Skocz do zawartości

spotkanie

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

właśnie wróciłam ze spotkania z byłym (chociaż myślałam , że się z nim nie spotkał , bo przed atakiem na forum zapytałam kart o spotkanie w nim w listopadzie i wyszło wtedy 3 miecze , 2 mieczy i 10 kiel ) . w sumie to zachowywał się o dziwo bardzo normalnie .

w jakim celu tak naprawdę dzisiaj chciał się spotkać :

as pucharów , as buław , rycerz pucharów

no chciał polepszyć stosunki ze mną , możliwe , że jakieś uczucie w nim się odbudowało. ale ten as buław mi tam średnio pasuje bo spotkanie nie miało żadnych podtekstów seksualnych

co pomyślał sobie Y po spotkaniu ze mną :

sąd ostateczny , 7 pucharów , as pucharów

że fajnie by było odnowić znajomość ?

jakie podejmie kroki w najbliższym czasie co do mnie

król denarów , 3 puchary , śmierć , as buław

no chyba będzie się chciał pokazać jaki to on nie jest . plus jakieś spotkanie tutaj będą . i chyba niestety potem będzie chciał seksu ...

jakie ma nastawienie do mnie :

głupiec , gwiazda , 5 buław , mag

chyba bardziej mu zależy na sobie , żeby jemu było dobrze ...

Edytowane przez nirva2991
Gość SooYoung
Napisano

Najważniejsza jest odpowiedź na ostatnie pytanie bo pokazuje o co Panu naprawdę chodzi.

Pan chce poczarować, pobawić się, popodrywać i chyba ma Cię, sorry, ale za naiwną - Głupiec, bo myśli że mu znowu ulegniesz.

Jeśli szukasz nie zobowiązującego flirtu możesz w to wejść, ale jeśli liczysz na stałą relacje i poważne traktowanie z jego strony to tego tu nie widać.

Zwróć uwagę na inne karty mówiące o co tu chodzi, to są wskazówki, postaraj się złożyć wszystkie karty w jeden obraz.

Masz : as buław - chęć sprawdzenia męskiej energii, Ryc pucharów - totalny bajerant, 3 puchary - chce zabawy, 7 pucharów - iluzja i brak świadomości jak ma wyglądać wasza relacja.

I choć masz asa pucharów to przy Magu pokazuje on Pana który bawi się ofiarowywaniem uczucia i zdobywaniem go, tylko że to jest czarowanie, a nie realne deklaracje.

Tutaj karta Maga przekreśla wszystko i do tego Maga trzeba odnosić pozostałe karty, dlatego ich odczyt jest niezbyt pozytywny.

• Maestro
Napisano

bo Cię darzy sympatią, ma dużo pozytywnych odczuć związanych z Twoją osobą

zaplanuje spotkanie w knajpie i uważaj, ale namówi Cię na seks;)

super fajna, ładna laska,wesoła, taka o którą warto walczyć:)

• Lubię to! 1
Napisano

patrzac na to jakie ma nastawienie to zgodze sie z Arachnea ze pan mysli jak by cie tu zbajerowac bys mu ulegla...facet chce sie po prostu dobrze bawic ...

Napisano
patrzac na to jakie ma nastawienie to zgodze sie z Arachnea ze pan mysli jak by cie tu zbajerowac bys mu ulegla...facet chce sie po prostu dobrze bawic ...

też tak mi się wydaje ...

Napisano

Oj Pan Planował (tzn chciał) tego spotkania od bardzo dawna.. i to cały czas w nim siedziało, że to był aż mus dla niego że musi się z Tobą zobaczyć.

Wydaje mi się że nadal jesteś dla niego atrakcyjną osobą, ciężko byłoby mu zrezygnować całkowicie z tej znajomości - starał się być dla Ciebie uprzejmy.

co pomyślał sobie Y po spotkaniu ze mną :

sąd ostateczny , 7 pucharów , as pucharów

ma bardzo duży sentyment do zdarzeń między wami które kiedyś miały miejsce.. wyobrażał sobie to wszystko, jak było i jakby mogło być teraz.. bardzo emocjonalnie podchodzi.

Będzie stopniowo co jakiś czas próbował Cię gdzies wyciagac.. a tu na jakies wspolne przyjecie.. a tu moze na spacer.. no wiesz.. z inicjatywą i dużą dawką tego że on tego chce a nikt go nie zmusza

jak dla osoby z którą może wspólnie spędzić super czas i odpłynąć w przestworza.. bardzo lubi z tobą rozmawiać , sprawia mu to wiele satysfakcji

• 2 miesiące temu...
Napisano

dużo pytań moich wcześniejszych dotyczyło mojego byłego .

no i tak jak wcześniej pisałam w innym wątku - chciał mnie tylko zaciągnąć do łóżka .