Maestro Inez2503 Napisano 25 Listopada 2012 Maestro Napisano 25 Listopada 2012 Relacja przeradza się w romans, czekałam na to,ale teraz się boję, żeby nie prysło mi to jak bańka mydlana... 1.Przeszłość znajomości 10 buław - masa trudności,żeby się otworzyć na siebie 2. Teraźniejszość 2 buław 7 mieczy 4 denarów - rozmowy, trochę nieprawdy,pilowanie,żeby pewne rzeczy nie wyszły na jwa 3. Jak chce pytający Wisielec - żeby ta relacja trwała,poza tym wolę pozostać bierna 4. Jak chce partner 5 buław As Denarów Cesarzowa - jego aż nosi,on chce ,żeby było gorąco,żebym była przy nim 5. Przyszłość znajomości 6 denarów 4 buław 8 buław Sąd - to może będzie nieformalna relacja,dosć szybka i intensywna Cytuj
werona Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 1. Przeszłość znajomości 10 buław - w tej formie w jakiej była ciążyła Ci 2. Teraźniejszość 2 buław 7 mieczy 4 denarów - póki co relacja "przez szybkę", romans wisi w powietrzu, ale ktoś nie mówi wszystkiego, więc jakieś kłamstwa i ukrywanie czegoś, brak otwartości i unikanie szczerej rozmowy oraz kurczowe trzymanie się tego, co już macie w życiu 3. Jak chce pytający Wisielec - nie jesteś gotowa na zmiany, bardzo możliwe, że zawiesiłaś, spowolniłaś specjalnie relację żeby dać sobie trochę więcej czasu 4. Jak chce partner 5 buław As Denarów Cesarzowa - chce uparcie dążyć, aby wykorzystać szansę do zdobycie Ciebie, bardzo ważnej w tej chwili dla niego kobiety 5. Przyszłość znajomości 6 denarów 4 buław 8 buław Sąd - wzajemne wsparcie (jakieś prezenty mogą się pojawić), romansowe klimaty i nieformalna relacja oraz dużo intensywnej komunikacji, która przyniesie nowy, wyższy poziom w tej relacji... 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Relacja przeradza się w romans, czekałam na to,ale teraz się boję, żeby nie prysło mi to jak bańka mydlana... 1.Przeszłość znajomości 10 buław - cos ciężko z ta znajomością 2. Teraźniejszość 2 buław 7 mieczy 4 denarów - urywane rozmowy, taki wyszarpany czas pomiedzy jednym a drugim obowiazkiem 3. Jak chce pytający Wisielec - jest dobrze tak jak jest 4. Jak chce partner 5 buław As Denarów Cesarzowa - no chce zmian, widzi potencjał do stworzenia bliższej relacji 5. Przyszłość znajomości 6 denarów 4 buław 8 buław Sąd - no jak sie na niego otworzysz i pozwolisz na wiecej to bedzie sie działo.......... Cytuj
maddie88 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 1.Przeszłość znajomości 10 buław - raz w górkę, raz w dół, ale z drugiej strony oboje byliście zdeterminowani, by tę relację kontynuuować... Mieliście świadomość, że nie będzie łatwo, ale zawsze się podnosiliście, wykazywaliście kolejną inicjatywę, gdy sytuacja była trudna... 2. Teraźniejszość 2 buław 7 mieczy 4 denarów - bardzo się sobie podobacie, myślicie o sobie, ale coś Was hamuje, przed zrobieniem kolejnego kroku... Wydaje mi się, że jest w Was obawa przed tym, żeby nie zepsuć tego, co już jest... Unikacie szczerej rozmowy, jesteście bardziej ostrożni w okazywaniu uczuć... 3. Jak chce pytający Wisielec - ...czujesz, że musisz przerobić pewne emocje w sobie, nim pozowlisz, żeby ta relacja rozwijała się dalej... 4. Jak chce partner 5 buław As Denarów Cesarzowa - Pan jest gotowy walczyć o tę relację, nawet z innymi mężczyznami Widzi w Was duży potencjał na stabilny związek, a Ty sama jesteś dla niego ideałem kobiety... 5. Przyszłość znajomości 6 denarów 4 buław 8 buław Sąd - Jest romans moim zdaniem, bardzo intensywny Ale poza tym będzie to relacja, w której każdy z Was będzie miał swoją przestrzeń, będziecie sobie oakzywać dużo zrozumienia, jak i również będziecie mogli liczyć na wsparcie i pomoc tej drugiej osoby... Oboje odżyjecie dzięki sobie 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 26 Listopada 2012 Do góry,każde spostrzeżenie na wagę złota:) Cytuj
agawa1973 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 1.Przeszłość znajomości 10 buław - było Ci trudno, poniekąd tak jakby 'odpowiedzialność' za tę relację była na Twojej głowie, tak jakbyś to Ty była jej 'dźwignią'. 2. Teraźniejszość 2 buław 7 mieczy 4 denarów - wahasz się, nie do końca jesteś pewna co robić, jak postępować, póki co kombinujesz, wejść w to czy może nie; jak i co zrobić aby było jak najlepiej, aby było tak jak chciałabyś. No ale też kombinujesz troszkę jak to zrobić aby wejść w ten romans a jednocześnie zachować to co już masz. 3. Jak chce pytający Wisielec - z jednej strony chcesz aby to trwało, pogłębiało się, a z drugiej tak naprawdę to jeszcze nie do końca jesteś pewna jak byś chciała aby to wyglądało, nadal zastanawiasz się, analizujesz. 4. Jak chce partner 5 buław As Denarów Cesarzowa - chce spotkań sam na sam, chce aby ta relacja trwałą i się rozwijała, no i pociągasz Go bardzo, uważa że bardzo ładna i seksowna z Ciebie kobietka. 5. Przyszłość znajomości 6 denarów 4 buław 8 buław Sąd - nie pryśnie jak bańka mydlana widać tutaj romans ewidentnie. sporo gorących, miłych spotkań, wymiana sms, rozmowy tel. sporo też niespodzianek, w sensie nagłych nieplanowanych spotkań, będzie się działo. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 27 Listopada 2012 1.Przeszłość znajomości 10 buław - było Ci trudno, poniekąd tak jakby 'odpowiedzialność' za tę relację była na Twojej głowie, tak jakbyś to Ty była jej 'dźwignią'.2. Teraźniejszość 2 buław 7 mieczy 4 denarów - wahasz się, nie do końca jesteś pewna co robić, jak postępować, póki co kombinujesz, wejść w to czy może nie; jak i co zrobić aby było jak najlepiej, aby było tak jak chciałabyś. No ale też kombinujesz troszkę jak to zrobić aby wejść w ten romans a jednocześnie zachować to co już masz. 3. Jak chce pytający Wisielec - z jednej strony chcesz aby to trwało, pogłębiało się, a z drugiej tak naprawdę to jeszcze nie do końca jesteś pewna jak byś chciała aby to wyglądało, nadal zastanawiasz się, analizujesz. 4. Jak chce partner 5 buław As Denarów Cesarzowa - chce spotkań sam na sam, chce aby ta relacja trwałą i się rozwijała, no i pociągasz Go bardzo, uważa że bardzo ładna i seksowna z Ciebie kobietka. 5. Przyszłość znajomości 6 denarów 4 buław 8 buław Sąd - nie pryśnie jak bańka mydlana widać tutaj romans ewidentnie. sporo gorących, miłych spotkań, wymiana sms, rozmowy tel. sporo też niespodzianek, w sensie nagłych nieplanowanych spotkań, będzie się działo. No właśnie tych nagłych,nieplanowanych spotkań się obawiam, bo on tak mi wyskakuje jak Filip z konopii... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 1. Przeszłość znajomości - 10 buław - mieliście pod górkę, problemy w komunikacji, w zdobyciu zaufania. 2. Teraźniejszość - 2 buław, 7 mieczy, 4 buław - romans wisi w powietrzu i tylko czeka na sposobność, by się zacząć. Rozmowy, miłe spotkania, dużo radości, ale też ukrywanie pewnych faktów, nie jesteście szczerzy wobec siebie. 3. Jak chce pytający - Wisielec- boisz się zmian, chcesz by było tak jak jest albo się opóźniło. 4. Jak chce partner - 5 buław, As buław, Cesarzowa - pan chce działać już zaraz, rywalizować, ma przed sobą wyzwanie, jest pełen zapału, chce prowadzić zmiany. Bardzo go pociągasz seksualnie, pragnie zbliżenia Chce romansu, spełnienia, zadowolenia. 5. Przyszłość znajomości - 6 denarów, 4 denary, 8 buław, Sąd Ostateczny - przekazywanie wiedzy i doświadczeń, uczenie się siebie nawzajem, pomoc. Mogą być napięcia z powodu braku pewności uczuć, może niepewności, co dalej. Chciałby Cię mieć na wyłączność. Dużo przyjemności, spotkań, ale też będą zmiany... i to zmiany wpływające na pogłębienie waszej relacji. Oj nie wiem, czy coś więcej niż romans czasem nie będzie, bo on tu taki zaawansowany się wydaje. Cytuj
Vivere Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Relacja przeradza się w romans, czekałam na to,ale teraz się boję, żeby nie prysło mi to jak bańka mydlana... 1.Przeszłość znajomości 10 buław - masa trudności,żeby się otworzyć na siebie ale to co najtrudniejsze juz za Wami 2. Teraźniejszość 2 buław 7 mieczy 4 denarów - coraz śmielsze badanie gruntu. Jesteście jeszcze wobec siebie powściągliwi, niewymowni i działacie tak by wilk był syty i owca cała. 3. Jak chce pytający Wisielec - Chcesz by było inaczej? Chcesz zmian. Mozliwe, że troszkę hamujesz ruch? a może jeszcze nie zdecydowałaś jak chcesz? 4. Jak chce partner 5 buław As Denarów Cesarzowa - Pan jest troszkę zakłopotany ( może Twoją bierną postawą? ) ale inicjatywny. Nie odpuści tej szansy bo chce do Ciebie dotrzeć. 5. Przyszłość znajomości 6 denarów 4 buław 8 buław Sąd - to może będzie nieformalna relacja,dosć szybka i intensywna... Ale coś z tego będzie. Posklejacie się. To zmierza ku dobremu. Jak się juz na siebie otworzycie bardziej niz teraz ( 6 denarów) i złapiecie twardszy grunt pod stopami ( 4 buław) to ruszy ta relacja z impetem a w tym Sądzie jest nowa, lepsza jakość. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 2 Grudnia 2012 Podbijam Powiem Wam, że sytuacja obecna jest taka sama jak w kartach...Badanie gruntu, ukrywanie emocji, a on w tej 5 buław co kilka dni wyskakuje mi jak Filip z konopii, ale na razie nie mogę przystać na jego warunki, próbuję wywalczyć swoje stąd Wisielec u mnie.. Rozkład wart zastosowania:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Widać, że atmosfera jaka była między Wami Wam ciążyła (10 buław). Partner jest pięknie nastawiony do Ciebie, postrzega Cię jako kobietę ważną, chce walczyć o tą relacje, chce Ciebie nie tylko mieć...ale chce być u Twego boku...Jeśli Cesarzowa się u Pana pokazuje w kartach, znaczy to, że Pani może być jego stałą partnerką i nawet mogłaby urodzić Panu potomstwo. Pan w każdym razie oczyma wyobraźni widzi siebie w poważniejszej relacji z Panią. Karty na przyszłość bardzo ładne, pokazują pogłębianie się relacji, romans, ale cieszenie się sobą. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Relacja przeradza się w romans, czekałam na to,ale teraz się boję, żeby nie prysło mi to jak bańka mydlana... 1.Przeszłość znajomości 10 buław - masa trudności,żeby się otworzyć na siebie 2. Teraźniejszość 2 buław 7 mieczy 4 denarów - rozmowy, trochę nieprawdy,pilowanie,żeby pewne rzeczy nie wyszły na jwa 3. Jak chce pytający Wisielec - żeby ta relacja trwała,poza tym wolę pozostać bierna 4. Jak chce partner 5 buław As Denarów Cesarzowa - jego aż nosi,on chce ,żeby było gorąco,żebym była przy nim 5. Przyszłość znajomości 6 denarów 4 buław 8 buław Sąd - to może będzie nieformalna relacja,dosć szybka i intensywna Ja tutaj Kochana już nie mam zbyt wiele do dodania, poza tym że...w Wisielcu to Ty naprawdę masz chęć dyndać, nic nie robić, jedyne co zamierzasz to obserwować działania ~ zachowania Pana i wyciągać wnioski - tak teraz chcesz... Partner chce spotkań, sex'u, ale i szansy na "coś" więcej...przyszłość znajomości ~ oj tak, no 4 Buław - 8 Buław to układ/romans, zgadza się, ale przy tych pozostałych kartach, jestem skłonna zdecydowanie stwierdzić że będzie to "coś" więcej... P.S. Noo żeeesz...co jest z Forum...ile ja musiałam walczyć żeby ten post wkleić...mam nadzieję że hakerzy nie szykują kolejnej niespodzianki... Edytowane 2 Grudnia 2012 przez MyStErIoUs_WoMaN dodanooo p.s. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 14 Marca 2013 Cząstkowa weryfikacja: 1.Przeszłość znajomości 10 buław - masa trudności,żeby się otworzyć na siebie jmyślę, że na tamten moment karty pokazały, że było ciezko, bo on naciskał na mnie, dawał takie propozycje, które wywoływały u mnie spore udręczenie emocjonalne 2. Teraźniejszość 2 buław 7 mieczy 4 denarów - rozmowy, trochę nieprawdy,pilowanie,żeby pewne rzeczy nie wyszły na jaw obraził się mocno na mnie....Coraz częsciej przesiaduje w necie, choć stronił od tego, non stop go na fb widuję, kasuje każdy mój post, który wklejam na mojej tablicy (mam posty widoczne dla znajomych lub publiczne, gdy sprawdzam co on widzi na mojej tablicy, to wielu postów nie ma), zachowuje się irracjonalnie.... 3. Jak chce pytający Wisielec - żeby ta relacja trwała,poza tym wolę pozostać bierna4. Jak chce partner 5 buław As Denarów Cesarzowa - jego aż nosi,on chce ,żeby było gorąco,żebym była przy nim Ja nic nie robię, mogę się tylko przygladać, być może wynika to z faktu, że pokazałam się jako twarda babka, może myślał,że jestem laską na raz, nie wiem...Kolejne karty mówią o poprawie, ja przestałam już w cokolwiek wierzyć, ale trzymam głowę wysoko:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi