Skocz do zawartości

Sylwestra

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak spędzę tegoroczne Sylwestra? Głupiec, Koło Fortuny, Księżyc -> Kochankowie

Tak jak patrzę na te karty to mam wrażenie że mówią żebym się na razie o to nie dopytywała bo to jest jeszcze "ukryte" haha jakaś niespodzianka czy co? :>

Nie wiem..

Napisano

plany Ci się będą baaardzo zmieniać i będziesz miała wielki trud z podjęciem decyzji gdzie tu iść ;) ale nie potrafię dojrzeć tam miejsca i tego jak spędzisz ;)

Napisano

Wesoło i spontanicznie, Głupiec, Koło zapowiadają dobrą zabawe i nieoczekiwane, zaskakujące wydarzenia, jest towarzystwo/Głupiec/ masę atrakcji, Głupiec z Kołem to też nieplanowany wyjazd, taki znienacka może być, z kart nie ma tu przemyślanej imprezy czy też spotkanka we dwoje, widać zabawę i spontan.

Księżyc może mówić o nocnych szaleństwach/Koło,Głupiec/ o używkach, których nie zabraknie.

No wg mnie zaszalejesz i to ostro, sama się nie spodziewasz jeszcze co może się wydarzyć - i takie nieplanowane są najlepsze !

Gość SooYoung
Napisano

Karty mówią że jeszcze się na nic nie zdecydowałaś - Kochankowie no i Księżyc jako niewiadoma/ niespodzianka.

Z drugiej strony można powiedzieć, że gdzieś pojedziesz (Koło), albo wybierzesz się z koleżanką (Księżyc jako energia kobieca) na jakąś imprezę. Masz dobrą zabawę i zadowolenie - Głupiec.

:)

Napisano

Jak spędzę tegoroczne Sylwestra?

Głupiec, Koło Fortuny, Księżyc -> Kochankowie

a widać po kartach, że jesteś otwarta na propozycje. Jeszcze nie zdecydowałaś i pozwalasz się losowi zaskoczyć. Najprawdopodobniej spędzisz czas w gronie znajomych :)

• Maestro
Napisano

Cos spontanicznego będzie, uważam, ze stracisz nadzieje i nagle wyniknie jakas fajna propozycja:)

• Lubię to! 1
Napisano

Na ten moment nic pewnego i wostniej chwili zdecydujesz jak go spędzisz.

Napisano

Tak jak patrzę na te karty to mam wrażenie że mówią żebym się na razie o to nie dopytywała bo to jest jeszcze "ukryte" haha jakaś niespodzianka czy co? :>

Nie wiem..

Widać że jeszcze planów nie masz, ale może być tak że coś zaplanujesz lecz plany nagle ulegną zmianie, albo po prostu to będzie całkowity spontan.

Więcej czyli jak, gdzie i z kim w tych kartach nie widzę.

• Lubię to! 1
  • 2 miesiące temu...
Napisano (edytowane)

Jak spędziłaś Sylwka?

Edytowane przez Daffne