Maestro Inez2503 Napisano 25 Listopada 2012 Maestro Napisano 25 Listopada 2012 Pomóżcie, miałam nieoczekiwany kontakt z panem, musiałam mu odmówić spotkania dzisiaj, niech za dużo sobie tam nie myśli, że od razu polecę Czy myśli o mnie? Odp. 7 kielichów - myślę,ze tak Co myśli 2 kielichów Sprawiedliwość Cesarzowa (na Cesarzową 6 buław) otwarty jest na kontakt ze mną jak najbardziej, ocenia mnie, widzi,że jestem świadomą,pewną siebie kobietą Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 no marzy o tobie, fantazjuje, w głowie mu siedzisz )) piękne karty- dla mnie 2 kielichy to zawsze bratnia dusza i silne połęczenie takie mentalne i metafizyczne. Obok cesarzowa- ślicznie, ważna dla niego jesteś. Ale ta sprawka- chyba się boi, że formalnie zajęta... Będzie o swoją cesarzową walczył tymi 6cioma buławami Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 25 Listopada 2012 no marzy o tobie, fantazjuje, w głowie mu siedzisz ))piękne karty- dla mnie 2 kielichy to zawsze bratnia dusza i silne połęczenie takie mentalne i metafizyczne. Obok cesarzowa- ślicznie, ważna dla niego jesteś. Ale ta sprawka- chyba się boi, że formalnie zajęta... Będzie o swoją cesarzową walczył tymi 6cioma buławami Sześcioma? Ja myślałam,że oni maja tylko jedną buławę:lol: Wiesz, on nie wie póki co o moim statusie, zresztą odebrałam i powiedziałam, że sama w domu siedzę)) No chyba, że coś tam roi w główce...Może inne babki leciały na jego skinienie? Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Sześcioma? Ja myślałam,że oni maja tylko jedną buławę:lol: buhahahahaha xD to już wiadomo, o czym Inezka myśli hmm no to jak on nie wie, to ja nie wiem jak tę sprawiedliwość interpretować... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) buhahahahaha xD to już wiadomo, o czym Inezka myśli hmm no to jak on nie wie, to ja nie wiem jak tę sprawiedliwość interpretować... Nie,Dorotko dla mnie w głównej mierze priorytetem sa uczucia,fizyczność to drugi plan. A może on mnie ocenia?? Edytowane 25 Listopada 2012 przez Inez2503 Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 oj tak tylko sobie z tej buławy zażartowałam może ocenia... a może chce powoli, po mału, rozważyć każdy krok, przeanalizować za i przeciw... zachować jakiś obiektywizm i nie dać się ponieść emocjom za bardzo? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 25 Listopada 2012 oj tak tylko sobie z tej buławy zażartowałam może ocenia... a może chce powoli, po mału, rozważyć każdy krok, przeanalizować za i przeciw... zachować jakiś obiektywizm i nie dać się ponieść emocjom za bardzo? Doruś, tu masz rację chyba:)))) Ja się nie obraziłam:))))) Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 no ja mam nadzieje, że nie obraziłaś ;p tak sobie pomyślałam jeszcze, że może po prostu zastanawia się nad twoim stanem cywilnym- czy panna, czy rozwódka, czy wolna, czy zajęta, czy jak Cytuj
LasMeninas Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Czy myśli o mnie? Odp. 7 kielichów - pewnie ze myśli i fantazjuje Co myśli 2 kielichów Sprawiedliwość Cesarzowa (na Cesarzową 6 buław) o tej sytuacji ze proponował spotkanie a tu taka taka chłodna postawa fajnej kobietki która mu się spodobała Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 25 Listopada 2012 Czy myśli o mnie? Odp. 7 kielichów - pewnie ze myśli i fantazjuje Co myśli 2 kielichów Sprawiedliwość Cesarzowa (na Cesarzową 6 buław) o tej sytuacji ze proponował spotkanie a tu taka taka chłodna postawa fajnej kobietki która mu się spodobała Byłam miła, choć zdenerwowana ....Z róznych powodów dzisiaj nie mogłam....Poza tym dobrze mu7 zrobi fakt, że nie jestem na wyciagnięcie ręki:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi