Skocz do zawartości

Czy myślał ?

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nakreślę trochę sytuację. Zraniłam tą osobę, nie mamy od jakiegoś czasu kontaktu, ostatnio napisałam do niego.

Czy w ciągu ostatniego tygodnia myslał o mnie? rycerz pucharów, królowa buław, 3mieczy, rycerz buław

Chyba tak...

Treść. rycerz buław, as buław, giermek mieczy, cesarzowa

Myśli, że nadarzyła się okazja by się odezwać lecz sam nie wie co robić

Napisano

myślał , trochę rozpamiętuje te zranienie .

treść rozmyślań , to chciałby do Ciebie napisać, powyjaśniać pewne rzeczy . w tej cesarzowej to jakby mu zależało na Tobie

Napisano

Nakreślę trochę sytuację. Zraniłam tą osobę, nie mamy od jakiegoś czasu kontaktu, ostatnio napisałam do niego.

Czy w ciągu ostatniego tygodnia myslał o mnie? rycerz pucharów, królowa buław, 3mieczy, rycerz buław

myślał- że go zraniłas a teraz działasz by cos naprawić

no u góry napisałam juz o czym myslał.......... czas pogadać

• Maestro
Napisano

Myślał o Tobie, źle mu nawet było, chciał się odezwać, w treści masz podobnie, on chciał się odezwać, wyjaśnić coś, pogadać..

Napisano

Myślał i to tak na poważnie w moim odczuciu... Zobacz: aż dwa razy wypadł Ci Rycek Buław. Nadal jesteś ważna dla pana, a rana jeszcze jest świeża... On bardzo chciałby ponownego kontaktu mimo to, jakiś wyjaśnień... Cieszy się, że wyszłaś z inicjatywą.

Treść. rycerz buław, as buław, giermek mieczy, cesarzowa - No właśnie, żeby odnowić kontakt, może liczy skrycie na drugą szansę... Giermek Mieczy jest waleczny :) A Cesarzowa mówi o tym, że pan widzi w Ciebie nie tylko piękną kobietę, ale też swój ideał... Pan traktuje Cię bardzo poważnie.

Napisano

Chyba tak...

Myśli, że nadarzyła się okazja by się odezwać lecz sam nie wie co robić

po kratcj wydaje mi sie że myśli choć uważam osobiscie, ze juz w tych pierwszych jest odp i niepotrzebnie ciagnelas na tresc. rycerz pucharów, królowa buław, 3mieczy, rycerz buław -> mi to wygląda tak ze ta osoba darzyła cie jakims uczuciem a Ty tutaj zbyt gwałtownie wyskoczyłaś właśnie z raniącymi słowami i ta osoba się najezyła. Ja myslę że bedzie kontakt miedzy Wami i sobie to wyjasnicie i to szybciej niz myślisz...