Gość sheina Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 mężczyźni Cesarzowa, król buław, kochankowie em jakby dwóch mężczyzn? No i ja :P:P:P rozrywka 10 denarów, 10 buław,mag raczej dom i duzy natlok problemow..informacji :/ i mag dl aurozmaicenia Praca jam jest bezrobotna 6 pucharów, 6 mieczy, 10 mieczy szczerze tu mam problem :PP przyjaźń gwiazda, as buław, mag może nadzieje na kontakty z panem magiem i chyba będzie wykazywał inicjatywe...ah ten Tomasz Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Listopada 2012 Maestro Napisano 25 Listopada 2012 Pracy nie ma, fsacet będzie zabiegał,poczujesz się przy nim jaK PRAWDZIWA kobieta, przyjaźń kontakty z Gwiazdą i odzew pana, co do rozrywki, to rodzina czy dom przytłoczy,ale pod koniec tygpodnia flirt. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Najbardziej pozytywnie wygląda ta przyjazń bo ona może przerodzić się w coś więcej,mężczyzna jest,rozrywki specjalnie nie widać chyba że ten mężczyzna wyrwie Cię z domu.Pracy widać że nie ma ale mam takie przeczucie że ktoś z przeszłości nawiąże z Tobą kontakt i nastąpią zmiany w tej dziedzinie życia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi