agaMAJ Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Jak chciałby by wyglądała nasza znajomość? Diabeł Rycerz Mieczy As buław Czuje się spętany sytuacją, chciałby szybko rozwiązać problem i rozpocząć coś nowego. Co będzie robił by to osiągnąć? 3 miecze 8 pucharów 8 denarów Odetnie się zupełnie od tego co było, sięgnie po zupełnie nowe sposoby i zacznie relacje budować od podstaw. pytanie dotyczyło nasze relacji, więc w wersji optymistycznej, chce budować od podstaw naszą relację, w wersji pesymistycznej, pójdzie budować gdzie indziej. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Rycerz mieczy pedzi na koniu, przed siebie i wydaje mi sie ze on wlasnie popedzi gdzies daleko hen... I ta 3 mieczy, jakby popedzil wlasnie do innej kobiety.. Mozliwe ze zle intepretuje, ale wydaje mi sie, ze pisany jest Ci ktos inny... 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Listopada 2012 Autor Napisano 24 Listopada 2012 Rycerz mieczy pedzi na koniu, przed siebie i wydaje mi sie ze on wlasnie popedzi gdzies daleko hen... I ta 3 mieczy, jakby popedzil wlasnie do innej kobiety.. Mozliwe ze zle intepretuje, ale wydaje mi sie, ze pisany jest Ci ktos inny... a bardzo możliwe,że on już obrał inny kierunek Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Listopada 2012 Autor Napisano 24 Listopada 2012 Jak chciałby by wyglądała nasza znajomość?Diabeł Rycerz Mieczy As buław Czuje się spętany sytuacją, chciałby szybko rozwiązać problem i rozpocząć coś nowego. ale z drugiej strony, Diabeł to uzależnienie, może być tak uzależniony ode mnie, że będzie szedł po trupach, żeby tylko mnie dopaść ;D As buław to też seks, a Rycerz Mieczy nie przebiera w środkach, że osiągnąć to, czego chce. Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Jak chciałby by wyglądała nasza znajomość? Diabeł Rycerz Mieczy As buław - mi się to kojarzy z chęcią dominacji w związku i uzależnienia drugiej osoby od siebie... Co będzie robił by to osiągnąć? 3 miecze 8 pucharów 8 denarów - dla mnie to są karty na rozstanie, takie gwałtowne... Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Listopada 2012 Autor Napisano 24 Listopada 2012 Jak chciałby by wyglądała nasza znajomość?Diabeł Rycerz Mieczy As buław - mi się to kojarzy z chęcią dominacji w związku i uzależnienia drugiej osoby od siebie... Co będzie robił by to osiągnąć? 3 miecze 8 pucharów 8 denarów - dla mnie to są karty na rozstanie, takie gwałtowne... bo te 3 miecze to taka Wieża, zniszczyć wszystko, wypalić do cna... ale skoro tym chce mnie zdominować, znaczy, że to taka totalna zmiana reguł Cytuj
sukkub Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 w Diable uzależnienie ale kajdany są luźno spięte więc może je zerwać w każdej chwili i jak rycerz mieczy popędzić w siną dal by w asie buław zacząć działać, w 8 pucharach może być odejście od Ciebie a w 3 mieczach inna kobieta z którą zacznie budować nową relację. ale tak jakoś jak patrzę na te karty diabeł rycerz mieczy as buław to mi tu jakieś uzależnienie o podłozu bardziej seksualnym sie pokazuje takie pożądanie chemia...ale uczuć nie widzę 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Listopada 2012 Autor Napisano 24 Listopada 2012 w tym diable rycerzu i asie to chyba wyszły moje intencje co do pana Y ;( heh nie żebym była zboczona czy bez uczuć wyższych ale... Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Rycerz i Diabeł tutaj seksualnością nie pachnie...a jeśli to bardzo powierzchowną...bez uczuć...ale Diabeł to nie tylko pociąg seksualny...Diabeł to również silne emocje jakie ktoś może w nas wzbudzać i to nie koniecznie dobre.. i tu widziałabym to prędzej.. Cytuj
Selenit666 Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Aga nie wiem kim dla siebie jesteście ale on jakby miał na Ciebie alergię (przepraszam, że tak ostro) ale te karty pełne nerwów sa. najlepiej nie chciałby zeby nic nie było ( 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Listopada 2012 Autor Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) Aga nie wiem kim dla siebie jesteście ale on jakby miał na Ciebie alergię (przepraszam, że tak ostro) ale te karty pełne nerwów sa. najlepiej nie chciałby zeby nic nie było ( dużo emocji w każdym razie Edytowane 17 Grudnia 2012 przez agaMAJ Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) Jak chcialby, aby wygladala znajomosc? Mi sie kojarzy to tak, jakby uwazal, ze w tej chwili to nie on ma decydujacy glos i jest przez cos/kogos definitywnie ograniczany. Dlatego miota sie w tym Rycku Mieczy. A chcialby, zeby Wasza relacja ruszyla do przodu. Podsum (HB) to XVI Wieza i VII Rydwan. Zburzyc istniejace ograniczenia i zaczac konkretnie dzialac. Co bedzie robil? Bedzie staral sie odcinac od wszystkiego, co mu niemile. Czyzby od Ciebie? On widzi te relacje na ten moment jako taka, ktora go ogranicza (XV Diabel) i nie daje mu mozliwosci tak postepowac, jakby mu to bylo mile. Ale... w 8 Kielichach widac, ze nie uda mu sie definitywnie odciac. 8 Kielichow to sa wprawdzie rozstania, ale i powroty. I tak w kolko macieju. W koncu na czym sie skupi to powolne i mozolne budowanie relacji, pokonywanie przeszkod, zblizanie sie kroczek po kroczku do upragnionego celu. Podsum (HB) to XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag. Spogladac na relacje z dystansem, na luzie, bez zbednych oczekiwan i wyobrazen, ale i obserwowac bacznie, co sie dzieje i w dogodnym momencie wkraczac do akcji wykorzystujac spryt i potencjal, jaki daje Ci Mag, aby ksztaltowac przeznaczenie (Kolo). Edit: widze, ze wypada czytac komentarze dalej. Myslalam, ze laczy Was jakas znajomosc blizsza. A tu w zasadzie nic nie ma? Edytowane 25 Listopada 2012 przez SacralNirvana 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Listopada 2012 Autor Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) no ok, to jest jeden i ten sam, facet w którym się zadużyłam, i czuje się jak idiotka stawiając na niego karty. Kurczę, już po raz ostatni stawiałam na niego karty. Zachowuje się jak jakaś nastolatka... ehh. Na razie to on się odciął, ode mnie. Ale czuje przez skórę, że to nie koniec. Więc te powroty i rozstania są jak najbardziej możliwe. Zresztą nie pierwszy raz się pokazują. No oczywiście może być tak, jak dziewczyny pisały wyżej, że facet ma alergie na mnie... W każdym razie, ostatnio coś się ruszyło. Więc teraz ograniczę się do robienia weryfikacji pod wcześniejszymi postami. Edytowane 25 Listopada 2012 przez agaMAJ Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 Weryfikacja : moje zachowanie sprawiło, że nie czuł się w tej relacji dobrze. Więc w tych 3 mieczach odciął się od przeszłości, wyczyścił,a teraz hmm... budowanie relacji przyjacielskiej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi