Skocz do zawartości

Jak to widzicie?

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jakiś czas temu zrobiłam rozkład Tajna Kieszeń na faceta,w pozycji Co zamierza zrobić w najbliższym czasie mam:

Wieża Koło 7 buław 4 buław - nie wiem,coś nagle zburzyć dla własnego widzimisię (między wieżą a kołem cesarz),a potem jakby los przyjdzie z pomocą i on nieoczekiwanie zawalczy o relację? Mam problem tylko z tym punktem...Relacja luźna,on wolny..

Napisano

a masz cały rozkład - bo kazda pozycja ma znaczenie jezeli się odnosi do rozkładu

• Maestro
Napisano
a masz cały rozkład - bo kazda pozycja ma znaczenie jezeli się odnosi do rozkładu

Mam...Podeslę Ci...

Napisano

Wieża Koło 7 buław 4 buław -ja bym powiedział, ze stanie sie cos nieoczekiwanego, co sprawi, ze pan zawalczy o ciebie, ale przydałaby sie reszta......

Napisano
Jakiś czas temu zrobiłam rozkład Tajna Kieszeń na faceta,w pozycji Co zamierza zrobić w najbliższym czasie mam:

Wieża Koło 7 buław 4 buław - nie wiem,coś nagle zburzyć dla własnego widzimisię (między wieżą a kołem cesarz),a potem jakby los przyjdzie z pomocą i on nieoczekiwanie zawalczy o relację? Mam problem tylko z tym punktem...Relacja luźna,on wolny..

Jakaś gwłatowna zmiana coś się wali i Pan zdaje się na los wtedy zaczyna przez to aktywnie działać, podejmuje wyzwanie i dąży do swoich celów ( romansu?)