nirva2991 Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 jakiś czas temu znajoma zrobiła bardzo kameralną imprezę(zupełnie przypadkowo , takie after party) na dosłownie 5 osób z ze mną i nią . był tam Y który mi się baardzo podoba już od czerwca . i w pewnym momencie po prostu uciekł z drugim znajomym od nas zostawiając swojego kumpla . dosłownie uciekli przez zamkniętą bramę nikomu nic nie mówiąc. zupełnie nie wiem dlaczego. nie otrzymałam żadnego wyjaśnienia tego zachowania ... więc zapytałam się kart z jakiego powodu Y uciekł z imprezy 7 denarów , świat , królowa kielichów i dołożyłam 2 miecze On jest wolny . hmm no nie wiem , chyba mu się tam zupełnie nie podobało ... Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 (edytowane) 7 Monet to karta rezygnacji. Na zasadzie "tu nic juz sie nie da zrobic". Mozliwe, ze impreza go (ich) nudzila. Uciekli wiec z niej w Swiat. Krolowa Kielichow... albo chodzilo o jakas kobiete. Albo jakas informacja od niej. 2 Mieczy... moze jakis kontakt netowy (czy inny na odleglosc, np. tel. itp.) byl... albo te dwa chopy ukazaly sie w dwoch Mieczach. W podsumie z HB jest Cesarzowa. Tak jakby jednak kobieta jakas byla w tle tej calej sprawy. Edytowane 24 Listopada 2012 przez SacralNirvana 7 Monet zamiast 7 Mieczy Cytuj
Gość sheina Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 ja miaam wrazenie takie jakby... on się chciałz Toba tak bardziej skumac, pogada c, otworzyc, ale chyba coś go przyblokowało i wolał sobie isc mimo ,ze dlugo czekal na ten moment, chlopak się zwyczajnie...zczaił :> Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 ja miaam wrazenie takie jakby... on się chciałz Toba tak bardziej skumac, pogada c, otworzyc, ale chyba coś go przyblokowało i wolał sobie isc mimo ,ze dlugo czekal na ten moment, chlopak się zwyczajnie...zczaił :> O... to tez bardzo mozliwie brzmi Cytuj
nirva2991 Napisano 24 Listopada 2012 Autor Napisano 24 Listopada 2012 hmm , no to jest możliwe bo ja unikałam z nim jako takiej rozmowy ... zapytałam się tylko o to czy ma kogoś to powiedział , że nie . i w sumie może moja koleżanka go mogła trochę wystraszyć ... bo podbiegła do nas i mnie praktycznie "zabrała" od niego po czym ich nie było Cytuj
alathea Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 tam jest 7 mieczy czy 7 monet, bo Sacral pisze o 7 mieczach ->? ja nie wiem, czy pan nie wykorzystal momentu, ze kolezanka podeszla i zwial moze sytuacja rozwijala sie dla niego za szybko albo nie jest zachwycony/gotowy na Twoje zainteresowanie... pods. Kochankowie gdyby dluzej zostal musialby sie prawdopodobnie jakos odslonic z tym, co mysli o Twoim zainteresowaniu nim 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 alathea... to literowka w moim wydaniu. Napisalam 7 Mieczy, ale mialam na mysli 7 Monet (Denarow, jak napisala nirva)... ale reszta to tak jak mialo byc. Tylko te Miecze na Monety nalezy zamienic. Juz zamieniam zreszta. Edytuje. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 też mi się wydaje, że jednak chodzi o jakąś kobitkę. Mogli się znudzić, nie podobało im się, polecieli "w świat", może przenieśli się na inną imprezę właśnie do tej kielichowej Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 niestety. brak kontaktu z panem od tamtego czasu . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi