Skocz do zawartości

z jakiego powodu

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jakiś czas temu znajoma zrobiła bardzo kameralną imprezę(zupełnie przypadkowo , takie after party) na dosłownie 5 osób z ze mną i nią . był tam Y który mi się baardzo podoba już od czerwca .

i w pewnym momencie po prostu uciekł z drugim znajomym od nas zostawiając swojego kumpla . dosłownie uciekli przez zamkniętą bramę nikomu nic nie mówiąc. zupełnie nie wiem dlaczego. nie otrzymałam żadnego wyjaśnienia tego zachowania ... więc zapytałam się kart z jakiego powodu Y uciekł z imprezy

7 denarów , świat , królowa kielichów i dołożyłam 2 miecze

On jest wolny . hmm no nie wiem , chyba mu się tam zupełnie nie podobało ...

Napisano (edytowane)

7 Monet to karta rezygnacji. Na zasadzie "tu nic juz sie nie da zrobic". Mozliwe, ze impreza go (ich) nudzila. Uciekli wiec z niej w Swiat. ;) Krolowa Kielichow... albo chodzilo o jakas kobiete. Albo jakas informacja od niej.

2 Mieczy... moze jakis kontakt netowy (czy inny na odleglosc, np. tel. itp.) byl... albo te dwa chopy ukazaly sie w dwoch Mieczach. W podsumie z HB jest Cesarzowa. Tak jakby jednak kobieta jakas byla w tle tej calej sprawy.

Edytowane przez SacralNirvana
7 Monet zamiast 7 Mieczy
Napisano

ja miaam wrazenie takie jakby... on się chciałz Toba tak bardziej skumac, pogada c, otworzyc, ale chyba coś go przyblokowało i wolał sobie isc mimo ,ze dlugo czekal na ten moment, chlopak się zwyczajnie...zczaił :>

Napisano
ja miaam wrazenie takie jakby... on się chciałz Toba tak bardziej skumac, pogada c, otworzyc, ale chyba coś go przyblokowało i wolał sobie isc mimo ,ze dlugo czekal na ten moment, chlopak się zwyczajnie...zczaił :>

O... to tez bardzo mozliwie brzmi :)

Napisano

hmm , no to jest możliwe bo ja unikałam z nim jako takiej rozmowy ... zapytałam się tylko o to czy ma kogoś to powiedział , że nie . i w sumie może moja koleżanka go mogła trochę wystraszyć ... bo podbiegła do nas i mnie praktycznie "zabrała" od niego po czym ich nie było :)

Napisano

tam jest 7 mieczy czy 7 monet, bo Sacral pisze o 7 mieczach ->?

ja nie wiem, czy pan nie wykorzystal momentu, ze kolezanka podeszla i zwial

moze sytuacja rozwijala sie dla niego za szybko albo nie jest zachwycony/gotowy na Twoje zainteresowanie...

pods. Kochankowie

gdyby dluzej zostal musialby sie prawdopodobnie jakos odslonic z tym, co mysli o Twoim zainteresowaniu nim

• Lubię to! 1
Napisano

alathea... to literowka w moim wydaniu. Napisalam 7 Mieczy, ale mialam na mysli 7 Monet (Denarow, jak napisala nirva)... :) ale reszta to tak jak mialo byc. :) Tylko te Miecze na Monety nalezy zamienic. Juz zamieniam zreszta. Edytuje.

Gość PannaDorotka
Napisano

też mi się wydaje, że jednak chodzi o jakąś kobitkę. Mogli się znudzić, nie podobało im się, polecieli "w świat", może przenieśli się na inną imprezę właśnie do tej kielichowej

• 2 miesiące temu...