kicia10 Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Dlaczego facet z przeszlosci mnie neka dreczy? ma zal, chce mi zniszczyc zycie , chora milosc...chce mnie zastraszyc. Prosze o Wasze interpretacje. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Listopada 2012 Maestro Napisano 24 Listopada 2012 On jest jakis głęboko nieszczęsliwy, może ma depresję, jest rozchwiany emocjonalnie, chciałby chyba się nieco ogrzać przy Tobie.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 A jaka sytuacja jest obecnie między Panem i Panią? Cytuj
bridaa Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 bo ciągle o Tobie mysli i jest o Ciebie zazdrosny może zraniłas jeo ego albo ktos inny koło Ciebie jest Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 No jw. Bidaa dobrze tu ujela. Facet po prostu jest o Ciebie zazdrosny (7 Bulaw) i ego nie daje mu spokoju (9 Mieczy). Nie potrafi sobie Ciebie odpuscic. Krol Kielichow, jezeli negatywnie wibruje to nie jest wtedy wsparciem a kims skoncentrowanym na sobie. To, co moglby dac innym, rzada dla siebie. Mozliwe tez, ze jest o jakiegos konkretnego (badz wyimaginowanego, ktory lada chwila moze sie pojawic wg niego) faceta zazdrosny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi