JagodowaTruskawka Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 1. zdrowie, 2 denary - Tu bym radzila zwrocic uwage na swoje zdrowie i kontrolnie wybrac sie do lekarza. 2, uczucia - 7 kielichów - Będziesz miala o kims nierealne wyobrażenia. Tak jakby idealizowanie kogos... 3 finanse, 2 mieczy - Bedziesz musiala dokonac wyboru ,moze zmiana pracy... pojawia się problemy, ale do rozwiazania.. 4 praca, kariera, - as kielichów - Bedziesz sie realizowac i kwitla w najlepsze:) Mozliwe ze wlasnie w nowej pracy.. 5 rodzina - 5 kielichów - Mozliwe, ze czeka Cie rozstanie z kims z rodziny. Widzać ta karte pomyslalam o rozwodzie, ale nie Twoim.. 6 otoczenie, 8 kielichów - Bedziesz szukala swojego miejsca w świecie.. Czeka Cię podroz w glab siebie:) 7 niespodzianki - 4 kielichy - Miej oczy szeroko otwarte bo moze CIe ominac niespodzianka, ktora przeoczysz. Cytuj
Selenit666 Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 1. zdrowie, 2 denary - ja miałam tę karte na zdrowie poł roku temu jak robiłam sobie podkówke i wiem, ze niczego złego nie niesie za soba jedynie spadek wagi 2, uczucia - 7 kielichów - Będziesz miala o kims nierealne wyobrażenia. Tak jakby idealizowanie kogos... - do tego kogoś z przeszłości ) 3 finanse, 2 mieczy - mnie ta karta została wylosowana na listopad na kaierie zawodową i zrealizowała/realizuje w 2ch projektach rekrutacyjnych i podejmowanie decyzji, gdzie byłoby mi fajnie mozliwe, ze wybór w finansach wydać na to czy lepiej na to. 4 praca, kariera, - as kielichów - Bedziesz sie realizowac i kwitla w najlepsze:) Mozliwe ze wlasnie w nowej pracy.. - nowy poczatek mozliwe, ze zadowolenie z posiadanej pracy 5 rodzina - 5 kielichów - Mozliwe, ze czeka Cie rozstanie z kims z rodziny. Widzać ta karte pomyslalam o rozwodzie, ale nie Twoim - ta karta mi sie czesto pokazuje na niepotrzebne łzy bo źle zrozumiana sytuacja. 6 otoczenie, 8 kielichów - powroty z przeszłości ale tez jakies mocno przygnebione otoczenie, ktore nie wie czego chce i bedzie prosić o rady 7 niespodzianki - 4 kielichy - czestę spotkania towarzyskie (na tej pozycji miłe niespodzianki) bo motorem karty 4 pucharów jest nuda, ktora prowadzi do realizacji i ruszenia na przód )) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 24 Listopada 2012 Autor Napisano 24 Listopada 2012 2 denary tez czytalam, ze znacza problemy z trawieniem . Dobrze zapamietac;)! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi