nirva2991 Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 (edytowane) właśnie wróciłam ze spotkania z byłym (chociaż myślałam , że się z nim nie spotkał , bo przed atakiem na forum zapytałam kart o spotkanie w nim w listopadzie i wyszło wtedy 3 miecze , 2 mieczy i 10 kiel ) . w sumie to zachowywał się o dziwo bardzo normalnie . w jakim celu tak naprawdę dzisiaj chciał się spotkać : as pucharów , as buław , rycerz pucharów no chciał polepszyć stosunki ze mną , możliwe , że jakieś uczucie w nim się odbudowało. ale ten as buław mi tam średnio pasuje bo spotkanie nie miało żadnych podtekstów seksualnych co pomyślał sobie Y po spotkaniu ze mną : sąd ostateczny , 7 pucharów , as pucharów że fajnie by było odnowić znajomość ? jakie podejmie kroki w najbliższym czasie co do mnie król denarów , 3 puchary , śmierć , as buław no chyba będzie się chciał pokazać jaki to on nie jest . plus jakieś spotkanie tutaj będą . i chyba niestety potem będzie chciał seksu ... jakie ma nastawienie do mnie : głupiec , gwiazda , 5 buław , mag chyba bardziej mu zależy na sobie , żeby jemu było dobrze ... Edytowane 25 Listopada 2012 przez nirva2991 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Najważniejsza jest odpowiedź na ostatnie pytanie bo pokazuje o co Panu naprawdę chodzi. jakie ma nastawienie do mnie : głupiec , gwiazda , 5 buław , mag Pan chce poczarować, pobawić się, popodrywać i chyba ma Cię, sorry, ale za naiwną - Głupiec, bo myśli że mu znowu ulegniesz. Jeśli szukasz nie zobowiązującego flirtu możesz w to wejść, ale jeśli liczysz na stałą relacje i poważne traktowanie z jego strony to tego tu nie widać. Zwróć uwagę na inne karty mówiące o co tu chodzi, to są wskazówki, postaraj się złożyć wszystkie karty w jeden obraz. Masz : as buław - chęć sprawdzenia męskiej energii, Ryc pucharów - totalny bajerant, 3 puchary - chce zabawy, 7 pucharów - iluzja i brak świadomości jak ma wyglądać wasza relacja. I choć masz asa pucharów to przy Magu pokazuje on Pana który bawi się ofiarowywaniem uczucia i zdobywaniem go, tylko że to jest czarowanie, a nie realne deklaracje. Tutaj karta Maga przekreśla wszystko i do tego Maga trzeba odnosić pozostałe karty, dlatego ich odczyt jest niezbyt pozytywny. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Listopada 2012 Maestro Napisano 25 Listopada 2012 w jakim celu tak naprawdę dzisiaj chciał się spotkać : as pucharów , as buław , rycerz pucharów bo Cię darzy sympatią, ma dużo pozytywnych odczuć związanych z Twoją osobą jakie podejmie kroki w najbliższym czasie co do mnie król denarów , 3 puchary , śmierć , as buław zaplanuje spotkanie w knajpie i uważaj, ale namówi Cię na seks;) jakie ma nastawienie do mnie : głupiec , gwiazda , 5 buław , mag super fajna, ładna laska,wesoła, taka o którą warto walczyć 1 Cytuj
alice30 Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 patrzac na to jakie ma nastawienie to zgodze sie z Arachnea ze pan mysli jak by cie tu zbajerowac bys mu ulegla...facet chce sie po prostu dobrze bawic ... Cytuj
nirva2991 Napisano 25 Listopada 2012 Autor Napisano 25 Listopada 2012 patrzac na to jakie ma nastawienie to zgodze sie z Arachnea ze pan mysli jak by cie tu zbajerowac bys mu ulegla...facet chce sie po prostu dobrze bawic ... też tak mi się wydaje ... Cytuj
Veroniczka Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 w jakim celu tak naprawdę dzisiaj chciał się spotkać : as pucharów , as buław , rycerz pucharów Oj Pan Planował (tzn chciał) tego spotkania od bardzo dawna.. i to cały czas w nim siedziało, że to był aż mus dla niego że musi się z Tobą zobaczyć. Wydaje mi się że nadal jesteś dla niego atrakcyjną osobą, ciężko byłoby mu zrezygnować całkowicie z tej znajomości - starał się być dla Ciebie uprzejmy. co pomyślał sobie Y po spotkaniu ze mną : sąd ostateczny , 7 pucharów , as pucharów ma bardzo duży sentyment do zdarzeń między wami które kiedyś miały miejsce.. wyobrażał sobie to wszystko, jak było i jakby mogło być teraz.. bardzo emocjonalnie podchodzi. jakie podejmie kroki w najbliższym czasie co do mnie król denarów , 3 puchary , śmierć , as buław Będzie stopniowo co jakiś czas próbował Cię gdzies wyciagac.. a tu na jakies wspolne przyjecie.. a tu moze na spacer.. no wiesz.. z inicjatywą i dużą dawką tego że on tego chce a nikt go nie zmusza jakie ma nastawienie do mnie : głupiec , gwiazda , 5 buław , mag jak dla osoby z którą może wspólnie spędzić super czas i odpłynąć w przestworza.. bardzo lubi z tobą rozmawiać , sprawia mu to wiele satysfakcji Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 dużo pytań moich wcześniejszych dotyczyło mojego byłego . no i tak jak wcześniej pisałam w innym wątku - chciał mnie tylko zaciągnąć do łóżka . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi