan ekscytacji uczuciowej EDIT: Kiedy wejdę z nim w związek? Wisielec (odpowiedź), tło: Królowa Mieczy, 2 Denarów - wiesielec nie dział szybko- wisi, bo tak mu dobrze, tło pokazuje, że bedziesz nad tym myślała i się zastanawiała, wybierała .......... oby do wiosny hm... tak mi wpadło do głowy- wisieec to tez stan zakochania, który jednak stawia wszystko na głowie- jak dojdziesz do wniosku że tak własnie sie stało- wtedy dokonasz ostatecznego cięcia i wyboru Osoba, z którą mile spędza mi się czas - hmm...no, znalazłaby się... Chociaż to będzie ciężka sprawa Właśnie to jest zagadka, czy tego pana już znam... )) Też tak myślę, że kiedy będę pewna nowego uczucia, zrobię sobie rachunek sumienia i dokonam wyboru... Dziękuję, rogi :uscisk: Cytuj
maddie88 Napisano 23 Listopada 2012 Autor Napisano 23 Listopada 2012 Maddi a on jest docelowy?? Tzn? Ten o którego pytałam? Tak sformułowałam pytanie... Cytuj
Selenit666 Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 no tak tak ten o którego pytasz, czy docelowy?? Cytuj
maddie88 Napisano 23 Listopada 2012 Autor Napisano 23 Listopada 2012 no tak tak ten o którego pytasz, czy docelowy?? Tak, tak - ten, z którym teoretycznie mam być do końca życia Cytuj
maddie88 Napisano 23 Listopada 2012 Autor Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) Bo jestem ciekawa, kim jest... Ostatnio zakradły się do mojego serducha pewne wątpliwości... Edytowane 23 Listopada 2012 przez maddie88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi