Sanya Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Witam ponownie. Zrobiłam rozkład na relację z koleżanką, chciałam zobaczyć jak to może się kształtować w przyszłości. 1. Rys. osoby: Mag: Osoba komunikatywna, wychodząca z inicjatywą. 2. Moja postawa: Diabeł: Tu się chyba pokazuje moja zaborczość, nie mam kompletnie pojęcia co to może oznaczać, chyba wszystkiego o sobie nie wiem 3. Jej świadoma postawa: 3 buław: Szczere intencje, traktuje mnie jako dobrą znajomą, osobę z którą można wejść w jakąś bliższą relację. 4. Jej nieświadoma postawa: 6 pucharów: Ciepło, zrozumienie, traktuję ją jak bratnią duszę 5. Przeszłość: Rycerz mieczy: Bardzo szybko się ta nasza relacja rozwinęła i przede wszystkim na gruncie intelektualnym. 6. Najbliższa przyszłość: As buław: Będzie się sporo dziać, jakieś nowe inicjatywy lub nowy początek w naszej relacji. 7. Intencje: Król buław: Skojarzyło mi się od razu z ruchem, działaniem, pewnie mnie traktuje jako osobę przy pomocy której można to życie uczynić nieco ciekawszym, zaprowadzić w nim więcej aktywności. 8. Wpływ zewnętrzny: Kapłanka: Od razu na myśl mi przyszły wspólne studia, wspólne zgłębianie wiedzy, co też czynimy :icon_smile2: 9. Obawy: 4 mieczy: Boi się, że nasza relacja umrze śmiercią naturalną, że odsuniemy się od siebie. 10. Dalsza przyszłość: Paź monet: Szkoda, że nie dociągnęłam więcej. No chyba idzie to w dobrym kierunku, jest potencjał żeby nasza relacja się dalej rozwijała, będziemy nad tym pracować Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 a to chodzi o relacje dwóch Pań tak? Cytuj
niiwa Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 No widać dwie duże osobowości ścierające się, obie macie dużą siłę charakteru i nie ustąpicie tak łatwo, nie wnikam w osobiste relacje, ale jeśliby chodziło o związek, to macie do siebie "ciągi". Miałyście już wcześniej kontakt? - bo ona obawiać się może, że ją wyrolujesz, że może się powtórzyć sytuacja z przeszłości jakaś. Jest ostrożna, ale nie wiem jak się odnieść, bo wciąż widzę rozkład w kontekście związku. 1 Cytuj
Sanya Napisano 25 Listopada 2012 Autor Napisano 25 Listopada 2012 Ja to rozpatruję na gruncie przyjaźni tylko i wyłącznie No znamy się kilka miesięcy tylko. Fakt, ona w ogóle jest ostrożna i ciężko się przekonuje do innych, ale ze mną nawiązała bliższą relację i stąd moje pytanie, bo intuicyjnie czuję, że może z tego wyjść przyjaźń. A co do przeszłości to nie miałyśmy żadnych zatargów, wręcz przeciwnie, dużo spotkań, rozmów i dlatego jestem ciekawa jak to wszystko wygląda w rzeczywistości Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 1. Rys. osoby: Mag: - koleżanka jest bardzo komunikatywna, otwarta i odważna w zawieraniu znajomości. Taka spryciulka, która wszędzie się potrafi odnaleźć jeśli chce. 2. Moja postawa: Diabeł: - ciebie albo ciągnie to niej...albo Ona swą osobą wzbudza w Tobie emocje..silne...ale nie zawsze te dobre...Jesteś osobą która potrafi osiągać to czego pragnie, ogromna silna wola jeśli bardzo czegoś chcesz. 3. Jej świadoma postawa: 3 buław: - nie ma złych intencji, może nawet z czasem między Wami relacje się zacieśnią jeszcze bardziej. Możliwe kontakty wzajemne. 4. Jej nieświadoma postawa: 6 pucharów: - ładnie, wzbudzasz ciepłe emocje w niej swą osobą 5. Przeszłość: Rycerz mieczy: - a wygląda to na wzajemne potyczki słowne, może takie dokuczanie sobie, czasem żartem, czasem bardziej serio? 6. Najbliższa przyszłość: As buław: - będzie inicjatywa z którejś strony, kontakt 7. Intencje: Król buław: - hm może koleżanka interesuje się jakimś Panem? Co może nie sprzyjać Waszej relacji i ją rozpraszać. 8. Wpływ zewnętrzny: Kapłanka: - wspólna nauka, przyjaźń może was zbliżać do siebie 9. Obawy: 4 mieczy: - obawa, że nie będzie przyjaźni 10. Dalsza przyszłość: Paź monet: - będą rozmowy, kontakty wzajemne, które mogą zapoczątkować pogłębienie relacji między Wami Paniami Cytuj
Sanya Napisano 25 Listopada 2012 Autor Napisano 25 Listopada 2012 Super Daffne, dziękuję za poświęcenie mi czasu, interpretacja podobna. A co do tego Króla w intencjach to jesteśmy singielkami i być może gdzieś tam w głowie siedzi to poczucie rywalizacji, ale to raczej nie powinni stanowić żadnego problemu, a przynajmniej z mojej strony. Ogólnie wygląda to całkiem nieźle Cytuj
niiwa Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Zawiodła się w przeszłości, jeśli nie na tobie/jak piszesz/ to na kim innym, stąd podchodzi z rezerwą i ci nie ufa. 5. Przeszłość: Rycerz mieczy: 6. Najbliższa przyszłość: As buław: 7. Intencje: Król buław: 8. Wpływ zewnętrzny: Kapłanka: Ale da ci szansę, spróbuje ci zaufać, bo poczuła intuicyjnie/Kapłanka/, że jesteś pozytywnie nastawiona, choć wciąż odzywa się w niej postawa-licz na siebie, to co osiągniesz masz dzięki sobie/Król Buław/ 9. Obawy: 4 mieczy: Dużo rozmyśla na temat waszej relacji, miota się, szuka rozwiązań 10. Dalsza przyszłość: Paź monet: z pewną kontrolą i ociąganiem, otworzy się na ciebie, ale to wymaga czasu, ale jak najbardziej jest skłonna ci zaufać. Cytuj
Sanya Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 Bardzo dobrze, nasze relacje się świetnie układają, nie sądziłam, że znajdę osobę z którą będę się tak dobrze dogadywać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi