LasMeninas Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Od razu mówię, ze karty z neta "ciągnięte" Jak on chce ab wyglądała nasza relacja? 1.symbolizuje pytanie 10 kijów 2.przeszkody lub pozytywne wpływy Siła 3,4 nadzieje i lęki Koło, 4 mieczy 5,6 dodatkowe informacje 7 kijów, Cesarzowa 7. odpowiedz 2 Kijów Myślę, że jest przyciąganie i Pan czuje trochę chemii mimo to obawia się że sprawa utknie w martwym punkcie, że los nie będzie Nam sprzyjał, troszkę go przygniata na razie to wszystko. Jeśli coś by miało byc trzeba czekac na działania ze strony Pana ( 7 kijów + cesarzowa) on musi sie tutaj pogimnastykować. Odpowiedz mówi zarówno o wahaniu i niepewności jak i o tym, że człowiek otwiera się na drugą osobę i tej drugiej potrzebuje. Myślę, że coś tam powoli kiełkuje. Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 na Twoim miejscu pociągnęłabym osobną kartę na pozytywne wpływy i przeszkody. Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Co jest to relacja, ktora ma duzy potencjal, ale jest niemoznosc ruszenia jej i wyjscia poza sztywne ramy. Albo Ty albo on, albo ogolnie razem sobie sami zycie utrudniacie. Przeszkody, ktore pojawiaja sie w 10 Bulawach to przeszkody, ktorych nie usunie nikt z zewnatrz poniewaz czesto biora sie one z nas wewnatrz i tylko my mozemy je zburzyc. Przeszkody lub pozytywne sily. Tu mozna roznie to definiowac. Sila to ogolnie energia odpowiednio ukierunkowana. Tu w 10 Bulawach wyzej widac, ze potencjal relacji jest, ale ostro zblokowany. Wiec energia, potencjla, sila - sa... ale nieodpowiednio ukierunkowane i niewykorzystane. Tu jako nadzieje ew. pozytywna sile moznaby rozpoczecie umiejetne ksztaltowania tego, co miedzy Wami, korzystania z energii i potencjalu i wydobywanie tego, co najcenniejsze. Nadzieje i leki. Tu jakby lek, ze relacja utknie w martwym punkcie. Jest biernosc i obserwowanie z dystansu, co ta druga osoba zrobi. Tak, jakbyscie sami w sobie jeszcze nie mieli wszystkiego poukladanego. Podsum (HB) to rada (Umiarkowanie i Papiez), aby postarac sie o rownowage pomiedzy wlasnymi oczekiwaniami a tym, co jest mozliwe do osiagniecia, jak rowniez gotowosc do kompromisu w kierunku partnera. Jest mozliwosc, aby z tej relacji bylo cos wiecej (Papiez). Dodatkowe informacje. A tam nie pojawia sie jakas kobieta jeszcze? Bo 7 Bulaw to wplyw osob trzeci i do tego Cesarzowa. No ale jezeli nie, to widac, ze pan czuje, ze to nielatwe jest i on jakby czuje sie zmuszony walczyc o Ciebie, te relacje. W podsumie (HB) Kolo i Mag. Potraktowac sprawe z powaga i nalezytym rozmyslem. Byc Magiem, ktory ksztaltuje aktywnie wlasne przeznaczenie. Odpowiedz: Partnerstwo na zasadach kompletnej rownowagi. Ty dajesz dokladnie tyle, ile otrzymujesz w zamian i odwrotnie. Absolutnie nic wiecej i nic mniej. Cytuj
LasMeninas Napisano 25 Listopada 2012 Autor Napisano 25 Listopada 2012 a bo ja wiem czy jest inna? wydaje mi się ze nie ale faza zalążkowa więc .... wiem, ze nic nie wiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi