Gość Linkinia Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Już ostatni rozkład miłosny i was nie męczę, kolejny będzie miesięczny Teraz wam będę pomagała Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na stały związek z...? 9 pucharów, Kochankowie, Król denarów – wydaje mi się, że jak najbardziej stworzymy związek. Będzie stabilizacja, zadowolenie, zamknę etap samotności (1,5 roku już). Będziemy zakochani, otoczymy się wzajemną opieką i troską. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Listopada 2012 Maestro Napisano 24 Listopada 2012 Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na stały związek z...? 9 pucharów, Kochankowie, Król denarów – jesli chronologicznie, to najpierw pobędziesz chwilke singielką,ale niebawem pojawi się możliwość zacieśnienia relacji:) Jeśli karty całościowo,to 9 pucharów wróży luźną relację... Cytuj
iridos Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 z nim to ewentualna relacja 3 i i stałości karty nie wrożą Cytuj
Gość SooYoung Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Sorry nie widzę stałego związku, widać luźną relacja opartą na pana zasadach. Tak jakbyś się całkowicie miała mu podać i to on zadecyduje co będzie z wami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi