Skocz do zawartości

ON

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak chce aby wyglądała nasza relacja? - kumpel. nie związkowo :P

królowa kielichów, wisielec, 10 pucharów

Żebym po swoim zastoju i olewania go troche wraz z nim wróciła do dawnej relacji , ciepłej.

dlaczego jest mimo niesnasek miły wobec mnie?

dwójka mieczy, król mieczy, mag

wydaje mi się, że nie bardzo umie się zdecydować co tu zrobić i logicznie rzecz biorąc chce pokazywac się z tej dobrej strony, moze uwaza,ze to cos zmieni, polepszy

Edytowane przez sheina
Napisano

Juz w poprzednich rozkladach wychodzilo, ze on postrzega Ciebie, jako te, ktora go delikatnie (rowniez tam wyszlas w kontekscie tego tematu jako wrazliwa i czula Krolowa Kielichow) wybudza z tego letargu i stanu zawieszenia, w ktory mimo woli popada co jakis czas. Wisielec przeciez nie jest stanem wybranym (bo to nie Eremita) a wrecz niezaleznym od kogos. Tak, jakby on nad tym nie panowal. Od czasu do czasu musi sie po prostu (z jakiegos powodu) wycofac. W 10 Kielichach widac, ze relacja moze wrocic jedynie do tego poziomu, na jakim sie stale znajduje, gdy jest dobrze. Takze on nie chce tu zadnych szalenstw. Zeby bylo jak jest, milo i przyjemnie. Jak sie zapomni to przypomnij mu, ze istniejesz i tyle.

Podsum (HB) to XXII Glupiec i IV Cesarz. Niby chaotycznie a jednak ma szanse z tego wylonic sie stabilna struktura (w sensie przyjazn).

Tu pokazuje sie znajomosc netowa. Poziom intelektualny. Odpowiadasz mu. Inteligentna z Ciebie kobitka i dorownujesz mu intelektualnie. Moze nawet czasem stanowisz dla niego wyzwanie. Budzisz momentami w nim Maga i byc moze to lubi. W tych jego stanach zawieszenia powodujesz, ze ma momenty, ze czuje sie czlowiekiem czynu.

Podsum (HB) to III Cesarzowa. Znajomosc jak najbardziej moze byc owocna i przynosic zadowolenie: zarowno jemu, jak i Tobie.

Napisano

uwiwlbiam Twiej interpretacje.

a to bez szalenstw" mialas na mysli,ze w tym zlym czy dobrym bez szalenstw?

Napisano

Droga Shei on już nie chce kumpla a kobietę.Jest miły bo dokładnie nie wie co Ty myślisz ale jedno wie że jesteś do "tańca i różańca"

Napisano
anez on jest gejem ;))

Wiem bo kiedys pisałaś,ale czy gej nie potrzebuje kobiety?Ja nie mam na myśli seksu.

Napisano
uwiwlbiam Twiej interpretacje.

a to bez szalenstw" mialas na mysli,ze w tym zlym czy dobrym bez szalenstw?

Podejrzewam, ze chodzi o to, zeby bylo stabilnie. On nie lubi jakis niespodzianek. Lubi, zeby bylo przewidywalnie i stabilnie, bezpiecznie. Ty z kolei lubisz nim potrzasnac. W tych 10 Kielichach to jakby taki lek przed tym, co mogloby go negatywnie zaskoczyc albo zburzyc to, co jego zdaniem miedzy Wami pozytywnego juz jest.