Skocz do zawartości

SEN-pierwszy od bardzo dawna

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mialem bardzo dziwny sen, i to dziwne bo od dluzszego czasu nie snilem chyba pierwszy raz do kilku tygodni. A wracajac do snu to tresc byla taka: siedzie u siebie w pokoju na poddaszu siostra wola mnie bo znajoma przyszla do mnie a ja bardzo nie chetnie i po dluzszej chwili zszedlem. W pokoju siedziala TA z ktora juz nie utrzymuje kontkatu, byla tam tez jej siostra z dzieckiem [podobno dziecko oznacza jakies problemy] ale z wygladu wygladalo na inne ale wiedzialem ze to jest jej siostry dziecko te ktore posiada aktualnie... Z TAMTA poszedlem na dwor sie przjesc nic nie rozmawialismy zbytnio jak juz to chlodna rozmowe prowadzilismy. Wlascwie to ona ja ciagnela, a ja tak odpowiadlem bo odpowiadalem tak od niechcenia... Bardziej z przymusu Poszlismy zaobaczyc jak z jej rodziny buduja plot z moim wuje czy kims z rodziny. Bardzo slabo to im szlo pomoglem im ustawic prosto sznurek w zdluz ktorego mieli stawiac plot. I pozniej wszyscy sie rozjechali do domu i koniec snu.

S-sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu 8mieczy - ze tkwie ciagle w bez ruchu i to co jest to wynik tego ze nie dostrzegam rozwiazania sytuacji albo nie chce widziec?

1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce?

krolowa bulaw-kaplan-gwiazda=kaplanka - raczej tak jak to widzicie?

2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć?

krolowa denarow-2denary-kaplanka-slonce=rydwan - chyba tak i to TA zamierza tego dokona czy rozwaza ale nikomu nie zdradza szczegolow?

3 -jak należy rozumieć symbolikę snu?

6kielichow-diabel-9mieczy = ksiezyc ze to czesc przeszlosci ktora oddzialowuje?

4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego?

giermek bulaw-wisielec-3kielichy=rydwan - ze to zapowiedz, tego ze za pewnien czas czeka mnie spotkanie z TA? ;/

5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość?

9bulaw-5mieczy-glupiec=umiar - nie wiem co chce...

6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość?

rydwan-krolowa mieczy-sprawiedliwosc=mag - ??

7-przed czym ostrzega sen?

mag-as mieczy-8denarow=sad - przed unikaniem tej rozmowy

8-do czego zachęca sen?

sad-4denary-krol kielichow=mag do ozywienia relacja z TAMTA?

Napisano

krolowa bulaw-kaplan-gwiazda=kaplanka - wiesz... czasami jest tak, że ludzie są ze sobą bardzo mocno związani i przywołują się nawzajem energetycznie... myślę, że właśnie tak jest i tutaj... bardzo mocna energia kobieca...

krolowa denarow-2denary-kaplanka-slonce=rydwan - dla mnie to są karty, które mówią o otwarciu się, jest denarowa skupiona na dobrach materialnych, chwila wahania, ale jest też kapłanka i słońce, więc jak dla mnie to jakiś kontakt większy z jej strony, może jakieś głębszych przemyśleń dokonała...

6kielichow-diabel-9mieczy = księżyc na pewno jest to bolesna przeszłość, ale też ja osobiście potraktowałabym księżyc jako formę ostrzeżenia, bo księżyc to ułuda i iluzja...

giermek bulaw-wisielec-3kielichy=rydwan - tak, myślę, że może być spotkanie.... ale chyba z twojej inicjatywy...

9bulaw-5mieczy-glupiec=umiar - żebyś był ostrożny i dawał się zwieźć, żebyś szukał równowagi i nie ulegał...

rydwan-krolowa mieczy-sprawiedliwosc=mag - że nie można kierować się emocjami, tylko posłuchać intelektu i sprawiedliwie rozsadzić za i przeciw...

mag-as mieczy-8denarow=sad - moim zdaniem te karty nawołują do przekształcenia samego siebie...

8-do czego zachęca sen?

sad-4denary-krol kielichow=mag - a dla mnie nie do ożywienia, tylko spojrzenia w głąb siebie w swoje emocje, osądzenie tych emocji, bo to tak jakby były gdzieś głęboko ukryte, i trzeba te emocje dosłownie wywalić.....

tak poza kartami: to kompletnie nie wiem o co chodzi w Waszej relacji, ale ja mam wrażenie, że nie wszystko jej powiedziałeś... trzymanie w sobie nie oczyszcza ani Ciebie, ani jej... czasami, żeby dać tego kroka na przód, to po prostu trzeba komuś dać po pysku...:hipnoza:

Napisano

Haha dobre :D Ale zawsze czlowiek po czasie mysli ze jednak mogl powiedziec wiecej i inaczej ;)

Napisano
no tak, mogles rzucic sie na glebe i calowac ziemie, po ktorej stapa :P

Haha :lol: mam swoja godnosc ;) I moje ego na to nie pozwala ;)

Napisano (edytowane)

krolowa bulaw-kaplan-gwiazda=kaplanka -tego nie wiem :(

krolowa denarow-2denary-kaplanka-slonce=rydwan - cos sie podzieje- za sprawą kobiety

6kielichow-diabel-9mieczy = ksiezyc sen zwiazany z wydarzeniami z przeszłości- nizbyt miłymi, które do tej pory nie sa jasne dlaczego tak a nie inaczej......

giermek bulaw-wisielec-3kielichy=rydwan - eee... powiedziałabym, że pokazuje wasze rozejscie, twoj swiat wywalony do gory nogami po informacji i proba odreagowania wszystkiego w zabawie/ nowych znajomosciach (3 kielichy).........

9bulaw-5mieczy-glupiec=umiar -żeby do wszystkiego podejśćz rozwagą, a to że cię ktoś rani czy tez "wycina ci serce" to koniec ale równiez początek..........

rydwan-krolowa mieczy-sprawiedliwosc=mag -wasze drogi sie rozeszły po to bys mógł spokojnie otworzyc sie na nowe znajomosci.......- jednym słowem czas przestac mysleć o TAMTEJ i zająć sie INNYMI :) wiem, że to nie jest łatwe, ale najwidoczniej to nie była ta pora- nie ten czas

mag-as mieczy-8denarow=sad - przed ciagłym rozpamietywaniem sądzę- czas zamknąć ten etap (as mieczy + 8 denarow- to taka ciagla meka -myślówa)

8-do czego zachęca sen?

sad-4denary-krol kielichow=mag Arshi- mag to otwarcie sie na nowe- nowe działania a sad na poczatku jak dla mnie to rozliczenie sie z przeszłością (hehhe brakowało mi tego słowa ... ), 4 denary + krol kielichow-skupienie na sobie, a Mag- juz pisałam :)

Edytowane przez gość5