Skocz do zawartości

Celtycki na relację z koleżanką.

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ponownie. Zrobiłam rozkład na relację z koleżanką, chciałam zobaczyć jak to może się kształtować w przyszłości.

1. Rys. osoby: Mag: Osoba komunikatywna, wychodząca z inicjatywą.

2. Moja postawa: Diabeł: Tu się chyba pokazuje moja zaborczość, nie mam kompletnie pojęcia co to może oznaczać, chyba wszystkiego o sobie nie wiem :z_jezorem_na:

3. Jej świadoma postawa: 3 buław: Szczere intencje, traktuje mnie jako dobrą znajomą, osobę z którą można wejść w jakąś bliższą relację.

4. Jej nieświadoma postawa: 6 pucharów: Ciepło, zrozumienie, traktuję ją jak bratnią duszę :)

5. Przeszłość: Rycerz mieczy: Bardzo szybko się ta nasza relacja rozwinęła i przede wszystkim na gruncie intelektualnym.

6. Najbliższa przyszłość: As buław: Będzie się sporo dziać, jakieś nowe inicjatywy lub nowy początek w naszej relacji.

7. Intencje: Król buław: Skojarzyło mi się od razu z ruchem, działaniem, pewnie mnie traktuje jako osobę przy pomocy której można to życie uczynić nieco ciekawszym, zaprowadzić w nim więcej aktywności.

8. Wpływ zewnętrzny: Kapłanka: Od razu na myśl mi przyszły wspólne studia, wspólne zgłębianie wiedzy, co też czynimy :icon_smile2:

9. Obawy: 4 mieczy: Boi się, że nasza relacja umrze śmiercią naturalną, że odsuniemy się od siebie.

10. Dalsza przyszłość: Paź monet: Szkoda, że nie dociągnęłam więcej. No chyba idzie to w dobrym kierunku, jest potencjał żeby nasza relacja się dalej rozwijała, będziemy nad tym pracować :)

Napisano

No widać dwie duże osobowości ścierające się, obie macie dużą siłę charakteru i nie ustąpicie tak łatwo, nie wnikam w osobiste relacje, ale jeśliby chodziło o związek, to macie do siebie "ciągi".

Miałyście już wcześniej kontakt? - bo ona obawiać się może, że ją wyrolujesz, że może się powtórzyć sytuacja z przeszłości jakaś.

Jest ostrożna, ale nie wiem jak się odnieść, bo wciąż widzę rozkład w kontekście związku.

• Lubię to! 1
Napisano

Ja to rozpatruję na gruncie przyjaźni tylko i wyłącznie :) No znamy się kilka miesięcy tylko. Fakt, ona w ogóle jest ostrożna i ciężko się przekonuje do innych, ale ze mną nawiązała bliższą relację i stąd moje pytanie, bo intuicyjnie czuję, że może z tego wyjść przyjaźń. A co do przeszłości to nie miałyśmy żadnych zatargów, wręcz przeciwnie, dużo spotkań, rozmów i dlatego jestem ciekawa jak to wszystko wygląda w rzeczywistości :)

Napisano

1. Rys. osoby: Mag:

- koleżanka jest bardzo komunikatywna, otwarta i odważna w zawieraniu znajomości. Taka spryciulka, która wszędzie się potrafi odnaleźć jeśli chce.

2. Moja postawa: Diabeł:

- ciebie albo ciągnie to niej...albo Ona swą osobą wzbudza w Tobie emocje..silne...ale nie zawsze te dobre...Jesteś osobą która potrafi osiągać to czego pragnie, ogromna silna wola jeśli bardzo czegoś chcesz.

3. Jej świadoma postawa: 3 buław:

- nie ma złych intencji, może nawet z czasem między Wami relacje się zacieśnią jeszcze bardziej. Możliwe kontakty wzajemne.

4. Jej nieświadoma postawa: 6 pucharów:

- ładnie, wzbudzasz ciepłe emocje w niej swą osobą :)

5. Przeszłość: Rycerz mieczy:

- a wygląda to na wzajemne potyczki słowne, może takie dokuczanie sobie, czasem żartem, czasem bardziej serio?

6. Najbliższa przyszłość: As buław:

- będzie inicjatywa z którejś strony, kontakt

7. Intencje: Król buław:

- hm może koleżanka interesuje się jakimś Panem? Co może nie sprzyjać Waszej relacji i ją rozpraszać.

8. Wpływ zewnętrzny: Kapłanka:

- wspólna nauka, przyjaźń może was zbliżać do siebie

9. Obawy: 4 mieczy:

- obawa, że nie będzie przyjaźni

10. Dalsza przyszłość: Paź monet:

- będą rozmowy, kontakty wzajemne, które mogą zapoczątkować pogłębienie relacji między Wami Paniami :)

Napisano

Super Daffne, dziękuję za poświęcenie mi czasu,:usmiech: interpretacja podobna. A co do tego Króla w intencjach to jesteśmy singielkami i być może gdzieś tam w głowie siedzi to poczucie rywalizacji, ale to raczej nie powinni stanowić żadnego problemu, a przynajmniej z mojej strony. Ogólnie wygląda to całkiem nieźle :)

Napisano

Zawiodła się w przeszłości, jeśli nie na tobie/jak piszesz/ to na kim innym, stąd podchodzi z rezerwą i ci nie ufa.

5. Przeszłość: Rycerz mieczy:

6. Najbliższa przyszłość: As buław:

7. Intencje: Król buław:

8. Wpływ zewnętrzny: Kapłanka:

Ale da ci szansę, spróbuje ci zaufać, bo poczuła intuicyjnie/Kapłanka/, że jesteś pozytywnie nastawiona, choć wciąż odzywa się w niej postawa-licz na siebie, to co osiągniesz masz dzięki sobie/Król Buław/

9. Obawy: 4 mieczy:

Dużo rozmyśla na temat waszej relacji, miota się, szuka rozwiązań

10. Dalsza przyszłość: Paź monet:

z pewną kontrolą i ociąganiem, otworzy się na ciebie, ale to wymaga czasu, ale jak najbardziej jest skłonna ci zaufać.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Bardzo dobrze, nasze relacje się świetnie układają, nie sądziłam, że znajdę osobę z którą będę się tak dobrze dogadywać :)