Arshi Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Mialem bardzo dziwny sen, i to dziwne bo od dluzszego czasu nie snilem chyba pierwszy raz do kilku tygodni. A wracajac do snu to tresc byla taka: siedzie u siebie w pokoju na poddaszu siostra wola mnie bo znajoma przyszla do mnie a ja bardzo nie chetnie i po dluzszej chwili zszedlem. W pokoju siedziala TA z ktora juz nie utrzymuje kontkatu, byla tam tez jej siostra z dzieckiem [podobno dziecko oznacza jakies problemy] ale z wygladu wygladalo na inne ale wiedzialem ze to jest jej siostry dziecko te ktore posiada aktualnie... Z TAMTA poszedlem na dwor sie przjesc nic nie rozmawialismy zbytnio jak juz to chlodna rozmowe prowadzilismy. Wlascwie to ona ja ciagnela, a ja tak odpowiadlem bo odpowiadalem tak od niechcenia... Bardziej z przymusu Poszlismy zaobaczyc jak z jej rodziny buduja plot z moim wuje czy kims z rodziny. Bardzo slabo to im szlo pomoglem im ustawic prosto sznurek w zdluz ktorego mieli stawiac plot. I pozniej wszyscy sie rozjechali do domu i koniec snu. S-sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu 8mieczy - ze tkwie ciagle w bez ruchu i to co jest to wynik tego ze nie dostrzegam rozwiazania sytuacji albo nie chce widziec? 1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? krolowa bulaw-kaplan-gwiazda=kaplanka - raczej tak jak to widzicie? 2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? krolowa denarow-2denary-kaplanka-slonce=rydwan - chyba tak i to TA zamierza tego dokona czy rozwaza ale nikomu nie zdradza szczegolow? 3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? 6kielichow-diabel-9mieczy = ksiezyc ze to czesc przeszlosci ktora oddzialowuje? 4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? giermek bulaw-wisielec-3kielichy=rydwan - ze to zapowiedz, tego ze za pewnien czas czeka mnie spotkanie z TA? ;/ 5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? 9bulaw-5mieczy-glupiec=umiar - nie wiem co chce... 6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? rydwan-krolowa mieczy-sprawiedliwosc=mag - ?? 7-przed czym ostrzega sen? mag-as mieczy-8denarow=sad - przed unikaniem tej rozmowy 8-do czego zachęca sen? sad-4denary-krol kielichow=mag do ozywienia relacja z TAMTA? Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? krolowa bulaw-kaplan-gwiazda=kaplanka - wiesz... czasami jest tak, że ludzie są ze sobą bardzo mocno związani i przywołują się nawzajem energetycznie... myślę, że właśnie tak jest i tutaj... bardzo mocna energia kobieca... 2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? krolowa denarow-2denary-kaplanka-slonce=rydwan - dla mnie to są karty, które mówią o otwarciu się, jest denarowa skupiona na dobrach materialnych, chwila wahania, ale jest też kapłanka i słońce, więc jak dla mnie to jakiś kontakt większy z jej strony, może jakieś głębszych przemyśleń dokonała... 3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? 6kielichow-diabel-9mieczy = księżyc na pewno jest to bolesna przeszłość, ale też ja osobiście potraktowałabym księżyc jako formę ostrzeżenia, bo księżyc to ułuda i iluzja... 4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? giermek bulaw-wisielec-3kielichy=rydwan - tak, myślę, że może być spotkanie.... ale chyba z twojej inicjatywy... 5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? 9bulaw-5mieczy-glupiec=umiar - żebyś był ostrożny i dawał się zwieźć, żebyś szukał równowagi i nie ulegał... 6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? rydwan-krolowa mieczy-sprawiedliwosc=mag - że nie można kierować się emocjami, tylko posłuchać intelektu i sprawiedliwie rozsadzić za i przeciw... 7-przed czym ostrzega sen? mag-as mieczy-8denarow=sad - moim zdaniem te karty nawołują do przekształcenia samego siebie... 8-do czego zachęca sen? sad-4denary-krol kielichow=mag - a dla mnie nie do ożywienia, tylko spojrzenia w głąb siebie w swoje emocje, osądzenie tych emocji, bo to tak jakby były gdzieś głęboko ukryte, i trzeba te emocje dosłownie wywalić..... tak poza kartami: to kompletnie nie wiem o co chodzi w Waszej relacji, ale ja mam wrażenie, że nie wszystko jej powiedziałeś... trzymanie w sobie nie oczyszcza ani Ciebie, ani jej... czasami, żeby dać tego kroka na przód, to po prostu trzeba komuś dać po pysku... Cytuj
Arshi Napisano 25 Listopada 2012 Autor Napisano 25 Listopada 2012 Haha dobre Ale zawsze czlowiek po czasie mysli ze jednak mogl powiedziec wiecej i inaczej Cytuj
alathea Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 no tak, mogles rzucic sie na glebe i calowac ziemie, po ktorej stapa Cytuj
Arshi Napisano 25 Listopada 2012 Autor Napisano 25 Listopada 2012 no tak, mogles rzucic sie na glebe i calowac ziemie, po ktorej stapa Haha mam swoja godnosc I moje ego na to nie pozwala Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 (edytowane) 1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? krolowa bulaw-kaplan-gwiazda=kaplanka -tego nie wiem 2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? krolowa denarow-2denary-kaplanka-slonce=rydwan - cos sie podzieje- za sprawą kobiety 3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? 6kielichow-diabel-9mieczy = ksiezyc sen zwiazany z wydarzeniami z przeszłości- nizbyt miłymi, które do tej pory nie sa jasne dlaczego tak a nie inaczej...... 4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? giermek bulaw-wisielec-3kielichy=rydwan - eee... powiedziałabym, że pokazuje wasze rozejscie, twoj swiat wywalony do gory nogami po informacji i proba odreagowania wszystkiego w zabawie/ nowych znajomosciach (3 kielichy)......... 5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? 9bulaw-5mieczy-glupiec=umiar -żeby do wszystkiego podejśćz rozwagą, a to że cię ktoś rani czy tez "wycina ci serce" to koniec ale równiez początek.......... 6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? rydwan-krolowa mieczy-sprawiedliwosc=mag -wasze drogi sie rozeszły po to bys mógł spokojnie otworzyc sie na nowe znajomosci.......- jednym słowem czas przestac mysleć o TAMTEJ i zająć sie INNYMI wiem, że to nie jest łatwe, ale najwidoczniej to nie była ta pora- nie ten czas 7-przed czym ostrzega sen? mag-as mieczy-8denarow=sad - przed ciagłym rozpamietywaniem sądzę- czas zamknąć ten etap (as mieczy + 8 denarow- to taka ciagla meka -myślówa) 8-do czego zachęca sen? sad-4denary-krol kielichow=mag Arshi- mag to otwarcie sie na nowe- nowe działania a sad na poczatku jak dla mnie to rozliczenie sie z przeszłością (hehhe brakowało mi tego słowa ... ), 4 denary + krol kielichow-skupienie na sobie, a Mag- juz pisałam Edytowane 26 Listopada 2012 przez gość5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi