Gość sheina Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 (edytowane) co przemawia za kontynuowaniem,utrzymaniem relacji z x as denarów, 8 kielichow(ciagle na neta mi wychodzi),6 buław ze on wroci zawsze..i bedzie milo? co przeciw? rycerz pucharów, wisielec, rydwan ni ewiem w sumie... ze....... będą przerwy i moze spowodwac to chec odejscia? czy jemu zalezy a relacji? 4 denary,umiarkowanie,siła hm tak,ale co ta siła? jakie będzie jego zachowaniwe w przeciągu miesiąca wobec mnie? pustelnik,10 mieczy,słonko wydaje mi sie,ze obj jestesmy narazie na etapie pustlnika,musimy sie->on zastanowic nad tym zy chc....a potem dłuuugie ciple rozmowy na co wskazuje 10 + słonce.. Edytowane 23 Listopada 2012 przez sheina Cytuj
Gość gość5 Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 =-0987654321`co przemawia za kontynuowaniem,utrzymaniem relacji z x as denarów, 8 kielichow(ciagle na neta mi wychodzi),6 buław no to, że Ty widzisz szansę na kontynuację, chociaż to chyba Ty musisz ciagle wychodzic z inicjatywą co przeciw? rycerz pucharów, wisielec, rydwan no chyba, ze raz jest a jak go nie ma (nie odzywa się ) to po przerwie znów wraca......... czy jemu zalezy a relacji? 4 denary,umiarkowanie,siła chyba zalezy ale bardziej sie tu skupia na sobie niz na was... jakie będzie jego zachowaniwe w przeciągu miesiąca wobec mnie? pustelnik,10 mieczy,słonko zakonczy sie pewnien etap tej znajomości- nie wiem, czy przemysli wszystko i definitywnie zakonczy relację albo nie bedzie sie odzywał (bo mu tak dobrze) albo w druga strone pojdzie- ze w koncu bedzie tak jak bys tego chciala........ przykro mi ale nie potrafię do konca rozszyfrować tych kart- bardziej bym sie sklaniala do tego, ze on sie nie odzywa bo mu tak jest dobrze.......... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Listopada 2012 Maestro Napisano 24 Listopada 2012 co przemawia za kontynuowaniem,utrzymaniem relacji z x as denarów, 8 kielichow(ciagle na neta mi wychodzi),6 buław Relacja sama w sobie jest wartościowa,daje Ci sporo skrajnych emocji, co paradoksalnie podoba Ci się, bo się przy nim nie nudzisz co przeciw? rycerz pucharów, wisielec, rydwan to, że on taki rozmemłany, ciepły, wrażliwy, ale nie do końca wie, czego chce, działa zrywami, raz jest, raz znika czy jemu zalezy na relacji? 4 denary,umiarkowanie,siła on nie chce jej utracić, ta relacja potrafi dac mu ukojenie i pewność siebie jakie będzie jego zachowanie w przeciągu miesiąca wobec mnie? pustelnik,10 mieczy,słonko najpierw się oddali, ale potem zupełnie nieoczekiwanie zaświeci Ci się wiadomośc od niego na gg;) Cytuj
alathea Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 co przemawia za kontynuowaniem,utrzymaniem relacji z x as denarów, 8 kielichow(ciagle na neta mi wychodzi),6 buław jest to pozytywna relacja, ale Tobie czegos w niej brakuje - i to jest troche dotkliwe co przeciw? rycerz pucharów, wisielec, rydwan pan zaczal juz jakas relacje, moze bedzie w niej mial jakis zastoj, ale potem ona ruszy z kopyta czy jemu zalezy a relacji? 4 denary,umiarkowanie,siła troche sie na relacje z Toba zamyka, chce ja nieco zawezic, dookreslic - co jest w iej dopuszczalne, a co nie i tak chce to utrzymac jakie będzie jego zachowaniwe w przeciągu miesiąca wobec mnie? pustelnik,10 mieczy,słonko odsunie sie od Ciebie, moze nawet na jakis czas zerwac kontakt - zeby uzyskac te 4 monety, dac Ci troche odczuc, ze nie chce bardzo mocno w to wchodzic albo inaczej niz Ty oczekujesz, to ma byc taki zimny prysznic, zeby relacje ustawic po swojemu potem sie odezwie i bedzie mily to moze traficz w czas jak w drugiej relacji bedzie Wisielec Cytuj
bridaa Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 relacja rwana, jest - nie ma i nie zanosi sie na to by cos sie w tej kwestii zmieniło Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Lubisz te momenty, gdy sie godzicie i jednak czujesz, ze to to, ze ta znajomosc jest fajowa. Wtedy (na chwile) wszelkie watpliwosci znikaja. Zapominasz o nich. Az do nastepnego razu. Dlatego Wasza relacja to z jednej strony milo i szansa na fajna znajomosc, z drugiej szarpanie sie, rozstania i powroty, przynajmniej Ty tak czujesz. Natomiast powroty sa spektakularne, piekne i radosne. I to Ciebie trzyma przy tej znajomosci. Przeciw to jest to, ze pan duzo i pieknie umie gadac, ale na gadaniu sie u niego konczy. Jakby trzeba bylo pokazac, ze zalezy mu na tej znajomosci to pan fantasta juz zamiera w bezruchu. A Ty chcesz dzialania i zeby pan sie wykazal. Pokaz chlopie, ze Ci na tej znajomosci zalezy... a nie, ze to calkiem normalne i nie ma tu o czym gadac. Za bardzo sie wtedy w roznych kierunkach w oczekiwaniach rozjezdzacie. Czy mu zalezy? On to postrzega jako juz norme. Takze dla niego nie musi zalezec. On uwaza, ze ta relacja i tak trwa i tyle. I nawet jak sie nie odzywasz to masz pewno focha a on wie swoje, bo i tak sie odezwiesz, bo nie wytrzymasz, bo jest ok miedzy Wami. Ze czasem trzeba przeczekac Twoje fazy. On pan kompromisow. Ty taka fochasta, ktora w koncu nie wytrzymie i spusci z Tonu. Przyciagasz go do siebie. Uwaza Wasza znajomosc za stabilna. Jak bedzie do konca m-ca? Nie wytrzymie i sie odezwie. Na razie eremici i sie nie odzywa, ale w koncu w 10 Mieczach trachnie, ciachnie i w Sloneczku usmiechnie sie do Ciebie i sie pogodzicie. Na Waszym pochmurnym niebie zajasnieje sloneczko zgody. Cytuj
Gość sheina Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 (edytowane) wiecie, my sie odzywamy tylko tak jak to piszecie wlasnie jes n ema .a ja nei wiem czy calkiem to zerwac czy nie ..mowiec,ze mu zalezy...ja ni wiem.. a ja lubię albo rybka,albo pipka. Edytowane 24 Listopada 2012 przez sheina Cytuj
alathea Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 "za" w pods. Smierc (13=4= Cesarz takze...) "przeciw" - Glupiec (22=4 Cesarz) chyba pan ma tu moc decyzyjna n/t ksztaltu tego zwiazku, lub jego "byc czy nie byc" Cytuj
Gość sheina Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 to tylko znajomosc hetero -gej ale duzo miaa roznych uniesienie i zalamek ;/ dlatego ja nei wiem czy tociachnsc czy co..onma latwosc odcinania. a kiedy pytalam czy bys ie sam z siebie odezwla powiedzial,ze wiele razy jzu mia to zrobic, a wkartach wychodzilo,ze sie odezwie i tak aktycznie- poza tym usunal mnei z face a i tak na niegozagladal,wiedzialm to z kart, potem to przyznal. a mnei takei akcje wykanczaja podczas gdy on jest wyluzowany.pytam go wiec.,skot masz atwosc odcinania t co spowodwaloby,zebys sie do mnei odezwal?-sumienie. no to soie mysle, moze to wszystko to skorupa. moze on czuje,ale myse,ze sie nei przyzna,ze nawte głeboko. Cytuj
alathea Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 jak bedzie chcial, to moze odnowi kontakt - on generalnie jest zajety soba (Cesarz) Slonko mowi, ze sie odezwie a moze byc kims zaabsorbowany (ryc. puch.) za bardzo sie tym przejmujesz Cytuj
Gość sheina Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 tak ja k mowilam ja emocjonalnei podchodze,za bardzo,ale taka juz jstem on jes zajety facetami ale tu nawte neic hodzi o to ja pytam o nasza relacje:P a oni se moga co im sie chce. Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Tzn. mi z tych kart tu wynika, ze on Wasza znajomosc postrzega jako stabilna... i tak naprawde to Ty sie tu bardziej przejmujesz niz on. On nie jest taki co akcje robi itd... mamela troche taki jest. I naprawde musi sie cos w swiecie wydarzyc, zeby on sie do akcji jakiejs zmobilizowal. On lubi tak, zeby nie za wiele trzeba bylo sie ruszac, robic. Dobrze jest jak jest... i mysli, ze Ty tez zadowolona. Nie bierze pod uwage tego, zeby bylo inaczej. Zdziwilby sie chyba ogromnie, gdyby to do niego nagle dotarlo. Cytuj
Gość sheina Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 o matko co ja się jzu z nim na ten temat nagadalam... latego NIE WIEM Cytuj
Gość sheina Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 jakie będzie jego zachowaniwe w przeciągu miesiąca wobec mnie? pustelnik,10 mieczy,słonko odsunie sie od Ciebie, moze nawet na jakis czas zerwac kontakt - zeby uzyskac te 4 monety, dac Ci troche odczuc, ze nie chce bardzo mocno w to wchodzic albo inaczej niz Ty oczekujesz, to ma byc taki zimny prysznic, zeby relacje ustawic po swojemu potem sie odezwie i bedzie mily to moze traficz w czas jak w drugiej relacji bedzie Wisielec on sobei moze chciec,ale ja mam pazury i robie sie wredna jak przegina. i mu roche dopeirdzielam ,wiec to nei ejst zupelnie tak,ze ja siedze az ksieciu decyzje podejmie. bo ja mu pwoiedzialam jzu ze sie jak krolweic z zachowuej i miezy innymi na to mi nei idpisal a potem ...on tonzwala,ze ja go na droge milosci sprowadzam, - a jano nie wiem bo moj ms pomiesiacu byl jednym wielkim kolejnym wyrzutem,aby z siebie sciaanc balast. on to odebral jako atak i w sumei rpawidlowo,ale nei liczylam,ze sie odezwie mowie-moze zlac, wazne,ze powiem c o mysle, odezwal sie,ze ococ mi chodzi skoro ja nei chc etej relacji( bo ja si eodecielam i uciekalam mowiac,ze nei napisze i wiecje nie odbiore tel.) i najgorsze,ze ja napisalam, zle apoko caly czas mu trochedowalam wlasne za to, inaczej,ale on to czuje PP:P:P:P i ciagle mowi,zebym mu jzu dala zyc i nei marudzila. a ja se musze pogadac i tyle. bo potrzbuej czasu i to tez mu napisalam,ze to nei ebdzi etak,ze sobei pare slowek rzuci i jza juz skacze z radosci. bo mam do niego zal. amen. jedno co dobre to,ze keidy bylam toalnei wyczerpana podlugich rozmowach wyjasniajach od razu kolejnego dnia iw poprzedniego w trajckcie pytala jak tam. wow.;P Cytuj
alathea Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 tak ja k mowilam ja emocjonalnei podchodze,za bardzo,ale taka juz jstem on jes zajety facetami ale tu nawte neic hodzi o to ja pytam o nasza relacje:P a oni se moga co im sie chce. ale on moze byc zwyczajnie nimi zajety i nie miec czasu dla Ciebie (chwilowo) - relacja to relacja, niewazne czy z facetem czy kobietka jak bywasz zauroczona, zakochana - to chyba tez masz mniej czasu dla znajomych? sheina, edytuj troszke swoj ostatni post - nie moge rozczytac <plisss> dam Ci kfiatka na zachetem Cytuj
Gość sheina Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 zapytalam poco utrzymuje te relacje? 8 denarów, umairkowanie, 7 mieczy wie,ze wymaga pracy, wkladu obojga, ale daje to jakas stabilnosc,umiar to taki 'aniol' ale ta 7.........;/ jak zareaguje jak mu powiem,ze to koniec? 8 pcharór, sprawiedliwośc, królowa mieczy no moze cos jeszcze bedzie chcial ugrac ,ale moze chociaz troche mu przykro bedzie ;] co o mi chce pokazac? 9 denarow, 9 bulaw wisielec onwrozy i 9 to takei trwanie przy swoim :Pjak mi mowil... ale 9...? kim dla niego jestem,jak mjei traktuje( czesto mowi,ze jak siostre) 10 kielichow, as meiczy, krolowa pucharow noo wiadomoo rozmmlanakasia z kora mzna poanalizowac, ale cieplo.. gdzie te karty takie piekne.......ktore byly kiedys.. Cytuj
Gość sheina Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 ale on moze byc zwyczajnie nimi zajety i nie miec czasu dla Ciebie (chwilowo) - relacja to relacja, niewazne czy z facetem czy kobietkajak bywasz zauroczona, zakochana - to chyba tez masz mniej czasu dla znajomych? sheina, edytuj troszke swoj ostatni post - nie moge rozczytac <plisss> dam Ci kfiatka na zachetem bagh, przeciez ja to rozumiem ale on wie o co ja sie zloszcze- ZWe przeyrwa rozmwoe i nei mowi,ze odchodzi np. logiczne,ze facet kobieta sa najwazniejsi,ale to nei jest plytka relacja, a takei akcje ją niszczą. a moze tylkowg mnei neiejst plytka. Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 bagh, przeciez ja to rozumiem ale on wie o co ja sie zloszcze- ZWe przeyrwa rozmwoe i nei mowi,ze odchodzi np. logiczne,ze facet kobieta sa najwazniejsi,ale to nei jest plytka relacja, a takei akcje ją niszczą. a moze tylkowg mnei neiejst plytka. No tez mam jednego takiego znajomego. Umiera w trakcie rozmowy... czy tez mdleje... w kazdym razie sie zawiesza... nie wiadomo... odszedl, umarl, zemdlal czy olal... Jedyny w swoim rodzaju. Na cala masze znajomych, takiego mam jedynego... Ze szlag trafiac moze... to potwierdzam. Cytuj
alathea Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 p oco utrzymuje te relacje? 8 denarów, umiarkowanie, 7 mieczy ona daje mu jakie takie poczucie realnosci, pomoc w odnajdywaniu siebie w roznych zakretach zycia ale jakichs zachwytow tu nie widze - dosyc stonowane karty jak zareaguje jak mu powiem,ze to koniec? 8 pucharów, sprawiedliwosc, królowa mieczy troche mu bedzie zal, ale pogodzi sie z tym co o mi chce pokazac? 9 denarow, 9 bulaw wisielec ze generalnie to nie potrzebuje pomocy, sam sobie swietnie radzi -ale przez wzglad na to, co Was wczesniej laczylo - nie konczy tej relacji zostawia ja w takim niebycie, z ktorego mozna ja w kazdej chwili wyciagnac kim dla niego jestem,jak mjei traktuje( czesto mowi,ze jak siostre) 10 kielichow, as mieczy, krolowa pucharow ma sympatyczny, cieply kontakt z Toba - ale Ty jestes bardzo emocjonalna i to mu chyba nieco przeszkadza Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 (edytowane) 8 denarów, umairkowanie, 7 mieczy Ja to widze, czuje tak, ze on widzi to w ten sposob, ze w tej znajomosci, kazde ma swoje cele i darzy do nich, osiaga zadowolenie i spelnienie, harmonie, jednoczesnie pozostawiajac co nieco dla siebie. Tzn. on uwaza, ze ta znajomosc pozwala Wam obojgu na zrealizowanie sie, znalezienie kompromisow na Wasze rozne charaktery, ale jednoczesnie pozwala Wam na odmiennosc i zachowanie tego, co intymne dla samych siebie. Wie, ze Ty bez pytania nie wejdziesz tam, gdzie nie powinnas i on tez moze co nieco zachowac dla siebie. 8 pucharów, sprawiedliwosc, królowa mieczy Tu poczuje sie bardzo zle. Stwierdzi, ze z Ciebie zimna baba, ze nie kierujesz sie absolutnie uczuciami tylko zrobilas tak, zeby dla Ciebie bylo dobrze. Podsum z Banzhafa to XVI Wieza i VII Rydwan. Postepujac w ten sposob cos bys zburzyla ewidentnie i pozostaloby tylko isc juz w inny kierunek. 9 denarow, 9 bulaw wisielec Co pokazuje. Ze jest otwarty na Ciebie, ze jest fajnym towarzystwem i ze lubi z Toba rozmawiac, ale czasem ma po prostu potrzebe wycofania sie i nie widzi innej mozliwosci. Po prostu lubi pobyc sam ze soba. Nawet czasem czuje sie wrecz zmuszony. 10 kielichow, as mieczy, krolowa pucharow Kim dla niego jestes? Kobieta, ktora co jakis czas potrzasa nim i wybudza z tego jego snu (10 Kielichow to wybudzenie sie ze snu spiacej krolewny), As Mieczy to jasnosc, klarownosc, nagly impusl... ze strony czulej mimo wszystko Krolowej Kielichow. Czasem on sie zapomina i w tym Wisielcu pograza w sobie. A Ty go ochrzanisz i wg niego jednak lagodnie go ruszysz z miejsca. Zeby nie zasnal calkiem w tej stagnacji. Edytowane 24 Listopada 2012 przez SacralNirvana Cytuj
Gość sheina Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 dzieki sliczne dziecwzyny... niezadowalająco zle ale calkeimz rezygnowac mi szkoda... wiec o co tu chodzi.. a jeszcze ta karma..a a ja wiem,ze jak ja odede doto on wroci, chocby za 2 tygodnie, 2 miesiace..a jak on to i on wroci. Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 A sprawdzalas, co jest tam u Was do odpracowania? Robil ktos Wam wyliczenia numero? To duzo mowi potem o tym, co tam za karma jest do odklepania. Cytuj
Gość sheina Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 nie wiem nie robiłam... zadam sobei pytanie na trzy karty moze .. co na mi dac ta relacja? pustelnik, umiarkowanie, 9 pucharów jakis spokoj ?! ta jasne chyba jego brak przyjazne uczucia, ,zadowolnenie Co jemu? mag, wisielec, 6 pucharów emmm.... masakra.. to co wyzej.. co mamy wspolnie odpracowac z T w tym wcieleniu? siła, 9 buław, królowa kielichów bla bla zbey się ogarniać ze swoego rozmemłania!-->ja wspolnie---> diabeł,rycerz denarów, 9 mieczy o nie. Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 To znaczy Tobie ta relacja pozwala siegnac wglab siebie, dotrzec do zakamarkow swojej duszy, moze do tych miejsc, ktore ukrywasz sama przed soba i je wszystkie razem ze soba zintegrowac, polaczyc w jedna zadowalajaca Ciebie calosc. I w efekcie tego otworzyc sie na otaczajacy Cie swiat, w tym na niego. To jest tak, ze otwierasz sie najpierw na jedna osobe, potem na druga i nagle widzisz, ze jestes osoba otwarta, spontaniczna, nie masz zahamowac, dzielisz sie soba i korzystasz z tego od innych. W tych 9 Kielichach masz sie nauczyc cieszyc zarowno, gdy on sie odzywa, ale i gdy milczy, takze zarowno majac jego (czy czyjekolwiek towarzystwo), jak i bedac calakiem "sama". U niego to tak, jakby mial nauczyc sie umiejetnie wykorzystywac te swoje niekontrolowane do konca stany zawieszenia w celu wyciagania wnioskow na przyszlosc i aktywnego ksztaltowania swojego zycia. Takze dopuszczac u siebie czas stagnacji, aby potem siegac po to, co tam wykopal u siebie w tym czasie samotnosci i wykorzystywac to umiejetnie i aktywnie w zyciu codziennym. Przede wszystkim te cala wole dzialania, te energie, ktora Was (Ciebie) rozpiera, a ktora momentami jest zblokowania, przeobrazac w cos, co bedzie nioslo Wam obojgu cieplo i poczucie bycia na wlasciwym miejscu. Krolowa Kielichow nie jest rozmemlana, ale jest na pewno delikatniejsza niz sugerowalaby to na poczatku Sila. Mysle, ze tu jest to, co bylo w poprzednim rozkladzie. Ty swoja osoba wnosisz energie, zaangazowanie i takie walniecie przez leb a mimo wszystko jestes dla niego Krolowa Kielichow. On nadal postrzega Cie jako kobiete wrazliwa, pelna uczuc, emocji, ktora dziala, bo czuje,bo jej ciezko. On soba wnosi takie odciecie sie, co Ciebie z kolei wlasnie do dzalania mobilizuje. Co jeszcze wspolnie. Porzadne przyciaganie jest. Ciagnie pana do Ciebie, Ciebie do pana i oboje o tym dobrze wiecie. A jednak nad znajomoscia trzeba odpowiednio pracowac. W tych 9 Mieczach widac wiele zmartwien, bo jestescie tacy rozni. Inaczej myslicie, inaczej czujecie. To nielatwa znajomosc. Podsum HB to VI Kochankowie. Tu nie na rozum te znajomosc trzeba a sercem sie kierowac. Bo tu rozum Wam nie pomoze. Cytuj
Gość sheina Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 sliczn dzieki oboje mamy serce,ale on bardzoeij rozumowo podchodzi - dla publicznosci ale w srodku jest cos czego nei chce pokazać wg mnei - do konca zeby sobei zachowac taka sciane ochronna..al moze ja si emyle..sam potwierdzil> obje wiemy,ze czuje mocno co zaprzecza temu ..wyzej ...a ja co mam ograniczona cierpliwosc! potrafi zaplakac o czyms to swiadczy. mowie do niego, a skoro ni odczuwasz roznicy po ocięciu to po kija , za man by nei plakal, a on mowi,ze my nie jestesmy w zwiazu i nie bedziemy nawet w jego namiastce .;p Cytuj
Gość sheina Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 * przez co chyba na to patrzy bardziej wyrozumiale? Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 W pierwszym rozkladzie... bylo 7 Mieczy... pisalam, ze on ceni sobie to, ze moze co nieco zachowac dla siebie. Mozliwe, ze bedzie to ta jego uczuciowosc lub wrazliwosc. Nie chcialby moze, zebys go odebrala, ze rozmemlany. A to, ze ma momenty, gdy okazuje, wg niego, slabosc wobec Ciebie, np. placzac, mozliwe, ze sie tego wstydzi, dlatego nadrabia to pozniej takimi tekstami, jak wyzej. Ogolnie faceci czesto tak maja. Ten jest mieczowy... a mieczowy "chetnie" odcina sie od emocji, co nie znaczy, ze ich nie odczuwa. Cos ciagnie go jednak do Ciebie i obojetnie, co mowi... wazne, co widac... Ale doskonale rozumiem, ze mozesz tracic cierpliwosc. Ja jednak, gdyby mi zalezalo na znajomosci... zostawilabym tak, jak jest. Szczegolnie, ze tu nie chodzi o bycie razem a o przyjazn. A jezeli to przyjaciel... to bedzie nim czy milczy czy sie odzywa. Cytuj
Gość sheina Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 ja tego nei nazwyam, a placze nie przy mnie,ale mowi mi- przy czym plakal... aaaa ja nei wiem on mi ostatnio czesciej w mieczowym krolu wychodzi ale czesto kiedys w pucharowym i to sa te skrajnosci jego chyba..ale ja tez mieczowa i kielichowa.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi