Maestro Inez2503 Napisano 24 Listopada 2012 Maestro Napisano 24 Listopada 2012 Szkoda, że dopuszczono do ataku hakerów, bo listopad mi się z tego co pamiętam bardzo ładnie sprawdza.. Niestety,nie mogę zweryfikować.. Praca 10 buław - będe się czuła zmęczona nią i przytłoczona Finanse As Denarów Głupiec - chyba niespodziewane pieniądze Uczucia 6 mieczy Diabeł 4 buław - nowy etap, wejście w jakąś relację romansową...\ Dom/Rodzina 2 denarów 6 buław - zmiennie, ale chyba w okolicy Świąt się polepszy Zdrowie 9 kielichów - powinno się polepszyć,obym nie przytyła Niespodzianka Kochankowie Cesarz - podejmowanie decyzji odnosnie pana,czy pogłębienie relacji (zaznaczam : mąż mi nigdy w Cesarzu nie wychodzi..) Co robić 7 mieczy - kombinować Czego nie robić Umiarkowanie - nie siedzieć bezczynnie Rada 8 mieczy Król Mieczy - ograniczyć kontakty z Królem Mieczy Istotne wydarzenia w relacji z X w grudniu 2 buław Słońce 3 buław 3 kielichów - rozmowa, a potem spotkanie z nim Jak na mnie wpłyną? 9 buław Królowa Buław Głupiec Cesarz - po okresie dystansu znowu poczuję się atrakcyjna, młoda i pewna siebie:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 24 Listopada 2012 Czy ktoś spojrzy?? Cytuj
Gość ANEZ Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Praca 10 buław -będzie ciężko,mogą Ci dołożyć obowiązków,czujesz już zmęczenie. Finanse As denarów Głupiec - niespodziewane pieniądze,uważaj żebyś ich za dużo nie wydała Uczucia 6 mieczy Diabeł 4 buław - zmiany,uważaj na mężczyznę od którego mozesz się uzależnic. Dom/Rodzina 2 denarów 6 buław -w domu mogą wystapić wzloty i upadki ,wiadomości od rodziny. Zdrowie 9 kielichów - chyba prowadzisz teraz siedzący tryb życia,bo jesteś zmęczona i zniechęcona monotonią. Niespodzianka Kochankowie Cesarz - pozytywne zmiany w relacjach z mężczyzną którego Ci szykuje przeznaczenie. Co robić 7 mieczy - bądz czujna i kontroluj sytuację Czego nie robić Umiarkowanie - nie czekać,wyjdz życiu naprzeciw Rada 8 mieczy Król mieczy - jesteś więzniem swojego wnętrza,przerwij to,obiektywnie spójrz na rzeczywistość. Istotne wydarzenia w relacji z X w grudniu 2 buław Słońce 3 buław 3 kielichów - perspektywy spotkania. Jak na mnie wpłyną? 9 buław Królowa buław Głupiec Cesarz - pozytywnie,poczujesz energie i grunt pod nogami. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 24 Listopada 2012 Praca 10 buław -będzie ciężko,mogą Ci dołożyć obowiązków,czujesz już zmęczenie. Finanse As denarów Głupiec - niespodziewane pieniądze,uważaj żebyś ich za dużo nie wydała Uczucia 6 mieczy Diabeł 4 buław - zmiany,uważaj na mężczyznę od którego mozesz się uzależnic. Dom/Rodzina 2 denarów 6 buław -w domu mogą wystapić wzloty i upadki ,wiadomości od rodziny. Zdrowie 9 kielichów - chyba prowadzisz teraz siedzący tryb życia,bo jesteś zmęczona i zniechęcona monotonią. Niespodzianka Kochankowie Cesarz - pozytywne zmiany w relacjach z mężczyzną którego Ci szykuje przeznaczenie. Co robić 7 mieczy - bądz czujna i kontroluj sytuację Czego nie robić Umiarkowanie - nie czekać,wyjdz życiu naprzeciw Rada 8 mieczy Król mieczy - jesteś więzniem swojego wnętrza,przerwij to,obiektywnie spójrz na rzeczywistość. Istotne wydarzenia w relacji z X w grudniu 2 buław Słońce 3 buław 3 kielichów - perspektywy spotkania. Jak na mnie wpłyną? 9 buław Królowa buław Głupiec Cesarz - pozytywnie,poczujesz energie i grunt pod nogami. Może nie mam siedzącego trybu zycia,ale z róznych powodów ostatnio nie mam jakoś sił..... Cytuj
nirva2991 Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Praca 10 buław - będe się czuła zmęczona nią i przytłoczona i do tego będziesz miała już dość tego wszystkiego Finanse As Denarów Głupiec - chyba niespodziewane pieniądze - też tak uważam i to z jakiegoś niespodziewanego źródła , ale nie za duża kwota to będzie sądząc po głupcu . może coś wygrasz ? Uczucia 6 mieczy Diabeł 4 buław -no jakiś pociąg do nieciekawej relacji ... uwikłanie się w coś Dom/Rodzina 2 denarów 6 buław - zażegnanie jakiegoś kryzysu ? Zdrowie 9 kielichów - dobrze będzie Niespodzianka Kochankowie Cesarz - nie będziesz wiedziała co zrobić z tym cesarzem ... Co robić 7 mieczy - uważać na siebie i na ludzi którzy próbują dołki podkopać Czego nie robić Umiarkowanie - nie siedzieć bezczynnie Rada 8 mieczy Król Mieczy - nie przejmować się tym co ma do powiedzenia jakiś król mieczy Istotne wydarzenia w relacji z X w grudniu 2 buław Słońce 3 buław 3 kielichów - no jakieś bardzo ciepłe spotkania się szykują , może seks? Jak na mnie wpłyną? 9 buław Królowa Buław Głupiec Cesarz - nabierzesz dystansu do pewnych spraw co bardzo poprawi Twój nastrój Cytuj
Gość Linkinia Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Praca 10 buław - dużo obowiązków i roboty, może aż ponad Twoje siły, będziesz zmęczona. Finanse As Denarów Głupiec - pojawi się okazja do zainwestowania pieniążków lub otrzymasz je niespodziewanie. Uczucia 6 mieczy Diabeł 4 buław - wyjście na spotkanie nowego, szykuje się jakiś romans, mile spędzany czas. Dom/Rodzina 2 denarów 6 buław - raz lepiej, raz gorzej, ale wszystkie problemy przezwyciężysz.Dobre zrozumienie, dobre wiadomości dotyczące osób z rodziny. Zdrowie 9 kielichów - będzie dobrze, wszystko w porządku. Może pofolgujesz sobie i pojesz coś pysznego i kalorycznego ) Niespodzianka Kochankowie Cesarz - podejmowanie decyzji, być może chodzi o ten romans, gotowość do poniesienia konsekwencji i wzięcia odpowiedzialności za swoje czyny, realizacja zamierzeń. Co robić 7 mieczy - działać, kombinować, przekonywać do swoich racji. Czego nie robić Umiarkowanie - nie siedzieć bezczynnie Rada 8 mieczy Król Mieczy - chyba sytuacja z Królem mieczy jest dla Ciebie męcząca, więc należałoby podjąć jakąś decyzję w jej sprawie, by zaradzić trudnościom, jakie Ci sprawia (zakończyć albo wyjaśnić wszystko). Istotne wydarzenia w relacji z X w grudniu 2 buław Słońce 3 buław 3 kielichów - inicjatywa, wyczekiwanie, flirt, zauroczenie, pozytywne emocje, miłe spotkania. Jak na mnie wpłyną? 9 buław Królowa Buław Głupiec Cesarz - staniesz się bardziej pewna siebie, swojego uroku i wdzięku, poczujesz się sexy i hmm... poczujesz, że możesz wszystko, jeśli tylko chcesz Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 26 Listopada 2012 Podbijam:)) Cytuj
Gość gość5 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Inezowy grudzień Praca 10 buław - ogólnie niezbyt przyjazna atmosfera- lub tez nadmiar obowiązków przytłocza cie Finanse As Denarów Głupiec - szansa na kaske z głupia frant Uczucia 6 mieczy Diabeł 4 buław - przekroczenie pewnej granicy i chyba wejscie w bliższa relację, Dom/Rodzina 2 denarów 6 buław -raz tak raz siak- duzo zalezy od Ciebie... Zdrowie 9 kielichów - eeeee.... co "zarobisz" to i zgubisz- ogólnie nieźle... Niespodzianka Kochankowie Cesarz - jak nic potwierdza sie wejscie w jakas relacje ... mi czesto kochanki 3 osobe w "zwiazku" pokazują.... Co robić 7 mieczy - kombinować i główkować Czego nie robić Umiarkowanie - za bardzo nie roztrzasac czy tak czy siak - lepsza zła decyzja niz żadna Rada 8 mieczy Król Mieczy - odseparować sie od osoby oschłej i niemiłej, takiej, która szarpie ci nerwy Istotne wydarzenia w relacji z X w grudniu 2 buław Słońce 3 buław 3 kielichów - rozmowy, spotkania- kontakty Jak na mnie wpłyną? 9 buław Królowa Buław Głupiec Cesarz - bardzo dobrze na Ciebie wpłyną- poczujesz jak wieje nowy wiatr Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 30 Grudnia 2012 WERYFIKACJA Praca 10 buław - będe się czuła zmęczona nią i przytłoczona - Jakoś wiele nie było jej,ale i tak byłam zmęczona:))) Finanse As Denarów Głupiec - chyba niespodziewane pieniądze - tak,kasa na Święta w mojej i w pracy męza, ponadto zaszalałam:) Uczucia 6 mieczy Diabeł 4 buław - nowy etap, wejście w jakąś relację romansową... - tzn. romansu jako takiego nie mam, ale pan się odważył zadzwonić do mnie w nicy z bardzo konkretną propozycją (nie przyjęłam jej mimo jego błagań wręcz...) Dom/Rodzina 2 denarów 6 buław - zmiennie, ale chyba w okolicy Świąt się polepszy - tu zmiennie Zdrowie 9 kielichów - powinno się polepszyć,obym nie przytyła - zdrowie ok Niespodzianka Kochankowie Cesarz - podejmowanie decyzji odnosnie pana,czy pogłębienie relacji (zaznaczam : mąż mi nigdy w Cesarzu nie wychodzi..) - tu raczej podejmowanie decyzji odnośnie innego pana Co robić 7 mieczy - kombinować - tak, nie być do końca szczerą - przydało się Czego nie robić Umiarkowanie - nie siedzieć bezczynnie - trudno mi rzec Rada 8 mieczy Król Mieczy - ograniczyć kontakty z Królem Mieczy - właśnie to uczyniłam Istotne wydarzenia w relacji z X w grudniu 2 buław Słońce 3 buław 3 kielichów - rozmowa, a potem spotkanie z nim - póki co są perspektywy spotkania, bo go jeszcze nie było Jak na mnie wpłyną? 9 buław Królowa Buław Głupiec Cesarz - po okresie dystansu znowu poczuję się atrakcyjna, młoda i pewna siebie: - zdystansowałam się lekko, ale wiem,że musi być po mojemu,bo jego warunki hmm, trudno mi przyjać... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi