kicia123 Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 1) jak ta osoba mnie widzi -10 buław, zmeczona zawalona obowiazkami, pzremeczona, ale dajaca jakos rade 2) jak wg tej osoby ja ja widze- 2 kielichy, mila otwarta w stosunku do niego, moze lekko zauroczona? 3) jakie uczucia pokazuje na zewnątrz- smierc, zadnych, pokazuje ze to nie ma racji bytu 4) co tak naprawde czuje ta osoba- mag, romansu chyba tylko chce, pobajerowania, duzo gadania i tyle 5) jak widzi nasz relacje-paz kielichow, widzi chyba jako jakis zalazek uczucia mimo wsyztko... Cytuj
alathea Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 do Smierci warto dociagac karte... cos odchodzi, ale co przed nim? pan widzi, ze masz problem z Wasza relacja/znajomoscia - i ciazy Ci ona w takiej postaci pokazujesz panu, ze chciaalbys realcji z nim on - hmm na razie sie wstrzymuje z okazywaniem tego, co czuje a naprawde - to czuje, ze ma ogromny wplyw na Ciebie, ze mu sie podobasz; tu uwaga: pokazala sie jego karta, nie Twoja - zatem jest duza dysproporcja pomiedzy tym, co Ty czujesz do pana a on do Ciebie... jest gotowy na flirt, cos lekkiego dlaczego zatem sie nie ujawnia z tym? zakladam, ze chce Cie jak najbardziej "wypuscic", ze by miec wieksza przewage, lepsza pozycje - to nie on jest tutaj na slabszej pozycji, on kontroluje sytuacje Cytuj
joannalp Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 "tu uwaga: pokazala sie jego karta, nie Twoja - zatem jest duza dysproporcja pomiędzy tym, co Ty czujesz do pana a on do Ciebie..." co to znaczy? mogłabyś rozwinąć ja myślę, że może trochę Cię na dystans trzyma bo wie, że Ci się podoba..jak romans to tylko taki luźny..Paź kielichów to też oddany przyjaciel więc może w tą strone?? Cytuj
alathea Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 ze pani bardzo zalezy, a jemu troche... gdyby mu na pani bardzo zalezalo - to ona wyszlaby w Krolowej kijow albo pucharow, moze Kaplance ewidentnie pokazuje sie, ze pan czuje swoja "moc" - bo on sie pokazal w tej karcie jako Mag, ze pani jest nim oczarowana, zauroczona Cytuj
kicia123 Napisano 24 Listopada 2012 Autor Napisano 24 Listopada 2012 mysle ze jak go oleje, to wtedy on sie zastanowi czego tak naprawde con sam chce Cytuj
alathea Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 jesli mozesz - to pobaw siez nim w kotka i myszke pokaz czasem, ze Ci nie zalezy, a niekiedy daj znac, ze wlasnie troszke tak - zaintrygujesz go Cytuj
kicia123 Napisano 24 Listopada 2012 Autor Napisano 24 Listopada 2012 może jeszcze macie jakieś pomysły? czy to tylko na jego zachcianke wyglada? bez przyszlosci kompletnie ? Cytuj
alathea Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 nie panikuj, to jest dopiero poczatek i moze bedzie mozna z tego cos pozniej wykrzesac - tylko wez troszeczke wyluzuj przy nim po co gonic kroliczka, jak on nie ucieka... Cytuj
kicia123 Napisano 25 Listopada 2012 Autor Napisano 25 Listopada 2012 racja, czas poczekac na rozwoj wydarzen. nie chce juz fiksowac jak przy ostatnich mezczyznach. Cytuj
niiwa Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Domyślnie intencje 1) jak ta osoba mnie widzi -10 buław Sprawiłaś wrażenie osoby zmęczonej i przytłoczonej, raczej zamkniętej na nowe znajomości/czy jakieś propozycje z jego strony, chodzi o to, że zobaczył cię kompletnie zamkniętą na jakieś nowe doznania, jakbyś musiała dojść do siebie, bo masz masę spraw do załatwienia itd 2) jak wg tej osoby ja ja widzę- 2 kielichy On uważa, że zwróciłaś na niego uwagę i chciałabyś nawiązać z nim bliższą relację, ale w kontekście tej 10 buław jesteś nieporadna jakos 3) jakie uczucia pokazuje na zewnątrz- śmierć 4) co tak na prawdę czuje ta osoba- mag 5) jak widzi naszą relację- paź kielichów, Wstrzymał więc swoje "zapędy", jest otwarty na to, co czas pokaże, w sprzyjającej sytuacji da ci do zrozumienia jakimś miłym słowem/komplementem, że zwraca na ciebie uwagę/Mag/, delikatnie okaże swoje zainteresowanie/paź kieli/. Cytuj
kicia123 Napisano 25 Listopada 2012 Autor Napisano 25 Listopada 2012 a moze nic nie bedzie, teraz mam wapliwosci Cytuj
alathea Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 to postaw karty na rozwoj relacji pan jest nastawiony na Pazia pucharow, czyli szansa jest Cytuj
kicia123 Napisano 25 Listopada 2012 Autor Napisano 25 Listopada 2012 zalezy mi coraz bardziej.... Cytuj
alathea Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 to nie nakrecaj sie obmysl jakas strategie zamiast myslec o tym, jak Ci zalezy Cytuj
kicia123 Napisano 25 Listopada 2012 Autor Napisano 25 Listopada 2012 hehe, no masz racje, strategia tutaj chyba jets jedna, czekac na jego ruchy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi