Skocz do zawartości

Obraz docelowy relacji...

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, :)

Zapytałam o to, jak będzie wyglądać docelowo relacja z pewnym panem... Sprawa ciągnie się już kilka lat, jest to relacja karmiczna, nie byliśmy w związku...sprawa się zagmatwała... Nie mieliśmy ze sobą kontaktu od 1,5 roku i wszystko zostaje nadal niewyjaśnione itp. Karty pokazują, że są bardzo duże szanse na to, że spotkamy się niebawem w ramach pewnego wydarzenia... Już nie wytrzymałam i musiałam zapytać kart, jak ta relacja ma wyglądać docelowo na dzień dzisiejszy:

Mag (odpowiedź), tło: Słońce, 8 Kielichów, Król Denarów

Mnie się wydaje, że będzie to znajomość dająca nam dużo radości, jest w niej potencjał na przyszłść... W tym Magu widać obopólne zainteresowanie (ale to by było na tyle ;)), zaangażowanie w jakieś projekty... Także atmosfera powinna się oczyścić... Mimo to widać, że pan będzie musiał wyjechać i kontakt się urwie. ALBO: jest to obraz naszej relacji w trakcie wspomnianego wydarzenia, poczym rozejście się i the end.

Jak to widzicie? Czasami mam ochotę walnąć co nieco prosto z mostu :D Jednak to nie takie proste... ;)

Miłej niedzieli, :slonko:

Maddie

Edytowane przez maddie88
  • Maestro
Napisano

flirt,czarowanie,na pewno będzie Wam milo,widac spotkania, ale i przy okazji rozstania i powroty, skrajne emocje, raz poczujesz, że fajnie,że on jest, za moment : eeee, nie chcę się z nim kontaktować, nudny jest, widać, ze on tu raczej zarządza, być może to on zaprasza, itd.

Napisano

Zapytałam o to, jak będzie wyglądać docelowo relacja z pewnym panem...

Mag nie wskazuje na stałą relację, owszem jest zainteresowanie, ale możliwe, że Pan ma już stałą partnerkę/Król Denarów/ i z tego powodu nie będzie możliwa kontynuacja relacji między wami, w kwestii zawodowej może być jak najbardziej wymiana pomysłów, poglądów/Mag/, ale sądzę, że może ci to przysparzać niefajne emocje/8 kielichów/, bo widać masz nastawienie osobiste do Pana.

• Lubię to! 1
Napisano

W Magu widac na pewno wzajemna fascynacje, bardzo, bardzo silna. ale nie jest to wskazowka do stalej relacji. Mag lubi osiagac swoje cele, nie zawsze uczciwie i nie spoczywa potem na laurach, lecz szuka nowych wyzwan. Wiec relacja bedzie trwala doputy dopoki bedzie zrodlem wyzwan i bedzie fascynowala. W momencie, gdy stanie sie "nudno" moze byc kiepsko.

Tlem jest Slonce, 8 Kielichow i Krol Monet ---> suma IX Eremita (HB).

Pokazuje to takie cieszenie sie dnim dzisiejszym, po czym rozstania i powroty. Tu pan bedzie mial decydujacy glos w tym Krolu Monet. A ze Krol Monet owszem, magowac potrafi, ale i nierychliwy... wiec nie dziwi podsum, ktory radzi definitywnie, aby sie nad znajomoscia powaznie zastanowic, czy to jest rzeczywiscie to czego Ty chcesz?

• Lubię to! 1
Napisano

flirt,czarowanie,na pewno będzie Wam milo,widac spotkania, ale i przy okazji rozstania i powroty, skrajne emocje, raz poczujesz, że fajnie,że on jest, za moment : eeee, nie chcę się z nim kontaktować, nudny jest, widać, ze on tu raczej zarządza, być może to on zaprasza, itd.

Skrajne emocje...już sie pojawiały i nie wykluczone, że to się nie zmieni... Jak ja nie lubię tych relacji karmicznych...eh. ;) Dzięki, Inez :):buziak:

Napisano (edytowane)
Zapytałam o to, jak będzie wyglądać docelowo relacja z pewnym panem...

Mag nie wskazuje na stałą relację, owszem jest zainteresowanie, ale możliwe, że Pan ma już stałą partnerkę/Król Denarów/ i z tego powodu nie będzie możliwa kontynuacja relacji między wami, w kwestii zawodowej może być jak najbardziej wymiana pomysłów, poglądów/Mag/, ale sądzę, że może ci to przysparzać niefajne emocje/8 kielichów/, bo widać masz nastawienie osobiste do Pana.

Bardzo często, gdy kładałam karty na pana, pojawiała się Królowa Denarów...raz nawet Paź Mieczy :) I też odbierałam to jako stałą partnerkę pana, może już nawet jest tatusiem :) Postanowiłam dzisiaj dopytać kart o jego status związkowy i wyszło: Cesarzowa (odpowiedź), tło: Kochankowie, 2 Kielichów, Cesarz - czyli jak najbardziej, pan jest w stałym i szczęśliwym związku :) Dziękuję, niiwa :uscisk:

Edytowane przez maddie88
Napisano
W Magu widac na pewno wzajemna fascynacje, bardzo, bardzo silna. ale nie jest to wskazowka do stalej relacji. Mag lubi osiagac swoje cele, nie zawsze uczciwie i nie spoczywa potem na laurach, lecz szuka nowych wyzwan. Wiec relacja bedzie trwala doputy dopoki bedzie zrodlem wyzwan i bedzie fascynowala. W momencie, gdy stanie sie "nudno" moze byc kiepsko.

Tlem jest Slonce, 8 Kielichow i Krol Monet ---> suma IX Eremita (HB).

Pokazuje to takie cieszenie sie dnim dzisiejszym, po czym rozstania i powroty. Tu pan bedzie mial decydujacy glos w tym Krolu Monet. A ze Krol Monet owszem, magowac potrafi, ale i nierychliwy... wiec nie dziwi podsum, ktory radzi definitywnie, aby sie nad znajomoscia powaznie zastanowic, czy to jest rzeczywiscie to czego Ty chcesz?

Dziękuję, SacralNirvana :buziak: Rozstania i powroty...tak to zapewne będzie wyglądać... Położyłam karty na status związkowy pana, tak jak napisałam w poście powyżej, i wyszło, że pan jest w relacji stałej :) I do tego, na moje oko ;), jest spełniony uczuciowo i być może ta 8 Kielichów ma też wydźwięk taki, że oboje będziemy świadomi, że ta relacja i tak do nikąd nie prowadzi... Będzie miło, pan może i czarować...ale suma sumarum, będziemy musieli i tak zrezygnować z pogłębiania tej relacji... :mysli: