Skocz do zawartości

intencje

kicia123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1) jak ta osoba mnie widzi -10 buław, zmeczona zawalona obowiazkami, pzremeczona, ale dajaca jakos rade

2) jak wg tej osoby ja ja widze- 2 kielichy, mila otwarta w stosunku do niego, moze lekko zauroczona?

3) jakie uczucia pokazuje na zewnątrz- smierc, zadnych, pokazuje ze to nie ma racji bytu

4) co tak naprawde czuje ta osoba- mag, romansu chyba tylko chce, pobajerowania, duzo gadania i tyle

5) jak widzi nasz relacje-paz kielichow, widzi chyba jako jakis zalazek uczucia mimo wsyztko...

Napisano

do Smierci warto dociagac karte... cos odchodzi, ale co przed nim?

pan widzi, ze masz problem z Wasza relacja/znajomoscia - i ciazy Ci ona w takiej postaci

pokazujesz panu, ze chciaalbys realcji z nim

on - hmm na razie sie wstrzymuje z okazywaniem tego, co czuje

a naprawde - to czuje, ze ma ogromny wplyw na Ciebie, ze mu sie podobasz; tu uwaga: pokazala sie jego karta, nie Twoja - zatem jest duza dysproporcja pomiedzy tym, co Ty czujesz do pana a on do Ciebie...

jest gotowy na flirt, cos lekkiego

dlaczego zatem sie nie ujawnia z tym?

zakladam, ze chce Cie jak najbardziej "wypuscic", ze by miec wieksza przewage, lepsza pozycje - to nie on jest tutaj na slabszej pozycji, on kontroluje sytuacje

Napisano

"tu uwaga: pokazala sie jego karta, nie Twoja - zatem jest duza dysproporcja pomiędzy tym, co Ty czujesz do pana a on do Ciebie..." co to znaczy? mogłabyś rozwinąć

ja myślę, że może trochę Cię na dystans trzyma bo wie, że Ci się podoba..jak romans to tylko taki luźny..Paź kielichów to też oddany przyjaciel więc może w tą strone??

Napisano

ze pani bardzo zalezy, a jemu troche...

gdyby mu na pani bardzo zalezalo - to ona wyszlaby w Krolowej kijow albo pucharow, moze Kaplance

ewidentnie pokazuje sie, ze pan czuje swoja "moc" - bo on sie pokazal w tej karcie jako Mag, ze pani jest nim oczarowana, zauroczona

Napisano

mysle ze jak go oleje, to wtedy on sie zastanowi czego tak naprawde con sam chce

Napisano

jesli mozesz - to pobaw siez nim w kotka i myszke ;)

pokaz czasem, ze Ci nie zalezy, a niekiedy daj znac, ze wlasnie troszke tak - zaintrygujesz go :)

Napisano

może jeszcze macie jakieś pomysły? czy to tylko na jego zachcianke wyglada? bez przyszlosci kompletnie ?

Napisano

nie panikuj, to jest dopiero poczatek i moze bedzie mozna z tego cos pozniej wykrzesac - tylko wez troszeczke wyluzuj przy nim

po co gonic kroliczka, jak on nie ucieka...

Napisano

racja, czas poczekac na rozwoj wydarzen. nie chce juz fiksowac jak przy ostatnich mezczyznach.

Napisano

Domyślnie intencje

1) jak ta osoba mnie widzi -10 buław

Sprawiłaś wrażenie osoby zmęczonej i przytłoczonej, raczej zamkniętej na nowe znajomości/czy jakieś propozycje z jego strony, chodzi o to, że zobaczył cię kompletnie zamkniętą na jakieś nowe doznania, jakbyś musiała dojść do siebie, bo masz masę spraw do załatwienia itd

2) jak wg tej osoby ja ja widzę- 2 kielichy

On uważa, że zwróciłaś na niego uwagę i chciałabyś nawiązać z nim bliższą relację, ale w kontekście tej 10 buław jesteś nieporadna jakos

3) jakie uczucia pokazuje na zewnątrz- śmierć

4) co tak na prawdę czuje ta osoba- mag

5) jak widzi naszą relację- paź kielichów,

Wstrzymał więc swoje "zapędy", jest otwarty na to, co czas pokaże, w sprzyjającej sytuacji da ci do zrozumienia jakimś miłym słowem/komplementem, że zwraca na ciebie uwagę/Mag/, delikatnie okaże swoje zainteresowanie/paź kieli/.

Napisano

to postaw karty na rozwoj relacji

pan jest nastawiony na Pazia pucharow, czyli szansa jest

Napisano

to nie nakrecaj sie :)

obmysl jakas strategie zamiast myslec o tym, jak Ci zalezy

Napisano

hehe, no masz racje, strategia tutaj chyba jets jedna, czekac na jego ruchy