Skocz do zawartości

Jak to będzie ;)

Gość Daffne

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak przebiegnie egzamin?

(czytane chronologicznie)

9 mieczy, Cesarz, Słońce -> Koło

Widać stresa...hehe no ta...nerw będzie nie ma co (9 mieczy) dawno nie miałam żadnego sprawdzania wiedzy, a tu powrót do czasów szkolnych ;P. Chyba jakoś pójdzie...? To słońce na końcu jednak mnie zastanawia...bo czasem słonko lubi zachodzić, więc może to być negatywny wydźwięk... Choć karty AW są z kolei dominujące w rozkładzie...i razem dają Maga, może więc do przodu tu będzie? :)

Zdane? Oblane?

Co sądzicie?

Edytowane przez Daffne
Napisano

moze nie bedzie go tego dnia (egzaminu) -> 9my i Kolo w pods.

albo zdasz tak sobie (Kolo) przy pomocy egzaminatora

• Maestro
Napisano

Zdasz na 100% i poczujesz się zadowolona, bo egzamin może być nawet nietrudny dla Ciebie:)

Napisano
moze nie bedzie go tego dnia (egzaminu) -> 9my i Kolo w pods.

albo zdasz tak sobie (Kolo) przy pomocy egzaminatora

egzamin na pewno się odbędzie tego dnia...to 9 mieczy to moje myśli posępne, pewnie i stresior.

tu nie będzie oceny jako takiej... jest próg, który wyznacza czy zdane czy nie...i tak własnie się zastanawiam hehe

Tym trudniej mi obiektywnie karty ocenić.

Napisano
Zdasz na 100% i poczujesz się zadowolona, bo egzamin może być nawet nietrudny dla Ciebie:)

no moje nastawienie jest 9 mieczowe póki co hehe, ale może się miło zaskoczę ^^

• Maestro
Napisano
no moje nastawienie jest 9 mieczowe póki co hehe, ale może się miło zaskoczę ^^

Chciałam pisać, ze chyba się zadręczasz:) Jak dla mnie będzie ok:)

Napisano

masz racje, ze w 9my mogl wyjsc Twoj stres

wlasciwie Kolo jest dopiero w podsumie - wczesneij Cesarz i Slonko - pan Cie bedzie wspieral

do do "stresa", to doskonale Cie rozumiem, mnie zawsze zzera - niestety :(

Napisano

9 mieczy cholernie się stresujesz, Ty nawet przed pójściem spać o tym myślisz, że co to będzie, koniec ze mną, wstyd i hańba,,,

egzaminator będzie życzliwie nastawiony do Ciebie i może właśnie odczucie tego pozwoli Ci też go zdać, nie lubie koła.. ale moze to w sensie" przeznaczone Ci jest( koło) zdać(słonce) tak mysle. :)

Napisano

dla mnie 9 mieczy to też Twój strach i obawy przed tym egzaminem . i dla mnie to wygląda tak , jakbyś poszła na ten egzamin z dobrą wiedzą (pewną wiedzą - cesarz) no i słońce - zdasz ;) koło - też dopisze szczęście , więc bardzo dobrze zdasz ;)

Napisano

Może nawet i noc będziesz mieć zarwaną... Ale dla mnie też zdasz :) Może profesor będzie tutaj odgrywał dużą rolę...chyba podejdzie do tego egzaminu fair, nie będzie wydziwiać z pytaniami... Oceni sprawiedliwie, ale będzie wobec Was bardzo w porządku. Na końcu Słoće - radość i świętowanie :) Może wybierzesz się gdzieś z grupą po ogłoszeniu wyników? :) To Koło Fortuny to zagadka, to fakt :) Może będziesz mieć bardzo mieszane uczucia już po, ale i tak zdać powinnaś :) Trzymam kciuki! :uscisk::)

Napisano

no ja myślę, że strach ma tylko wielkie oczęta :ostr:

a w rozkładzie to on taki duży, ale jednocześnie malutki (9 mieczy) w stosunku do potężnego Cesarza i Słonka :D

liczę, że tak własnie się okaże :)) oczywiście zweryfikuję! ;)

Napisano

Miecze to intelekt , a 9 mieczy w kwestii nauki - to są bardzo duże pokłady wiedzy, tylko poprzez skupienie uwagi, trzeba tę wiedzę dosłownie wyjąć na powierzchnię, na światło dzienne.

Cyfra 9 /Pustelnik/ to myśliciel, który dużo wie, a jeszcze z Cesarzem/piękny zestaw/ i Słońce - zdasz bez problemów i z radością przywitasz nowy dzień.

Napisano

9 Mieczy moze tez pokazac, ze spedzisz duzo czasu uczac sie w samotnosci. Moze nawet nocami bedziesz zakuwac, zeby tylko zdac. W Cesarzu widac takie praktyczne podejscie do sprawy, ze trzeba to i to sie nauczyc, to i to zaliczyc, to i to umiem, tu mam braki itd. w tym stylu. Cesarz odsuwa zbedne emocje (gdyby takie sie pojawily, np. w tych 9 Mieczach) i dziala. Nastepnie w Sloneczku pokazane jest pewne siebie wystapienie na tym egzaminie, takie pelne zaufanie do siebie i swoich mozliwosci (wypracowanych w Cesarzu). Takze nawet jezeli bylyby jakies niepokojace mysli w tych 9 Mieczach (chociaz mysle, ze to jednak pokazuje Twoja samotna nauke to w Cesarzu) uda Ci sie to pokonac.

Wg Banzhafa podsum to (9+4+19=32=3+2=5) V Papiez. Jest to rada, zeby jednak nie trzymac sie ustalonych form czy wyobrazen a spojrzec na temat glebiej, moze tez od innej strony. Zaufac swojej wewnetrznej wiedzy i madrosci. Konkretnie sobie. ;)

Napisano

myslę, że zdasz bez problemu i po pomyslisz że wcale takie trudne to nie było

może w pierwszej chwili przestraszysz się, zdenerwujesz, bedziesz mieć metlik w głowie, po prostu stres, ale wszystko sobie poukładasz i bedzie OK

Powodzenia :-)

Napisano

To, ze Ci wyszlo 9 Mieczy pokazuje tez, ze Twoje zmartwienia, stresy, sa nieuzasadnione. Istnieja tylko i wylacznie w Twojej glowie. Nie na darmo Crowley nazywa te karte, karta samoinkwizycji, samozadreczania sie. Inaczej opisuje to tak... ze masz przed soba bogato zastawiony stol, a Ty zamiast sie nim obslugiwac, siedzisz pod nim i zbierasz okruszki. Czyli jasno pokazuje, ze to, co Ci potrzebne, masz juz w pelni, wiedzy dosyc itd. Teraz problem, zeby sobie w pelni zaufac (Papiez w podsumie tez to mowi) i siegnac po te wiedze (ten bogato nakryty stol).

Dodam jeszcze, ze Kolo w podsumie to zawsze zacheta, aby sprawe, o ktora pytamy, potraktowac z powaga i powaznie, jako czesc naszego zyciowego zadania, wykorzystujac spryt, potencjal i inteligencje Maga.

Gość SooYoung
Napisano

Jak przebiegnie egzamin?

Najważniejsze że go zdasz. Początkowo widać Twoje zdenerwowanie całą sytuacją, bo egzamin, stres o pytania i czy dobrze wypadniesz, ale kiedy już dostaniesz pytania zbierzesz się w sobie i dasz radę. Staniesz na wysokości zadania.

W Słońcu widzę dobre pytania i to że "rozjaśni "Ci się w głowie. Zrobisz dobre wrażenie na osobie egzaminującej, choć jej postawa - chłodna i z dystansem (Cesarz) może Cię dodatkowo stresować.

Myślę że dobrze sobie poradzisz, a możliwe też że Cesarz pokazuje że dostaniesz 4, ale życzę Ci 5.

Trzymam kciuki:) :*

Gość PannaDorotka
Napisano

stres na pewno- ale chyba cie sam egzaminujący bedzie przerażał swoim chłodnym zdystansowanym i zasadniczym podejściem. Ale będzie ok w słoneczku :)

możesz się czuć zaskoczona pytaniami, może coś niespodziewanego wyniknie w tym kole... trzeba sie zdać na los i tyle :D byle do przodu :D

Napisano

Zdane Daff, zdane, nawet sie nie obejrzysz a bedzie po wszystkim :)

Napisano

Dlaczego słonce na koncu to niby zachodzace słonce?? przeciez ono konczy rozklad co znaczy, ze dobre chwile nadejdą...........dziwne odczytywanie kart, słonce zachodzi bo na koncu a jak pierwszy ksiezyc a na koncu słonce to tez to słonce wiecznie zachodzace :D

Jak dla mnie podobnie jak alathea mozliwe, ze nie bedzie egzaminu albo z dobroci cesarza bedzie można powtórzyc koło w podsumowaniu

Napisano

jak w Sloneczku widze jak najbardziej dogadywanie sie, wspolgranie pary egzaminator(czy tez promotor)-student, pomocna reke

Napisano
Dlaczego słonce na koncu to niby zachodzace słonce?? przeciez ono konczy rozklad co znaczy, ze dobre chwile nadejdą...........dziwne odczytywanie kart, słonce zachodzi bo na koncu a jak pierwszy ksiezyc a na koncu słonce to tez to słonce wiecznie zachodzace :D

Jak dla mnie podobnie jak alathea możliwe, ze nie bedzie egzaminu albo z dobroci cesarza bedzie można powtórzyc koło w podsumowaniu

a ze słonkiem nie twierdzę, że to reguła...tu wzięłam jedynie pod uwagę negatyw Słonka, który też się czasem pojawia....a zważając na moje myśli 9 mieczowe to wiesz...:lol:

Napisano

Zdasz egzamin,za dużo tu Twoich obaw i lęków,ale gdy tylko on się zacznie Twoja pewność i wiara w swoje możliwości powróci.

Napisano

Jak przebiegnie egzamin?

9 Mieczy - niepewność, strach a nawet atak paniki... Pokazuje twoje obawy przed tym wydarzeniem i przed egzaminem, a nawet jak się zacznie może być moment, że wydawać Ci się będzie, że nie podołasz mu, że jest on niemożliwy do zdania. Na początku możesz być smutna, mało aktywna i bardzo przejmować się tym co się tam będzie działo. W Cesarzu mógł wyjść mężczyzna, który będzie zadawał pytania, a Słoneczku na końcu mówi, że wszystko będzie ok - pojawi się odwaga, pełnia sil, kreatywność, które przyniosą możliwość wykazania się wiedzą i odpowiednie profity...

Trzymam kciuki :okok:

Napisano

9 mieczy, gdy mi wypada zawsze sobie cytuję " te okropieństwa nie wytrzymują światła dnia"-(chyba z książki Boski Tarot) i od razu czuję się lepiej, bo wmawiam sobie, że lada moment wszystko się wyjaśni i na sprawę spojrzę inaczej.

Cesarz- on jest odpowiedzialny,zdecydowany a co w tym przypadku najważniejsze OPANOWANY, więc znajdziesz odpowiedź na (9 mieczy) nękające Cię pytania. A może Pan, Cesarz + Słonce, tak poprowadzi egzamin ( dobrze rozjaśni), że egzamin stanie się jasny?

Tak czy siak, w Słońcu sprostasz temu zadaniu i otworzysz tym dla siebie nowe perspektywy.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja:

Jak przebiegnie egzamin?

jeden egzamin zdałam drugiego nie. Stresior był, ale okiełznałam. Panów egzaimnujących było dwóch i byli na prawdę sympatyczni :)