Maestro Inez2503 Napisano 24 Listopada 2012 Maestro Napisano 24 Listopada 2012 Jakiś czas temu zrobiłam rozkład Tajna Kieszeń na faceta,w pozycji Co zamierza zrobić w najbliższym czasie mam: Wieża Koło 7 buław 4 buław - nie wiem,coś nagle zburzyć dla własnego widzimisię (między wieżą a kołem cesarz),a potem jakby los przyjdzie z pomocą i on nieoczekiwanie zawalczy o relację? Mam problem tylko z tym punktem...Relacja luźna,on wolny.. Cytuj
Selenit666 Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 a masz cały rozkład - bo kazda pozycja ma znaczenie jezeli się odnosi do rozkładu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 25 Listopada 2012 a masz cały rozkład - bo kazda pozycja ma znaczenie jezeli się odnosi do rozkładu Mam...Podeslę Ci... Cytuj
Gość gość5 Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Wieża Koło 7 buław 4 buław -ja bym powiedział, ze stanie sie cos nieoczekiwanego, co sprawi, ze pan zawalczy o ciebie, ale przydałaby sie reszta...... Cytuj
LasMeninas Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Jakiś czas temu zrobiłam rozkład Tajna Kieszeń na faceta,w pozycji Co zamierza zrobić w najbliższym czasie mam: Wieża Koło 7 buław 4 buław - nie wiem,coś nagle zburzyć dla własnego widzimisię (między wieżą a kołem cesarz),a potem jakby los przyjdzie z pomocą i on nieoczekiwanie zawalczy o relację? Mam problem tylko z tym punktem...Relacja luźna,on wolny.. Jakaś gwłatowna zmiana coś się wali i Pan zdaje się na los wtedy zaczyna przez to aktywnie działać, podejmuje wyzwanie i dąży do swoich celów ( romansu?) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi