Skocz do zawartości

Za Linkinią

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jaka jest możliwość na seks z Y

królowa pucharów, cesarzowa , świat. dołożyłam jeszcze 5 buław

no chyba są bardzo duże . ale w tej królowej to chyba są to moje wątpliwości co do tego .

Napisano

ten świat to mi jakoś się skojarzył raczej z seksem wirtualnym... ;D

Napisano

atak poważnie, to mi się widzi,że to się raczej skończy na chęciach i zbyt wielkich obawach, co sprawi,że chyba się posprzeczacie

• Lubię to! 1
Napisano

seks wirtualny nie wchodzi w grę . a z tą kłótnią to bardzo możliwe, zawsze się kończy na kłótniach . muszę chyba zakończyć relację z moim byłym definitywnie .... ale się nie da...

Napisano

życie, przeważnie najbardziej pociągają nas faceci, z którymi tak naprawdę trudno jest wytrzymać, bo nie robią tego co my chcemy ;)

Gość SooYoung
Napisano

Możliwość jest zawsze ;)

Jest seks w 5 buławach - ta karta mówi nie tylko kłótniach, ale też o gorącej atmosferze i podgrzewaniu sytuacji -> często pokazuje rozpalanie namiętności.

Będziesz stroną inicjującą. Trzeba będzie Pana Y dosłownie wyrwać z jego świata i zachęcić, stąd 5 buław

Napisano

bez sensu pytanie już było omówione...karty zawsze pokaza ze szanse na sex są :D tak jak i pokażą, ze są szanse na wygranie w lotto :D

Napisano

Selenit - masz rację . to jak się mam pytać na przyszłość ? jak zrealizuje się ? :)

Napisano

5 Bulaw to seks. :) I to nie taki niemrawy a bardzo, bardzo, bardzo... :)

Ale jak dziewczyny pisaly juz... pytanie takie sobie.

Te CZY to takie na dwoje babka wrozyla... ;)

• 2 miesiące temu...
Napisano

pytanie było bez sensu , ale możliwość się pojawia ;) nie była wykorzystana , nie chciałam .