Gość Daffne Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) Jak przebiegnie egzamin? (czytane chronologicznie) 9 mieczy, Cesarz, Słońce -> Koło Widać stresa...hehe no ta...nerw będzie nie ma co (9 mieczy) dawno nie miałam żadnego sprawdzania wiedzy, a tu powrót do czasów szkolnych ;P. Chyba jakoś pójdzie...? To słońce na końcu jednak mnie zastanawia...bo czasem słonko lubi zachodzić, więc może to być negatywny wydźwięk... Choć karty AW są z kolei dominujące w rozkładzie...i razem dają Maga, może więc do przodu tu będzie? Zdane? Oblane? Co sądzicie? Edytowane 23 Listopada 2012 przez Daffne Cytuj
alathea Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 moze nie bedzie go tego dnia (egzaminu) -> 9my i Kolo w pods. albo zdasz tak sobie (Kolo) przy pomocy egzaminatora Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Listopada 2012 Maestro Napisano 23 Listopada 2012 Zdasz na 100% i poczujesz się zadowolona, bo egzamin może być nawet nietrudny dla Ciebie:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 moze nie bedzie go tego dnia (egzaminu) -> 9my i Kolo w pods.albo zdasz tak sobie (Kolo) przy pomocy egzaminatora egzamin na pewno się odbędzie tego dnia...to 9 mieczy to moje myśli posępne, pewnie i stresior. tu nie będzie oceny jako takiej... jest próg, który wyznacza czy zdane czy nie...i tak własnie się zastanawiam hehe Tym trudniej mi obiektywnie karty ocenić. Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 Zdasz na 100% i poczujesz się zadowolona, bo egzamin może być nawet nietrudny dla Ciebie:) no moje nastawienie jest 9 mieczowe póki co hehe, ale może się miło zaskoczę ^^ Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Listopada 2012 Maestro Napisano 23 Listopada 2012 no moje nastawienie jest 9 mieczowe póki co hehe, ale może się miło zaskoczę ^^ Chciałam pisać, ze chyba się zadręczasz:) Jak dla mnie będzie ok:) Cytuj
alathea Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 masz racje, ze w 9my mogl wyjsc Twoj stres wlasciwie Kolo jest dopiero w podsumie - wczesneij Cesarz i Slonko - pan Cie bedzie wspieral do do "stresa", to doskonale Cie rozumiem, mnie zawsze zzera - niestety Cytuj
Gość sheina Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 9 mieczy cholernie się stresujesz, Ty nawet przed pójściem spać o tym myślisz, że co to będzie, koniec ze mną, wstyd i hańba,,, egzaminator będzie życzliwie nastawiony do Ciebie i może właśnie odczucie tego pozwoli Ci też go zdać, nie lubie koła.. ale moze to w sensie" przeznaczone Ci jest( koło) zdać(słonce) tak mysle. Cytuj
nirva2991 Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 dla mnie 9 mieczy to też Twój strach i obawy przed tym egzaminem . i dla mnie to wygląda tak , jakbyś poszła na ten egzamin z dobrą wiedzą (pewną wiedzą - cesarz) no i słońce - zdasz koło - też dopisze szczęście , więc bardzo dobrze zdasz Cytuj
maddie88 Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 9 mieczy, Cesarz, Słońce -> Koło Może nawet i noc będziesz mieć zarwaną... Ale dla mnie też zdasz Może profesor będzie tutaj odgrywał dużą rolę...chyba podejdzie do tego egzaminu fair, nie będzie wydziwiać z pytaniami... Oceni sprawiedliwie, ale będzie wobec Was bardzo w porządku. Na końcu Słoće - radość i świętowanie Może wybierzesz się gdzieś z grupą po ogłoszeniu wyników? To Koło Fortuny to zagadka, to fakt Może będziesz mieć bardzo mieszane uczucia już po, ale i tak zdać powinnaś Trzymam kciuki! Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 no ja myślę, że strach ma tylko wielkie oczęta a w rozkładzie to on taki duży, ale jednocześnie malutki (9 mieczy) w stosunku do potężnego Cesarza i Słonka liczę, że tak własnie się okaże ) oczywiście zweryfikuję! Cytuj
niiwa Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 Miecze to intelekt , a 9 mieczy w kwestii nauki - to są bardzo duże pokłady wiedzy, tylko poprzez skupienie uwagi, trzeba tę wiedzę dosłownie wyjąć na powierzchnię, na światło dzienne. Cyfra 9 /Pustelnik/ to myśliciel, który dużo wie, a jeszcze z Cesarzem/piękny zestaw/ i Słońce - zdasz bez problemów i z radością przywitasz nowy dzień. Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 9 Mieczy moze tez pokazac, ze spedzisz duzo czasu uczac sie w samotnosci. Moze nawet nocami bedziesz zakuwac, zeby tylko zdac. W Cesarzu widac takie praktyczne podejscie do sprawy, ze trzeba to i to sie nauczyc, to i to zaliczyc, to i to umiem, tu mam braki itd. w tym stylu. Cesarz odsuwa zbedne emocje (gdyby takie sie pojawily, np. w tych 9 Mieczach) i dziala. Nastepnie w Sloneczku pokazane jest pewne siebie wystapienie na tym egzaminie, takie pelne zaufanie do siebie i swoich mozliwosci (wypracowanych w Cesarzu). Takze nawet jezeli bylyby jakies niepokojace mysli w tych 9 Mieczach (chociaz mysle, ze to jednak pokazuje Twoja samotna nauke to w Cesarzu) uda Ci sie to pokonac. Wg Banzhafa podsum to (9+4+19=32=3+2=5) V Papiez. Jest to rada, zeby jednak nie trzymac sie ustalonych form czy wyobrazen a spojrzec na temat glebiej, moze tez od innej strony. Zaufac swojej wewnetrznej wiedzy i madrosci. Konkretnie sobie. Cytuj
bridaa Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 myslę, że zdasz bez problemu i po pomyslisz że wcale takie trudne to nie było może w pierwszej chwili przestraszysz się, zdenerwujesz, bedziesz mieć metlik w głowie, po prostu stres, ale wszystko sobie poukładasz i bedzie OK Powodzenia :-) Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 To, ze Ci wyszlo 9 Mieczy pokazuje tez, ze Twoje zmartwienia, stresy, sa nieuzasadnione. Istnieja tylko i wylacznie w Twojej glowie. Nie na darmo Crowley nazywa te karte, karta samoinkwizycji, samozadreczania sie. Inaczej opisuje to tak... ze masz przed soba bogato zastawiony stol, a Ty zamiast sie nim obslugiwac, siedzisz pod nim i zbierasz okruszki. Czyli jasno pokazuje, ze to, co Ci potrzebne, masz juz w pelni, wiedzy dosyc itd. Teraz problem, zeby sobie w pelni zaufac (Papiez w podsumie tez to mowi) i siegnac po te wiedze (ten bogato nakryty stol). Dodam jeszcze, ze Kolo w podsumie to zawsze zacheta, aby sprawe, o ktora pytamy, potraktowac z powaga i powaznie, jako czesc naszego zyciowego zadania, wykorzystujac spryt, potencjal i inteligencje Maga. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 Jak przebiegnie egzamin? (czytane chronologicznie) 9 mieczy, Cesarz, Słońce -> Koło Najważniejsze że go zdasz. Początkowo widać Twoje zdenerwowanie całą sytuacją, bo egzamin, stres o pytania i czy dobrze wypadniesz, ale kiedy już dostaniesz pytania zbierzesz się w sobie i dasz radę. Staniesz na wysokości zadania. W Słońcu widzę dobre pytania i to że "rozjaśni "Ci się w głowie. Zrobisz dobre wrażenie na osobie egzaminującej, choć jej postawa - chłodna i z dystansem (Cesarz) może Cię dodatkowo stresować. Myślę że dobrze sobie poradzisz, a możliwe też że Cesarz pokazuje że dostaniesz 4, ale życzę Ci 5. Trzymam kciuki:) :* Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 stres na pewno- ale chyba cie sam egzaminujący bedzie przerażał swoim chłodnym zdystansowanym i zasadniczym podejściem. Ale będzie ok w słoneczku możesz się czuć zaskoczona pytaniami, może coś niespodziewanego wyniknie w tym kole... trzeba sie zdać na los i tyle byle do przodu Cytuj
Gość gość5 Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 Zdane Daff, zdane, nawet sie nie obejrzysz a bedzie po wszystkim Cytuj
Selenit666 Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 Dlaczego słonce na koncu to niby zachodzace słonce?? przeciez ono konczy rozklad co znaczy, ze dobre chwile nadejdą...........dziwne odczytywanie kart, słonce zachodzi bo na koncu a jak pierwszy ksiezyc a na koncu słonce to tez to słonce wiecznie zachodzace Jak dla mnie podobnie jak alathea mozliwe, ze nie bedzie egzaminu albo z dobroci cesarza bedzie można powtórzyc koło w podsumowaniu Cytuj
alathea Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 jak w Sloneczku widze jak najbardziej dogadywanie sie, wspolgranie pary egzaminator(czy tez promotor)-student, pomocna reke Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 Dlaczego słonce na koncu to niby zachodzace słonce?? przeciez ono konczy rozklad co znaczy, ze dobre chwile nadejdą...........dziwne odczytywanie kart, słonce zachodzi bo na koncu a jak pierwszy ksiezyc a na koncu słonce to tez to słonce wiecznie zachodzace Jak dla mnie podobnie jak alathea możliwe, ze nie bedzie egzaminu albo z dobroci cesarza bedzie można powtórzyc koło w podsumowaniu a ze słonkiem nie twierdzę, że to reguła...tu wzięłam jedynie pod uwagę negatyw Słonka, który też się czasem pojawia....a zważając na moje myśli 9 mieczowe to wiesz... Cytuj
Gość ANEZ Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 Zdasz egzamin,za dużo tu Twoich obaw i lęków,ale gdy tylko on się zacznie Twoja pewność i wiara w swoje możliwości powróci. Cytuj
werona Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 Jak przebiegnie egzamin? (czytane chronologicznie) 9 mieczy, Cesarz, Słońce -> Koło 9 Mieczy - niepewność, strach a nawet atak paniki... Pokazuje twoje obawy przed tym wydarzeniem i przed egzaminem, a nawet jak się zacznie może być moment, że wydawać Ci się będzie, że nie podołasz mu, że jest on niemożliwy do zdania. Na początku możesz być smutna, mało aktywna i bardzo przejmować się tym co się tam będzie działo. W Cesarzu mógł wyjść mężczyzna, który będzie zadawał pytania, a Słoneczku na końcu mówi, że wszystko będzie ok - pojawi się odwaga, pełnia sil, kreatywność, które przyniosą możliwość wykazania się wiedzą i odpowiednie profity... Trzymam kciuki Cytuj
Vivere Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 9 mieczy, Cesarz, Słońce -> Koło 9 mieczy, gdy mi wypada zawsze sobie cytuję " te okropieństwa nie wytrzymują światła dnia"-(chyba z książki Boski Tarot) i od razu czuję się lepiej, bo wmawiam sobie, że lada moment wszystko się wyjaśni i na sprawę spojrzę inaczej. Cesarz- on jest odpowiedzialny,zdecydowany a co w tym przypadku najważniejsze OPANOWANY, więc znajdziesz odpowiedź na (9 mieczy) nękające Cię pytania. A może Pan, Cesarz + Słonce, tak poprowadzi egzamin ( dobrze rozjaśni), że egzamin stanie się jasny? Tak czy siak, w Słońcu sprostasz temu zadaniu i otworzysz tym dla siebie nowe perspektywy. Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Weryfikacja: Jak przebiegnie egzamin? (czytane chronologicznie) 9 mieczy, Cesarz, Słońce -> Koło jeden egzamin zdałam drugiego nie. Stresior był, ale okiełznałam. Panów egzaimnujących było dwóch i byli na prawdę sympatyczni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi