Skocz do zawartości

Tel. w sprawie pracy :D

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, :)

Czy dzisiaj zadzwonią w sprawie pracy? Weryfikacja wieczorem :)

3 Buław (odpowiedź), tło: Paź Buław, Rycerz Denarów, Sąd

3 Buław to nowe widoki na przyszłość, nowe perpsektywy...o ile bardzo lubię tę kartę, to mam jakieś przeczucie, że to jednak nie kontakt tel... Może wydarzy się coś innego...może jakiś mail, informacja od znajomego... Nie czuję tego, jako kontakt w sprawie pracy...

Jak myślicie?

Pozdrowionka,

Maddie

• Maestro
Napisano

W 3 buław jest Twoje wypatrywanie kontaktu, telefonu, w tle jest informacja, ze info w sprawie pracy będzie, ale chyba niekoniecznie dzisiaj, stawiam, że w poniedziałek;)

Napisano
W 3 buław jest Twoje wypatrywanie kontaktu, telefonu, w tle jest informacja, ze info w sprawie pracy będzie, ale chyba niekoniecznie dzisiaj, stawiam, że w poniedziałek;)

Zgadza się, już się zaczynam niecierpliwić, ale i martwić... Pytałam, czy odezwą się do mnie w przyszłym tyg. i wypadła 4 Kielichów... Także chyba jeszcze muszę poczekać conajmniej tydzień... Dziękuję, Inez. :uscisk::buziak:

• Maestro
Napisano
Zgadza się, już się zaczynam niecierpliwić, ale i martwić... Pytałam, czy odezwą się do mnie w przyszłym tyg. i wypadła 4 Kielichów... Także chyba jeszcze muszę poczekać conajmniej tydzień... Dziękuję, Inez. :uscisk::buziak:

Do tej 4 kielichów to ja bym dołożyła 3 karty wyjaśniające, bo nie jest powiedziane, ze nie...MI kiedyś ta karta powiedziała tak..

Napisano

Maddi pytanie na czy?? ;) i jak się odnieść do niego

zapytaj jakie plany ma wobec ciebie ten konkretny pracodawca. Wybierz sygnifikatora z ktorym sie utożsamiasz w Tarocie i połóż wokół z 5 kart i bedzie info na terazniejszosc i przyszłość. mnie sie w 100% sprawdzał ten rozkład

• Lubię to! 1
Napisano
Do tej 4 kielichów to ja bym dołożyła 3 karty wyjaśniające, bo nie jest powiedziane, ze nie...MI kiedyś ta karta powiedziała tak..

Tzn. ja dołożyłam jeszcze 2, ale stwierdziłam po tej 4 Kielichów, że i tak kontaktu nie będzie, więc nie zapisywałam nawet... :uscisk:

Napisano
Maddi pytanie na czy?? ;) i jak się odnieść do niego

zapytaj jakie plany ma wobec ciebie ten konkretny pracodawca. Wybierz sygnifikatora z ktorym sie utożsamiasz w Tarocie i połóż wokół z 5 kart i bedzie info na terazniejszosc i przyszłość. mnie sie w 100% sprawdzał ten rozkład

O :) Wypróbuję go :))) A ile kart kładziesz na teraźniejszosć, a ile na przyszłość?

Napisano

telefonu dziś nie będzie...będziesz czekać i niecierpliwić się...możliwe, że do trzech dni się odezwą ( 3 dni od dziś) czyli poniedziałek wychodzi? :mysli:

Napisano
telefonu dziś nie będzie...będziesz czekać i niecierpliwić się...możliwe, że do trzech dni się odezwą ( 3 dni od dziś) czyli poniedziałek wychodzi? :mysli:

Oby... Dam znać :) Dziękuję, Daff :buziak:

Napisano

Maddi ja nie kłade na teraźniejszość czy przyszlość sama zobaczysz i wuczujesz