Skocz do zawartości

3 karty na jutro

joannalp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

w ramach ćwiczeń wykładam sobie karty dnia ;)

na jutro wyciągnęłam:

Diabeł,2 miecze,Śmierć

Jak myślicie czy może chodzić o rzucenie palenia? Odczytałam Diabła jako uzależnienie, 2 miecze jako trudną decyzję, a śmierć jako zmianę. I dodam, że w ciągu dnia (jeszcze przed położeniem kart) myślałam, że spalę tą paczkę papierosów i od jutra nie kupuje. Dlatego jakoś tak mi się ten układ skojarzył z tą decyzją.

co Wy na to?

Edytowane przez Daffne
literówki
Gość SooYoung
Napisano

Skojarzył Ci się bo chyba podświadomie tego chcesz, więc zrób to.

Diabeł i 2 mieczy, pasuje na odcięcie się od uzależnienia. Od czegoś co nas spętało łańcuchami i żeby nie wiem jak było słodkie, bo Diabeł zawsze daje przyjemność, to jednak jest to przyjemność za którą płaci się bardzo wysoką cenę.

Napisano

Diabeł i Śmierć to typowa transformacja, odcinanie sie, kończenie z uzależnieniem. Pójście inną nową droga, wybierani i rozważanie.

Napisano

Mogę zweryfikować, że paczki nie kupiłam..spaliłam 2 ostatnie papierosy(hehe 2 miecze)...a po za tym nic ciekawego się nie wydarzyło

wyciągnęłam kolejne karty na jutro

Królowa pucharów,10 buław,Papieżyca, dodatkowo z tali wypadły 2 buławy

chyba czeka mnie jutro dalszy ciąg zmagań z nałogiem;)