ilsmiml Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Witam, mialem dzisiaj sen, ktorego nie potrafie zinterpretowac... Mianowicie snilo mi sie, ze dziewczyna, ktora kocham, aczkolwiek nie jestesmy juz razem brala slub. Sek w tym, ze nie snil mi sie sam slub czy wesele, a tylko pokoj, w ktorym siedzielismy i rozmawialismy, ale byl to dzien wlasnie jej slubu. Siedzielismy tam z naszymi wspolnymi znajomymi. Slub brala z naszym znajomym, z ktorym ja ostatnio nie mam dobrych stosunkow natomiast ona sie z nim przyjazni. Podczas snu mialem straszne dziwne uczucie, ktorego nie potrafie opisac, cos jak bezsilnosc, smutek... Czy jest ktos to pomoze mi dowiedziec co taki sen moze oznaczac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBoy94 Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Gdy mysle o tym snie widze pokoj wypelniony swiatlem. Kochasz ja, dlatego pozwalasz jej odejsc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts