sukkub Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 witam wszystkich.zrobiłam rozkład tajna kieszeń na byłego który odszedł ode mnie i po ok.3 miesiącach zaczął się odzywać, nie wiem jakie są jego intencje,a więc zamieszczam... 1.cel w stosunkach u partnera- Śmierć 2,3,4,5.co partner o Tobie myśli, czuje (wewnętrzne odczucia)- 9 mieczy, król buław, król mieczy, 7 kielichów 6,7,8.jak on się zachowuje wobec ciebie- as buław, 6 kielichów, 7 monet 9,10,11.co zamierza zrobić w najbliższym czasie- 7 mieczy, arcykapłanka, głupiec 12.co ukrywa- 10 kielichów 13.co powoduje że ukrywa- giermek kielichów ja to widzę tak: cel-on chce zapomniec o przeszłości o tym co było, chce odnowić naszą znajomość, byśmy mieli dobry kontakt i nie wracali do przeszłości. wie o tym, że mnie zranił, próbuje postepować jak najlepiej potrafi, ale jest niezdecydowany, w tym królu buław doskonale zdaje sobie sprawe z tego, że ja mam do niego słabość, że potrafi mnie uwieść,że działa na mnie, ma tę swoją siłe w królu mieczy, w 7 kielichach natomiast nie potrafi sprostać moim wymaganiom, zmienic się tak jak ja tego oczekuje, sam nie wie jakie są jego uczucia. potrafi powiedziec ,że brakuje mu wspólnie spędzonego czasu, rozmów, oj będzie czarował, wykazywał jakieś działania, tak jakby opracował sobie plan według którego będzie powoli działal.hmm co zamierza zrobić? tu widzę jakieś tajemnice w 7 mieczach, obiecanki cacanki, czy arcykapłanka wskazuje na mnie? będzie mnie próbował zatrzymać jako przyjaciółkę, może będzie chciał w końcu poważnie porozmawiać taka jego wewnętrzna potrzeba, kapłanka zachęci głupca do kierowania się intuicją-oj ciężko mi to tu odkryć. no i co ukrywa-chyba to ,,że z tego już się nie da nic wycisnąć ,że wszystko już mialo miejsce te wielkie uczucia, ale w tym giermku kielichów chce pozostać ze mną w dobrych relacjach, ale chyba nic więcej.... oj pomożecie.....:poklon: z góry dziękuje Cytuj
alathea Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 (edytowane) jakby pan chcial odkrecic swoja decyzje odejscia od Ciebie wygodnie mu z Toba bylo i chyba calkiem milo chcialby odnowic relacje budujac na tych dobrych czasach, ktore macie za soba nie podoba mi sie jedank to (takie mam wrazenie z tych kart)- ze pan gra na dwa fronty jeszcze z kim sie spotyka, moze malo zobowiazujaco -ale jednak byc moze to daje mu prownanie z tym, co bylo miedzy Wami i chce zobaczyc, czy da sie jeszcze cos wykrzesac Edytowane 24 Listopada 2012 przez alathea Cytuj
sukkub Napisano 24 Listopada 2012 Autor Napisano 24 Listopada 2012 patrząc na rozkład też odczułam, że jest jeszcze jedna kobieta, ale oczywiscie staram się nie dopuszczac tej myśli :/ byc może rzeczywiście tak jest, że porównuje nasz związek do tego który tworzy obecnie, oczywiście ostatnio zapytałam go o sprawy sercowe stwierdził że poznał kobiety ale nic interesującego... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi