joannalp Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) w ramach ćwiczeń wykładam sobie karty dnia na jutro wyciągnęłam: Diabeł,2 miecze,Śmierć Jak myślicie czy może chodzić o rzucenie palenia? Odczytałam Diabła jako uzależnienie, 2 miecze jako trudną decyzję, a śmierć jako zmianę. I dodam, że w ciągu dnia (jeszcze przed położeniem kart) myślałam, że spalę tą paczkę papierosów i od jutra nie kupuje. Dlatego jakoś tak mi się ten układ skojarzył z tą decyzją. co Wy na to? Edytowane 24 Listopada 2012 przez Daffne literówki Cytuj
Gość SooYoung Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 Skojarzył Ci się bo chyba podświadomie tego chcesz, więc zrób to. Diabeł i 2 mieczy, pasuje na odcięcie się od uzależnienia. Od czegoś co nas spętało łańcuchami i żeby nie wiem jak było słodkie, bo Diabeł zawsze daje przyjemność, to jednak jest to przyjemność za którą płaci się bardzo wysoką cenę. Cytuj
Gość Amfora Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Diabeł i Śmierć to typowa transformacja, odcinanie sie, kończenie z uzależnieniem. Pójście inną nową droga, wybierani i rozważanie. Cytuj
joannalp Napisano 24 Listopada 2012 Autor Napisano 24 Listopada 2012 Mogę zweryfikować, że paczki nie kupiłam..spaliłam 2 ostatnie papierosy(hehe 2 miecze)...a po za tym nic ciekawego się nie wydarzyło wyciągnęłam kolejne karty na jutro Królowa pucharów,10 buław,Papieżyca, dodatkowo z tali wypadły 2 buławy chyba czeka mnie jutro dalszy ciąg zmagań z nałogiem;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi