SacralNirvana Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 1. Jaka jestem? - VII Rydwan Lubie dzialac konkretnie. Jezeli sie juz zdecyduje na konkretny kierunek to jestem nie do powstrzymania. 2. Jaka nie mogę byc? - 10 Bulaw Sztywna. Nie powinnam sie ograniczac jakimis wlasnymi ramami. Nakladac na siebie wiecej niz to potrzebne. 3. To co mam? - Paz Kielichow Mam fantazje, wrazliwosc, intuicje. Potrafie wyjsc z pieknym gestem do innych, sprawic, ze czuja sie przy mnie bardzo dobrze. 4. To czego nie mam? - 0 Glupiec Brak mi niefrasobliwosci, takiego podejscia do zycia na ludzie, bez jakis wiekszych oczekiwan i szukania drugiego dnia. Po prostu cieszenia sie chwila. 5. To co myslę? - As Kielichow + V Papiez ---> suma XVI Wieza Szukam szansy na cos glebszego w moim zyciu. Ze wreszcie nabierze ono sensu. Ze pozbede sie wszystkiego, co na dana chwile mnie ogranicza. 6. O czym nie moge myslec? - XIII Smierc + Rycerz Monet ---> suma VIII Sprawiedliwosc Ogolnie chodzi tu chyba o koniec mojego malzenstwa (maz koziorozec, wiec Rycek Monet jak najbardziej na miejscu). Temat dla mnie niezbyt ulubiony. Wole nie rozmyslac na ten temat. 7. Co czuje? - 5 Monet Bida uczuciowa. Czuje, ze nie moge sie spelnic uczuciowo, tak jakby tego chciala i pragnela. Jest cmentarz i mogila. 8. Czego nie czuje? - 8 Monet Nie czuje na razie zadnego konkretnego celu. Jezeli gdzie biegne przed siebie to tak akurat aby... nic konkretnego tam nie widze. Czegos, do czego bym zmierzala, do czego moznaby wytrwale i cierpliwie darzyc. Na dzien dzisiejszy. 9. Wazne przeslanie? - 6 Kielichow, XIV Umiarkowanie, Krolowa Bulaw ---> suma X Kolo Fortuny Zeby wyciagac z przeszlosci wszystko to, co dodaje mi sil. Wplatac to umiejetnie w zycie teraz, szukac kompromisow i przede wszystkim zmieniac sie, darzyc do dojrzalosci coraz wiekszej i przede wszystkim niezaleznosci. I brac swoje zycie na powaznie. Pamietac, ze przeznaczenie lezy w moich rekach. Ksztaltowac je aktywnie. Cytuj
alathea Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 1. Jaka jestem? - VII Rydwan chcesz kierowac swoim zyciemz calych sil probujesz pogodzic dwie sprzeczne sprawy... moze tylko w Twoim umysle stoja naprzeciw siebie... dom i serce? 2. Jaka nie mogę byc? - 10 Bulaw wyglaadsz, jakbys dzwigala wielkie brzemie, odpowiedzialanosc... oczywiscie - trzeba byc odpowiedzialnym, ale Ty zrobilas tak troche "dzwiganie krzyza" wg Ciebie zycie to cos, co sie bierze na barki, a nieco mniej cos, czym sie cieszy 3. To co mam? - Paz Kielichow masz fajne dziecko/dzeci masz zmysl artystyczny, ktorego moze nie wykorzystujesz - nie wiem, malarstwo..? moglabys uzyc tego do wyrazania swoich uczuc, dzielenia sie nimi z innymi - bo to chyba czasem trudno Ci przychodzi zyskasz wieksza rownowage i "pelniejsze" zycie troche tak, jak upuszczenie troszke powietrza z kola 4. To czego nie mam? - 0 Glupiec to jest wlasnie karta, ktora potwierdza to, co napisalam jedna i dwie pozycje wyzej... braki Ci poczucia lekkosci zycia, ze wszystko jest mozliwe czasem czyjesz sie takim zolwikiem, ktory caly swiat dziwga na sobie (i jest tez bardzo madry - ale to tez ciazy), moze czujesz sie staro na swoj wiek... brak Ci tez dzieciecej otwartosci, masz inna - asertywnosc, ale to nie to samo... takze - pilnujesz sie, co mowisz 5. To co myslę? - As Kielichow + V Papiez ---> suma XVI Wieza to jest dla mnie niespelnienie (Wieza) tego, czego szukasz a wciaz nie masz - idealna rodzina: partner, i dzieci, i Ty - wszyscy razem, zeby to gralo wspolne weekendowe wycieczki, wspolne radowanie sie i przezywanie smutkow razem brakuje Ci takiego "Mission completed" 6. O czym nie moge myslec? - XIII Smierc + Rycerz Monet ---> suma VIII Sprawiedliwosc ze dostalas, na co zasluzylas... i, ze jestes tylko malym robocikiem zap. cale zycie bez konca ze harowka to jedyne, co Ci sie nalezy od zycia nie mysl tak! 7. Co czuje? - 5 Monet jakos czujesz sie skrzywdzona nei widzisz, gdzie wlasciwie zrobilas blad i czy w ogole tu jest jedna wielka niesprawiedliwosc choc niezbyt sie przyznajesz do tych uczuc 8. Czego nie czuje? - 8 Monet ze jestes kowalem wlasnego losu - robisz sobie plany, a tu nagle to sie wywraca sie do gory nogami z drugiej strony masz w sobie sile, jestes bardzo konsekwentna - i na dluzsza mete powinans osiagnac to, do czego dazysz 9. Wazne przeslanie? - 6 Kielichow, XIV Umiarkowanie, Krolowa Bulaw ---> suma X Kolo Fortuny przeszlosc wciaz ma wplyw na Ciebie, raz slabszy raz mocniejszy - walczysz z tym moze trzeba ja zakceptowac jako czesc siebie i wtedy Kolo przestanie sie wahac, zakreci sie do przodu, sprawy rusza z miejsca chyba tak to widze... 1 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) Jaka jestem? - VII Rydwan Jesteś osobą aktywną, jak to żywioł powietrza Myślę że wszędzie Cie pełno,jesteś ciekawa świata i chcesz go poznawać, odczuwać ale i budować. Według mnie Rydwan jest też symbolem naszej psychiki, dwa konie - biały i czarny to Jing i Jang, a w Twoim przypadku widać tu równowagę i to że panujesz nad swoimi emocjami. Znasz siebie. 2. Jaka nie mogę byc? - 10 Bulaw Ulegająca innym i biorąca na siebie cały ciężar tego świata. Robisz tak bo chcesz innym pomóc, chcesz im ulżyć ale czasami chyba zapominasz o sobie. 3. To co mam? - Paz Kielichow Pierwsza myśl jaka mi przyszła to miłość dzieci (pazik jako dziecko i miłe gesty z jego strony). Jeśli chodzi o Ciebie to jesteś serdeczna, otwarta do ludzi, komunikatywna i taka do serca przyłóż. 4. To czego nie mam? - 0 Glupiec Nowego życia. Odmiany na którą tak czekasz, a z tego powodu łapią Cie smutki i nie cieszysz się życiem. Dobrze by było obudzić swoje wewnętrzne dziecko, cieszyć się tym co już masz, nie myśleć o tym czego nie masz. Nauczyć się cieszyć drobnostkami. 5. To co myslę? - As Kielichow + V Papiez ---> suma XVI Wieza Że gdybyś miała szansę na udany związek na nowe uczucie, na zburzenie starych struktur które gdzieś tam jeszcze tkwią, czy to w sercu czy w umyśle, to twoje życie nabrało by pełniejszego znaczenia. W Papieżu widzę doświadczenie i wiedzę. To tak jakbyś dzięki tej przemianie poznała wszystkie mechanizmy swojego życia i poczuła się spełniona. 6. O czym nie moge myslec? - XIII Smierc + Rycerz Monet ---> suma VIII Sprawiedliwosc Że zmiana na którą tak czekasz tak naprawdę niczego nie odmieni. Że to Ty sama musisz przejść przemianę wewnętrzną. Możliwe że podświadomie obawiasz się że spoczniesz na laurach, że nie osiągniesz celu. Co do końca małżeństwa, to z drugiej strony może warto jednak pomyśleć o tym co było i potem to zamknąć, np. zrobić sobie jakiś pożegnalny "rytuał". 7. Co czuje? - 5 Monet Smutek bo brakuje Ci miłości. Jest tu i brak i pragnienie miłości - kochać i być kochaną. Niektórzy mówią, że 5 denarów to karta tak naprawdę mówiąca o żebraniu uczuciowym (bez obrazy). Odczuwamy tak silny brak uczuć, że aż czujemy ból i żadne pieniądze nam tego nie wynagrodzą, dopiero czyjeś zainteresowanie, czyjeś miłe gesty, czyjeś uczucie skierowane w nasza stronę sprawia, że stajemy się tak naprawdę bogaci. 8. Czego nie czuje? - 8 Monet Nie czujesz chęci do budowanie czegoś nowego, dlatego że nie została jeszcze zamknięta przeszłość (stary etap życia). Dopiero kiedy otrzymasz papiery że uzyskałaś rozwód nabierzesz wiatru w żagle i chęci do budowanie nowego życia. 9. Wazne przeslanie? - 6 Kielichow, XIV Umiarkowanie, Krolowa Bulaw ---> suma X Kolo Fortuny Potraktować przeszłość jako cenne źródło nauki i zbierania doświadczeń. Zamknąć ją za sobą, a zapamiętać tylko to co miłe. W Umiarkowaniu widzę pogodzenie się z tym co było bolesne i zrównoważenie swoich emocji, tak żeby wspomnienia przestały boleć. Z tego całego procesu wychodzisz jako kobieta pewna siebie, mocna, konsekwentna i potrafiąca zdobywać to co sobie zamarzysz. Królowa buław jest też troszkę egoistką, w pozytywnym tego słowa znaczeniu, tak więc możliwe że zaczniesz dbać o siebie, o swoje potrzeby emocjonalne ale przede wszystkim zadbasz o sobie jako kobietę a to oznacza pojawienie się nowego partnera na horyzoncie. Edytowane 23 Listopada 2012 przez SooYoung Cytuj
Gość Amfora Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 1. Jaka jestem? - VII Rydwan Wierzysz we własne siły, jesteś pewna siebie. Lubisz mieć wszystko pod kontrolą i wierzysz, że wiarą i wytrwałością dopniesz swego 2. Jaka nie mogę byc? - 10 Bulaw Niezorganizowana/roztargniona, nie możesz uważasz sie za osobę niezastąpioną. 3. To co mam? - Paz Kielichow Masz zmysł artystyczny, otwartość, łatwość wyrażania uczuć. 4. To czego nie mam? - 0 Glupiec Brakuje Ci spontaniczności, wariacji. Zbytnio ograniczasz sie wszelkiego rodzaju zasadami. 5. To co myslę? - As Kielichow + V Papiez ---> suma XVI Wieza Szukasz swojej drogi, pragniesz sie otworzyć na coś nowego. Coś co zburzy dotychczasowe życie i nada mu nowy kształt/sens 6. O czym nie moge myslec? - XIII Smierc + Rycerz Monet ---> suma VIII Sprawiedliwosc O zmianach koniecznych , nie przejmować sie tym co inni powiedzą. 7. Co czuje? - 5 Monet Bida uczuciowa. Czuje, ze nie moge sie spelnic uczuciowo, tak jakby tego chciala i pragnela. Jest cmentarz i mogila. 8. Czego nie czuje? - 8 Monet To czemu się poświęcasz co robisz, nie spełnia Twoich oczekiwań. Nie czujesz, że to jest to co powinnaś robić. 9. Wazne przeslanie? - 6 Kielichow, XIV Umiarkowanie, Krolowa Bulaw ---> suma X Kolo Fortuny Skupić się na rodzinie, nie pędzić tak do przodu. Nie zwalniaj tępa życia, bo chyba to nie Twoja natura, ale też go specjalnie nie podkręcaj. Zauważ, że choćbyś stawała na głowie na pewne rzeczy nie masz wpływu Cytuj
Gość gość5 Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 1. Jaka jestem? - VII Rydwan Szybka, czasami porywcza, lubiaca działac a nie stac 2. Jaka nie mogę byc? - 10 Bulaw nie możesz dac sie przytłaczać, brac za duzo na barki- trzeba się dzielić 3. To co mam? - Paz Kielichow sympatyczną osobowośc, sprawiajacą, że ludzie bardzo dobrze cie postrzegaja i l;ubią Twoje towarzystwo 4. To czego nie mam? - 0 Glupiec Brak mi niefrasobliwosci,po prostu cieszenia sie chwila.... byc moze tak wlasnie jest- bierzesz zycie zbyt serio 5. To co myslę? - As Kielichow + V Papiez ---> suma XVI Wieza chciałabys miłości/zwiazku, opartego na zaufaniu, dajacego stabilizacje i zadowolenie, takiego, który zburzyłby wszystkie złe doswiadczenia zbierane dotychczas. 6. O czym nie moge myslec? - XIII Smierc + Rycerz Monet ---> suma VIII Sprawiedliwosc o akonczeniiu relacji, od której chciałabys się odciąć całkowicie 7. Co czuje? - 5 Monet brakuje ci stabilizacji, uczucia- jednym słowem podpory życiowej 8. Czego nie czuje? - 8 Monet nie czujesz tego, że na to co masz -bardzo ciężko pracujesz, skrupulatnie i wytrwale 9. Wazne przeslanie? - 6 Kielichow, XIV Umiarkowanie, Krolowa Bulaw ---> suma X Kolo Fortuny pamietac o przeszłości -wyciągnąć z niej lekcję, tak by w przyszłości umieć podejmować lepsze decyzje. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Listopada 2012 Maestro Napisano 24 Listopada 2012 1. Jaka jestem? - VII Rydwan Energiczna, bardzo kontaktowa, ale działasz też zrywami, są pewnie momenty, gdy zamykasz się w sobie, w każdym razie nie boisz się iść do przodu, nawet jeśli za rogiem może spotkac Cię coś czego nie chcesz 2. Jaka nie mogę byc? - 10 Bulaw musisz uważać, żeby zycie nie zwaliło na Ciebie wszystkich problemów, bo możesz ich nie unieść 3. To co mam? - Paz Kielichow masz w sobie delikatność, wrażliwość, nawet pewną nieśmiałość, subtelność 4. To czego nie mam? - 0 Glupiec chyba potrzebujesz jakiegoś szaleństwa w zyciu, czegoś może chwilowego, ale dającego niezapomnianą radosć 5. To co myslę? - As Kielichow + V Papiez ---> suma XVI Wieza pragniesz spełnienia w mądrym, dobrym zwiazku, ja w wieży spostrzegam Twoje odblokowanie się, jakbyś wcześniej nieco sceptycznie do tych spraw podchodziła, a teraz coś w Tobie gruchnęło 6. O czym nie moge myslec? - XIII Smierc + Rycerz Monet ---> suma VIII Sprawiedliwosc o rozliczeniu się z jakiejś dobrej dla Ciebie znajomości 7. Co czuje? - 5 Monet że znalazłaś się w sytuacji, gdy zaczynasz odczuwać braki emocjonalne, masz coraz więcej potrzeb i tych na poziomie emocjonalnym jak i fizycznym 8. Czego nie czuje? - 8 Monet że, aby osiągnąc swoje pragnienia musisz jeszcze trochę poczekać, popracować nad sobą, nad (moze) pewnymi zmianami w sobie 9. Wazne przeslanie? - 6 Kielichow, XIV Umiarkowanie, Krolowa Bulaw ---> suma X Kolo Fortuny pamiętaj o sobie i o dzieciach, o tym co do tej pory osiągnęłaś, wycisz się, znajdź w sobie harmonię i porozumienie z sama sobą, a potem odważnie do przodu, bo los szykuje Ci coś, już za chwileczkę, już za momencik....)) 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Listopada 2012 Autor Napisano 24 Listopada 2012 Dziekuje Kochani. Naprawde piekne interpretacje. Dajace duzo, duzo do myslenia. I kazda z Was wyciagnela z nich cos bardzo trafnego. Odniose sie do tych najbardziej trafionych punktow. Alathea: 3. To co mam? - Paz Kielichowmasz fajne dziecko/dzeci masz zmysl artystyczny, ktorego moze nie wykorzystujesz - nie wiem, malarstwo..? moglabys uzyc tego do wyrazania swoich uczuc, dzielenia sie nimi z innymi - bo to chyba czasem trudno Ci przychodzi zyskasz wieksza rownowage i "pelniejsze" zycie troche tak, jak upuszczenie troszke powietrza z kola Tak. Kiedys malowalam. Teraz nie. Czasu brak. A jak jest czas to checi i ochoty. Ale fakt, ze kiedys sprawialo mi to mnostwo radosci. 4. To czego nie mam? - 0 Glupiecto jest wlasnie karta, ktora potwierdza to, co napisalam jedna i dwie pozycje wyzej... braki Ci poczucia lekkosci zycia, ze wszystko jest mozliwe czasem czyjesz sie takim zolwikiem, ktory caly swiat dziwga na sobie (i jest tez bardzo madry - ale to tez ciazy), moze czujesz sie staro na swoj wiek... brak Ci tez dzieciecej otwartosci, masz inna - asertywnosc, ale to nie to samo... takze - pilnujesz sie, co mowisz Tak. Z tym wiekiem to roznie bywa. Sa momenty, ze rzeczywiscie czuje sie, jakbym miala juz 200 lat. Sa momenty, gdy czuje sie tez duzo mlodsza, ale raczej pierwsza opcja przewaza. I tak. Uwazam na to, co mowie. Moze czasem za bardzo. 5. To co myslę? - As Kielichow + V Papiez ---> suma XVI Wieza to jest dla mnie niespelnienie (Wieza) tego, czego szukasz a wciaz nie masz - idealna rodzina: partner, i dzieci, i Ty - wszyscy razem, zeby to gralo wspolne weekendowe wycieczki, wspolne radowanie sie i przezywanie smutkow razem brakuje Ci takiego "Mission completed" Trafiony. Jestem tradycjonalistka. Rodzina to dla mnie bardzo wazna sprawa. I kiedys wychodzac za maz mialam wlasnie takie o niej wyobrazenia. Zreszta takie wzorce wynioslam ze swojego domu rodzinnego. ___ ___ ___ arachnea: 2. Jaka nie mogę byc? - 10 BulawUlegająca innym i biorąca na siebie cały ciężar tego świata. Robisz tak bo chcesz innym pomóc, chcesz im ulżyć ale czasami chyba zapominasz o sobie. A to fakt. Bardzo czesto mam wrazenie, ze kogos cos moze powalic i ze ja moge pomoc. Glupie to, bo przeciez ja nie jestem silniejsza od kogos, ale taki jakis wzorzec myslowy mam. Wystarczy, ze ktos poprosi mnie o cos, juz mysle, jak to zrobic. Bardzo rzadko odmawiam. 6. O czym nie moge myslec? - XIII Smierc + Rycerz Monet ---> suma VIII SprawiedliwoscŻe zmiana na którą tak czekasz tak naprawdę niczego nie odmieni. Że to Ty sama musisz przejść przemianę wewnętrzną. Możliwe że podświadomie obawiasz się że spoczniesz na laurach, że nie osiągniesz celu. Co do końca małżeństwa, to z drugiej strony może warto jednak pomyśleć o tym co było i potem to zamknąć, np. zrobić sobie jakiś pożegnalny "rytuał". Tak, do tego wlasnie doszlam. Ze zeby przyciagnac cos lepszego musze sama wewnatrz stac sie taka. Ze przyciagamy do siebie odbicie/odzwierciedlenie tego, jacy na dany moment jestesmy. Dlatego nie szukam juz zmian na zewnatrz. Obserwuje siebie i zmieniam sie w srodku. Ladnie napisane. Ciekawy pomysl z tym rytualem. Dziekuje. 7. Co czuje? - 5 MonetSmutek bo brakuje Ci miłości. Jest tu i brak i pragnienie miłości - kochać i być kochaną. Niektórzy mówią, że 5 denarów to karta tak naprawdę mówiąca o żebraniu uczuciowym (bez obrazy). Odczuwamy tak silny brak uczuć, że aż czujemy ból i żadne pieniądze nam tego nie wynagrodzą, dopiero czyjeś zainteresowanie, czyjeś miłe gesty, czyjeś uczucie skierowane w nasza stronę sprawia, że stajemy się tak naprawdę bogaci. Podobnie odczuwam te karte. Takze absolutnie bez obrazy. I to jest to wlasnie, co czuje. Pieniadze i inne sprawy w tym kontekscie po prostu sa niczym. Kogos cieszy to czy tamto. Ja moge to spokojnie oddac. Z drugiej strony chodzi o uczucie prawdziwe a nie udawane przez kogos. W kazdym razie uwazam wlasnie, ze uczucia to cos, czego nie da sie kupic czy wynagrodzic sprawami materialnymi. Jezeli sa braki, to sa i tyle. ___ ___ ___ Maddie: 8. Czego nie czuje? - 8 MonetTo czemu się poświęcasz co robisz, nie spełnia Twoich oczekiwań. Nie czujesz, że to jest to co powinnaś robić. Tak, tu duzo racji w tym jest. Czesto ogarnia mnie takie cos "czy to jest wszystko, co w tym zyciu przyszlo mi osiagnac? czy jest jeszcze jakis inny cel w zyciu? cos za czym byloby warto podarzac?" ___ ___ ___ rogi7: 1. Jaka jestem? - VII RydwanSzybka, czasami porywcza, lubiaca działac a nie stac Tak wlasnie. Porywcza tez. Czasem dzialam zanim pomysle. Pedze do przodu. Rzeczywiscie tak jest. Nie lubie postojow. Nosi mnie wtedy. ___ ___ ___ Inez2503: 3. To co mam? - Paz Kielichowmasz w sobie delikatność, wrażliwość, nawet pewną nieśmiałość, subtelność No jestem raczej osoba niesmiala. 4. To czego nie mam? - 0 Glupiecchyba potrzebujesz jakiegoś szaleństwa w zyciu, czegoś może chwilowego, ale dającego niezapomnianą radosć I tutaj pieknie trafione. Po prostu nie mam mozliwosci, zeby byc niefrasobliwa czy zebym mogla zaszalec. Nie mam okazji ku temu, zeby ktos wzial ze mnie na chwile obowiazki, ktore mam, zebym mogla miec chwile czasu dla siebie. To jest tak, ze jak gdzies wychodze to i tak to sa sprawy zwiazane z dziecmi i musze byc zadowolona, ze mam kogos, kto sie nimi na ten moment zajmie po prostu. Juz o jakis innych wyjsciach nie ma mowy. No tak jest i juz. A ja jestem osoba, ktora raczej umie wyluzowac czy zaszalec. Czego brakuje to okazji ku temu. 5. To co myslę? - As Kielichow + V Papiez ---> suma XVI Wiezapragniesz spełnienia w mądrym, dobrym zwiazku, ja w wieży spostrzegam Twoje odblokowanie się, jakbyś wcześniej nieco sceptycznie do tych spraw podchodziła, a teraz coś w Tobie gruchnęło Tu duzo racji jest. Niedawno jeszcze bylam totalna przeciwniczka insytucji malzenstwa. Uwazalam, ze to samo zlo. Teraz mysle, ze jednak to kwestia ludzi, jak sie dobiora i kto z kim. Moi rodzicie przeciez np. sa malzenstwem 36 lat juz ponad i jest ok. Duzo znam takich malzenst. Takze nie instytucja sama (V Papiez?) jest zla... a ludzi, ktorzy w nia wchodza, ich nieprzygotowanie, brak powagi, podejscia do tego i szacunku do siebie nawzajem... ___ ___ ___ Dziekuje Kochane jeszcze raz... Bardzo, bardzo madre rady, madre interpretacje, piekne, duzo, duzo mowiace. DZIEKUJE... Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 1. Jaka jestem? - VII Rydwan Szybka w działaniu, kobieta czynu co chcesz, to osiągniesz, masz jasno postawione cele i do nich dążysz 2. Jaka nie mogę byc? - 10 Bulaw Obarczona tym, co zbędne, biorąca nasiebie za dużo. 3. To co mam? - Paz Kielichow Szczerość, taką wewnętrzną czystość intencji, emocjonalność, wrażliwość, fantazję. 4. To czego nie mam? - 0 Glupiec Za mało spontaniczności, może czasem warto by było pobyć takim optymistycznym lekkoduchem? ryzykować i cieszyć się tym, co nieznane? nie wszystko da się kontrolować, czasem warto po prostu ślepo uwierzyć, że coś dobrego nas czeka, jeśli podejmiemy wyzwanie. 6. O czym nie moge myslec? - XIII Smierc + Rycerz Monet ---> suma VIII Sprawiedliwosc małżeństwo, sprawy okołorozwodowe, poprzedni partner. 7. Co czuje? - 5 Monet straszna samotność, pustka, az smutno mi sie zrobilo 9. Wazne przeslanie? - 6 Kielichow, XIV Umiarkowanie, Krolowa Bulaw ---> suma X Kolo Fortuny Zeby zrównoważyć troszkę siebie- dla mnie to umiarkowanie pomiędzy królową, która jest pełna energii, działania i aktywności i 6 kielichow- nostalgią, melancholią, tęsknotą. Znalezienie pomiędzy tymi biegunami równowagi. Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Listopada 2012 Autor Napisano 24 Listopada 2012 Dziekuje PannoDorotko... Piekna i madra interpretacja. 3. To co mam? - Paz KielichowSzczerość, taką wewnętrzną czystość intencji, emocjonalność, wrażliwość, fantazję. No tu racja. Rozne rzeczy mozna mi zarzucic, ale na pewno jestem uczciwa, szczera i wrazliwa. I fantazje tez mam. To nie zarozumialosc, bo w innych kwestiach sa braki, ale to tu sie zgadza. Dziekuje Kochana. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 1. jaka jestem Rydwan Masz ogromy potencjał w sobie zarówno twórczy jak i emocjonalny - bywasz też czesto na skraju wyborów co do kierunków Twojego dążenia a jest to spowodowane tym, że masz nad wyraz ogromny potencjał i potrzebę wniesienia słonecznej energii. 2. Jaka nie mogę byc? - 10 Bulaw Nie powinnaś brać na siebie więcej niż jestes w stanie unieść. Powinnaś umieć poprosić o pomoc. 3. To co mam? - Paz Kielichow Masz wrażliwość oraz dar rozumienia innych - potafisz odczuwać silną empatię w stosunku do innych ludzi. Ludzie dają Tobie twórcze bodźce, które potrafisz wykorzystać. 4. To czego nie mam? - 0 Glupiec Tak jak napisałaś oraz to, że nawet gdy tego chcesz boisz się zacząć pewne sprawy na nowo. 5. To co myslę? - As Kielichow + V Papiez ---> suma XVI Wieza Myślisz o tym, że zmienić swoją strukturę myślenia - mam tu na myśli rzeczy, które powstrzymuja Ciebie przed rozwojem. 6. O czym nie moge myslec? - XIII Smierc + Rycerz Monet ---> suma VIII Sprawiedliwosc dokładnie na to karty wskazują co napisałaś 7. Co czuje? - 5 Monet Pustkę i takie wewnętrzne napięcie. Czego nie czuje? - 8 Monet Nie masz siły na zaplanowanie swoich kroków, gdy sa one trudne. 9. Wazne przeslanie? - 6 Kielichow, XIV Umiarkowanie, Krolowa Bulaw ---> suma X Kolo Fortuny Analizuj to co się wydarzyło, to pomoże Ci wznosić się co raz wyzej. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Listopada 2012 Autor Napisano 24 Listopada 2012 Dziekuje Wrozbito_Oraminie... Piekna i madra interpretacja. 5. To co myslę? - As Kielichow + V Papiez ---> suma XVI WiezaMyślisz o tym, że zmienić swoją strukturę myślenia - mam tu na myśli rzeczy, które powstrzymuja Ciebie przed rozwojem. Tak, tu sie zgadza. Rzeczywiscie rewolucja w sposobie myslenia sie dzieje. Czego nie czuje? - 8 MonetNie masz siły na zaplanowanie swoich kroków, gdy sa one trudne. Trafiony zatopiony... niestety. Rzeczywiscie sa sprawy, ktore odwlekam na pozniej, bo sa trudne wlasnie. 9. Wazne przeslanie? - 6 Kielichow, XIV Umiarkowanie, Krolowa Bulaw ---> suma X Kolo Fortuny Analizuj to co się wydarzyło, to pomoże Ci wznosić się co raz wyzej. Wyciagac wnioski i isc dalej. Dziekuje jeszcze raz za piekna interpretacje... Cytuj
Gość ANEZ Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 1.Jaka jestem? Gdy zachodzi potrzeba przezwyciężasz sama siebie,nabierasz wiary w swoje mozliwości co motywuje Cię do działania i rozpiera Cię wtedy moc pozytywnej energii. 2.Jaka nie mogę być? Nie możesz nyć ciągle cierpiętnicą ,która ciągle bierze za dużo na siebie.Musisz nauczyć oceniać swoje mozliwości żeby za bardzo nie wyeksploatować swojego organizmu. 3.To co mam? Dużo młodości i dziewczęcości w sobie,talentów oraz uważam umiejętność łagodzenia konfliktów. 4.To czego nie mam? Myślę żę szybko musiałaś dorosnąć i brak jest w Tobie"wewnetrznego dziecka".które potrafi śmiać się z niczego,nie myśleć co będzie jutro,cieszyć się dniem dzisiejszym. 5.To co myślę?Chciałabyś zmian ale takich ,które spełniałyby Twoje oczekiwania.Prawdziwy dom,prawdziwa rodzina oparta na uczuciu i miłości,taka tradycyjna. 6.Nie możesz myśleć o zmianach,nie tylko tych zewnetrznych ale i wewnętrznych jakie może spowodować konieć Twojego małżeństwa. 7.Czujesz lęki egzystencjonalne,samotność,niepewność co będzie dalej. 8.Czego nie czuję? Nie czujesz potrzeby naprawiania tego co się zawaliło. 9.Ważne przesłanie?Zamknij przeszłość,daj sobie czas na osiągnięcie wewnętrznej równowagi i zacznij działać wprowadzając zmiany w swoim życiu. Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Listopada 2012 Autor Napisano 24 Listopada 2012 Dziekuje Anez... za piekna interpetacje... 4.To czego nie mam? Myślę żę szybko musiałaś dorosnąć i brak jest w Tobie"wewnetrznego dziecka".które potrafi śmiać się z niczego,nie myśleć co będzie jutro,cieszyć się dniem dzisiejszym. Trafiony. Faktycznie niewiele mialam prawidziwego dziecinstwa. Szybko musialam nauczyc sie sama dbac o swoje potrzeby. 5.To co myślę?Chciałabyś zmian ale takich ,które spełniałyby Twoje oczekiwania.Prawdziwy dom,prawdziwa rodzina oparta na uczuciu i miłości,taka tradycyjna. Prawda. 7.Czujesz lęki egzystencjonalne,samotność,niepewność co będzie dalej. Zgadza sie. 8.Czego nie czuję? Nie czujesz potrzeby naprawiania tego co się zawaliło. To prawda. 9.Ważne przesłanie?Zamknij przeszłość,daj sobie czas na osiągnięcie wewnętrznej równowagi i zacznij działać wprowadzając zmiany w swoim życiu. Tez tak wlasnie czuje, ze wszystko po kolei. Niby chcialoby sie juz do przodu a pewne etapy trzeba za soba zamknac. I tyle... Jeszcze raz dziekuje bardzo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi