nirva2991 Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 za zgodą jaki jest stan zdrowia ojca wisielec , 10 pucharów , wieża - tutaj mi się wydaje , że to właśnie rodzina go wykańcza ... dołożyłam 3 karty - król mieczy diabeł 8 pucharów wydaje mi się , ze w kartach pokazały sie jego problemy psychiczne , oraz ciągotki do alkoholu . układ krązenia sie zaznaczył . hmm nie znam się za bardzo na kartach na zdrowie. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Ma przewlekłe problemy z krążeniem. Coś co ciągnie się latami i chyba nie jest leczone, dobrze by było gdyby się regularnie badał i zaczął leczyć. Sprawdzić żyły pod kontem miażdżycy -> 10 pucharów i Wieża. Widać uzależnienie które przychodzi falami, w zależności od jego nastrojów, kiedy ma zły dzień, kiedy się denerwuje itp sięga po alkohol. Jest tego w pełni świadomy, wie że ma nałóg, ale dzięki niemu radzi sobie ze stresującymi sytuacjami. Nie widzę problemów psychicznych, tzw z głową. Ma wrażliwą psychikę (jak na mężczyznę), ale żeby tego nie okazywać ucieka w alkohol. Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 nie przepadał się na to . Tylko wyszły problemy z sercem(bo tylko na to się badał ) . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi