Skocz do zawartości

decyzja -znajomosc (II)

alathea

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

czy pani ma sie skontaktowac z panem

(dluzszy czas nie bylo kontaktu, sa w dluzszej relacji/znajomosci, pan zonaty, pani wolna)

decyzja Banzhafa

podjac kontakt.........................(3) 10 kij........(1) 4 mieczy.......(5) Smierc doc. Kaplanka

(7)sedno:..................

Pustelnik,Krol monet

czekac.................................(4) 2 kije............(2) Glupiec........(6) Moc

coz, wydaje mi sie, ze nie ma tu dobrego rozwiazania, bo pan i tak podejmie inna relacje

w gornej czesci pani bedzie zwlekala z kontaktem, podjecie go raczej nie wplynie na rozwoj sytuacji

w dolnej - pan moze bedzie wyczekiwal na kontakt od pani, ale nie majac go we wlasciwym czasie mocniej sie zaangazuje w nowa realcje

slicznie prosze o uwagi :bukiet:

dodatkowo tutaj:

partnerski ->>http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/63668-relacja-znajomosc-i.html

oraz rada ->> http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/63671-rada-znajomosc-iii.html

Edytowane przez alathea
  • Lubię to! 1
Napisano

podjac kontakt.........................(3) 10 kij........(1) 4 mieczy.......(5) Smierc doc. Kaplanka

tutaj raczej karty nie przemawiają za kontaktem . Pani ma się skupić na sobie i czekać . bardzo ciężko Jej podjąć się kontaktu z nim i może nie uzyskać odpowiedzi .

Pustelnik,Krol monet

Pani jest samotna i bardzo jej brakuje króla monet - Pana

czekac.................................(4) 2 kije............(2) Glupiec........(6) Moc

dużo lepiej na tym wyjdzie .

dla mnie karty stanowczo mówią żeby Ona się nie odzywała

Napisano

Problem w tym, ze pan sam nie wie, czego chce i jak to Monetowy to on rozdaje tu karty. Gdyby zechcial to on by poszukal kontaktu a skoro sam nie do konca wie, czy chce czy nie chce... albo wrecz sam szuka odosobnienia, to ona moze na rzesach stawac i Monetowego nie uwiedzie. Takie sa te Monetowe Kroliki.

Ogolnie ani tu ani tu dobrze nie bedzie.

Jak wyskoczy z tym kontatkem to dla pana to bedzie za duzo i odsunie sie jeszcze bardziej, po czym relacja calkiem obumrze.

Jezeli sie nie odezwie i bedzie czekac to z kolei on sie gdzies wyrwie i zacznie cos nowego. Gdzies jakas tam po drodze sie nawinie.

Ogolnie to nie karty jakies zwiazkowe czy przyszlosciowe sa...

• Lubię to! 1
Napisano

A wlasnie... jestem ciekawa jednego. Ten pan spod jakiego znaku zodiaku jest? Trygon ziemi? Panna moze?

Napisano

(dluzszy czas nie bylo kontaktu, sa w dluzszej relacji/znajomosci, pan zonaty, pani wolna)

decyzja Banzhafa

A pani chce podjąć kontakt? Wypada w pustelniku...więc to też dobrowolna izolacja, swiadoma...więc tez i niechęć na kontakt..jest....wg mnie...Sądzę, że Pani nie chce podjąć kontaktu, a Król monet też nie wyrywny..

Pustelnik,Krol monet

no własnie...sądząc po tych kartach oboje nie wyrywni, ale ja tu widzę bardziej Panią niechętną..wycofaną...(pani pustelnik) (pan Król monet)

Pani widać lepiej będzie jesli nie będzie czynić kroków.

• Maestro
Napisano

Uważam jak nirva i Daffne,lepsze karty na czekanie:)

Napisano
A wlasnie... jestem ciekawa jednego. Ten pan spod jakiego znaku zodiaku jest? Trygon ziemi? Panna moze?

nie mam pojecia, postaram sie dopytac

Napisano

decyzja Banzhafa

podjac kontakt.........................(3) 10 kij........(1) 4 mieczy.......(5) Smierc doc. Kaplanka - jeżeli się odezwie, to przytłoczy tym pana, facet wychłodzi się i odetnie jeszcze bardziej i będzie to koniec tego romansu

(7)sedno:..................Pustelnik,Krol monet - wycofanie się, zamknięcie w sobie żonatego mężczyzny

czekac.................................(4) 2 kije............(2) Glupiec........(6) Moc - ona już chyba czeka w tej 2 Buław, bo jak dla mnie to właśnie karta wyczekiwania na kontakt od kogoś, więc jak poczeka to tutaj jakiś nowy początek się szykuje...

• Lubię to! 1
Napisano
ona już chyba czeka w tej 2 Buław, bo jak dla mnie to właśnie karta wyczekiwania na kontakt od kogoś, więc jak poczeka to tutaj jakiś nowy początek się szykuje...

ale myslisz, ze z nim? ze on sie pierwszy odezwie?

Napisano

Pan się odezwie myślę...w tym głupcu, a ta moc to silne przyciąganie wzajemne. Z kolei podsuma Śmierć/ Cesarz może wskazywać na pojawienie się Pana u Pani po jakimś czasie.

Napisano

Tak, myślę, że w tym Głupcu mógł wyjść on i nowy początek tej relacji, a dalej Moc, czyli seksualność i pożądanie... Głupiec to także niespodzianka, zaskoczenie, nagła zmiana sytuacji, więc ten kontakt może (a jak piszesz że nie mają teraz kontaktu) będzie niespodziewany...

• Maestro
Napisano
Tak, myślę, że w tym Głupcu mógł wyjść on i nowy początek tej relacji, a dalej Moc, czyli seksualność i pożądanie... Głupiec to także niespodzianka, zaskoczenie, nagła zmiana sytuacji, więc ten kontakt może (a jak piszesz że nie mają teraz kontaktu) będzie niespodziewany...

Zgadzam się z weroną, on może skontaktowac się nagle i nieoczekiwanie...

Napisano

pan Koziorozec ( pani Lew)

Napisano

Ja tak sobie myślę że Pani się odezwie w momencie,kiedy podpowie jej intucja.Ona zdaje sobie sprawę że czekaniem nie przyspieszy tej relacji a On się pierwszy nie odezwie a w tym czasie w ich życiu mogą pojawić się inne osoby.Tylko czy na ten moment im zależy na tej relacji jeszcze?Nie byłabym tego taka pewna.To wszystko przedłuża sie w czasie a on robi swoje.

Napisano

spojrzalam jeszcze na podsumy

podjac kontakt: (3) 10 kij........(1) 4 mieczy.......(5) Smierc = pods.Papiez (a do Smierci dociagnelam Kaplanke)

czekac : (4) 2 kije............(2) Glupiec........(6) Moc = pods. Smierc

moze tak byc, ze Glupiec wyszedl na nowy zwiazek... z kims innym

gdyby pan mial odezwac sie do pani, moglby wyjsc Sad, Mag albo z AM - 6 monet, 7 kijow, As kijow, itp.

niepokoi mnie ten Glupiec

w czesci, gdzie pani by sie odezwala po Smierci byla dociagnieta Kaplanka - czyli tak jakby pani weszla z powrotem w blizsza relacje jako Kaplanka, ta trzecia

i jedynie tutaj wlasciwie -> http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/63668-relacja-znajomosc-i.html , "przyszlosc do 3m"

pokazuje sie lepsza, ale wywalczona przyszlosc

po drodze trzeba jednak powalczyc (5 kij.), przecierpiec chwile ochlodzenia i bycie ta druga ( 5 monet i 3 puch) - by dotrzec do 6 kij+2puch.

ale 2 puchary z 6 kij moga oznaczac taki troszke na sile zwiazek, spotkania

w ogole pan w tych rozkladach taki niezdecydowany wychodzi (Krol kij., 8 puch) :(

dziekuje Wszystkim slicznie za pomoc :bukiet:

• 2 miesiące temu...