AaylaSecura Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Zastanawiam się nad interpretacją jednego elementu z dzisiejszego snu. Ogólnie od ostatniego niezidentyfikowanego koszmaru sama staram się wszystko sobie wyjaśnić, ale dzisiaj po prostu nie wiem gdzie poszukać wytłumaczenie dla tego zjawiska. Otóż chodzi jedynie o fakt, że w tym śnie kot gonił psa. No trochę to dziwne, nawet dla mnie. Dodam, że zanim zaczęły się gonić i uciekać, siedziały pomiędzy słonecznikami, które wyrosły u mnie na podwórku pomiędzy garażami. Zależy mi tylko na tym kocie i psie, ponieważ odnośnie słoneczników sprawdziłam to i owo. Z góry dziękuję. Cytuj
Gość Lilith Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Aayla, tak się nie da. Jeśli możesz, zamieść cały sen, a podam ci znaczenie tego konkretnego elementu. Bo symbolika jest sprawą ruchomą, zależną od zjawisk pobocznych i całej atmosfery snu. To tak, jakby z konkretnej wróżby, rozkładu, próbować rozwikłać znaczenie jednej karty.... Cytuj
AaylaSecura Napisano 30 Listopada 2012 Autor Napisano 30 Listopada 2012 No pamiętam tyle, że byłam przed blokiem koło garaży. I widziałam taką scenkę, że najpierw kot i pies siedziały w swoich "kępach" słoneczników (słoneczniki rosły pomiędzy garażami) a potem kot zaczął gonić psa. Nic więcej. Zero emocji ani skojarzeń z czymś innym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi